Stau-De-6 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Daca bine-mi aduc aminte, Hellicks spunea ceva de cositorit anumite mufe pt a evita arderea releului de incarcare. Poate mai intra el pe aici si ne mai explica o data cum se procedeaza pt a evita aceasta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Mda, am auzit ca se vorbea de mine si am bagat capul sa vad despre ce e taraboiul... Pe scurt, unul din firele care intra in releu se incalzeste usor in timpul utilizarii si are tendinta de a se desprinde (adica iese singur papucul de pe fisa) si de a face contact imperfect, ceea ce duce la o incalzire si mai accentuata. Problema este ca, chiar daca firul se desprinde complet, calaretul nu observa nimic, motorul merge mai departe, totul pare OK, numai ca releul se supraincalzeste si se arde. Iar cand apuci sa observi ca nu mai ai ba©terie, e prea tarziu, releul e pe lumea ailalta. Asa ca: verifica toate cele 5 fire, strage cu un patent un pic papucii, pune niste spray anticoroziune si baga o rugaciune pt Baba-san. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 cat costa o baterie noua pt 929? (preferabil Maintenance free battery) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Vedeti ca dezmembrez un 954 sau il dau complect motoreta este facuta de stunt streatF are crascage si wheelie bar motiv.. motorul a cedat la cei 67de mii fara ghidon faru de street , kitul lantz si crash cage o dau mai ieftin.. Ca tot vorbiti de relee, cred ca mi-a picat si mie releul de incarcare. Dili cu cat imi dai releul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ca tot vorbiti de relee, cred ca mi-a picat si mie releul de incarcare. Dili cu cat imi dai releul? vb cu JAGI, are la pret foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Daca bine-mi aduc aminte, Hellicks spunea ceva de cositorit anumite mufe pt a evita arderea releului de incarcare. Poate mai intra el pe aici si ne mai explica o data cum se procedeaza pt a evita aceasta problema. Am auzit ca iar faci "tuning"... P.S.: S-a deschis "Week-end" - ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Vedeti ca dezmembrez un 954 sau il dau complect motoreta este facuta de stunt streatF are crascage si wheelie bar motiv.. motorul a cedat la cei 67de mii fara ghidon faru de street , kitul lantz si crash cage o dau mai ieftin.. cat ceri pe ea completa? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 cat costa o baterie noua pt 929? (preferabil Maintenance free battery) eu mi-am luat de-aici, ieftina si buna, dar cu acid. anul trecut comandai si-aduceau direct acasa, fara costuri. ieri am sunat sa-mi iau pt. drz, dar se pare ca nu mai aduc acasa, curier sau ridicare personala din ploiesti/braov. in jur de 150 lei, daca e tinuta la caldura peste iarna nu-s probleme. Mesaj completat pontu' de la jagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Am auzit ca iar faci "tuning"... Da, gura lumii... S-au dus cuzinetii pe care i-am pus in toamna. L-am sunat pe stancu si mi-a dat motorul lui, la un pret bun. Mi s-au dus banii de MotoGP la Brno. Trebuie sa-i adun iar. @stancu, multumesc inca o data. Data viitoare cand ne intalnim, toate berile pe care le putem bea, sunt de la mine. Poate-poate ne vedem la Cj. Au pus deja baietii sus motorul. Cica suna mai bine decat cel vechi. Sunt in delegatie de luni, maine ajung acasa si-i fac un drive-test. Apropo, ajunge cineva la Seth on Fire 2010? P.S.: S-a deschis "Week-end" - ul Asta e o veste buna. Asteptam sa se incalzeasca sa venim iar la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Pt cei care au trimis pm.. soory sa dat 954 azi dimineatza a plecat la satu mare fara ghidonul turing jugul superior buloane crash cageul si kitul de lantz pe 1200 intru foarte rar pe aici si abia acum am vazut pm-urile... Acum daca am ramas doar cu 1 moto am zis sa bag niste bani... Care Aduceti sau vindeti 1 power commander 3 cu usb pt 954 nou sau sh Si galerie complecta 954 cu sau fara finala... care stie ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 eu mi-am luat de-aici, ieftina si buna, dar cu acid. anul trecut comandai si-aduceau direct acasa, fara costuri. ieri am sunat sa-mi iau pt. drz, dar se pare ca nu mai aduc acasa, curier sau ridicare personala din ploiesti/braov. in jur de 150 lei, daca e tinuta la caldura peste iarna nu-s probleme.Mesaj completat pontu' de la jagi "de-aici" - de unde? Mesaj completat Apropo, ajunge cineva la Seth on Fire 2010? sper sa ajung Nicu, depinde cati bani tre sa bag in motoreta. poate facem si o tura pe acolo, daca stii tu vreun traseu cu multe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) d'aici, sorry, da eram imprastiat... astia trimit de pe o zi pe alta, ai grija la dimensiuni, nu mai stiu exact care era pt fireblade. din pacate victor nu au dimensiuni ok pt. drz, dar am primit un pont si-am fost pe stefan cel mare vis-a-vis de dinamo, la varta, unde am gasit pt. drz cu baterie la schimb la pretul de 200 lei fix. Editat Mai 13, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 d'aici, sorry, da eram imprastiat... astia trimit de pe o zi pe alta, ai grija la dimensiuni, nu mai stiu exact care era pt fireblade. din pacate victor nu au dimensiuni ok pt. drz, dar am primit un pont si-am fost pe stefan cel mare vis-a-vis de dinamo, la varta, unde am gasit pt. drz cu baterie la schimb la pretul de 200 lei fix. mersi betzigash! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) poate facem si o tura pe acolo, daca stii tu vreun traseu cu multe curbe Mesesul. E la o aruncatura de bat. O sa fiu iar prezent la Cluj, daca vremea nu se anunta ploioasa. Editat Mai 13, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 d'aici, sorry, da eram imprastiat... astia trimit de pe o zi pe alta, ai grija la dimensiuni, nu mai stiu exact care era pt fireblade. din pacate victor nu au dimensiuni ok pt. drz, dar am primit un pont si-am fost pe stefan cel mare vis-a-vis de dinamo, la varta, unde am gasit pt. drz cu baterie la schimb la pretul de 200 lei fix. Nu va luati Varta. Astea vindute aici sint extrem de proaste, tin maxim 1 sezon. Am luat de 3 ori tzeapa cu Varta. Sa tii ca tipul inca mai aduce, mai are drumuri prin Bucuresti. L-a servit luna trecuta pe un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 transformarea a luat sfarsit. ce parere aveti? daca intereseaza pe cineva cum si ce.... aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Jos palaria! Prin codita asta ai intinerit-o cu 5-6 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 gata, te'ai insurat si nu mai vrei s'o iei pe nevasta'ta? naughty boy! pai daca are si ea roti sa se dea, am incercat si eu marea cu degetu' btw. am si sa pt pasager, crezi ca am scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 transformarea a luat sfarsit. ce parere aveti? daca intereseaza pe cineva cum si ce.... aici zuper cul omule!! sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 a iesit super motorul!! complimente Lau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Jos palaria! Prin codita asta ai intinerit-o cu 5-6 ani. zuper cul omule!! sa ai parte de ea! a iesit super motorul!! complimente Lau.. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 dope.. ti-ai luat casca de baut bere? ai auzit ca se lasa cu canicula anu asta? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Am de vanzare un cauciuc nou Pirelli Demon Sport 130/70/16-100e.Telefon 0762 681 692 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) Am iesit astazi o tura pe Pasul Tihuta. Am si filmat o portiune din el. Data viitoare, trebuie sa punem camera pe rezervor pt a filma si kilometrajul. In unele secvente am impresia ca stau pe loc. Mac o sa fie in extaz ca sunt pe un Suzi si nu pe-un Blade. De abia l-am urcat. This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete. Editat Mai 23, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) dragut, incearca sa fixezi camera pe codita, asa se vede cel mai bine ce faci. Editat Mai 23, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate