Zeno Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Am fost si eu la Cluj (ptr. prima oara in viata mea) dar numai pe Heliks l-am recunoscut (avea nr. de timis la mobra) dupa ce am consumat toata noaptea o cantitate deloc neglijabila de alcool.In rest super PLOAIA de sambata de pe drum.....nota 10.La intoarcere am optat ptr. ruta CJ-Turda-Alba iulia-Deva-Lipova-Arad-TM insumand 382 km.bucata intre CJ si DEVA....am facut spectacol !!! cox in cox si iara cox......consumul mi-a iesi 5.7% chiar m-am mirat ca am mers 160-180 chiar si un 240 mic .Am fost singur tot drumul si am facut doar 2 opriri: in Deva ptr. realimentat si Lipova cafea+tigara. @Stau-De-6:trebuia sa iti imprumut ghidonul meu ptr. proba din imagine Editat Iunie 8, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Nici noua nu ne-a plouat in bere. Hellicks poate confirma. Corect, a fost chiar superba toata treaba! Imi pare rau ca nu pot sa ajung la BV, chiar ziceam cu SD6 ca era frumos in campingul ala cun colt cu 900RR... eh, a fost placut sa dau mana macar cu SD6, Zeno si CRZ-ONE... restul, la urmatoarele! Va salut cu stanga! Editat Iunie 9, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Aseara mi-a ajus si mie mult asteptata jucarie, 929 RR din 2000 , 17800 pe bord , complet originala , din pacate inca n am numere si era seara la 11 noaptea asa ca m-am abtinut de la o tura din lipsa de experienta pe ea. Acuma azi la zi o sa ma ocup de consumabile , gumele is michelin si par aproape noi deci nu e cazul de schimbare dar as schimba uleiul si filtrul. Are careva idee de unde se pot cumpara urmatoarele ? - ulei motul pt honda 929 sintetic - filtru de ulei pt 929 - filtru de aer Pe langa astea ar mai fi ceva , se poate sa fie nevoie sa cumpar si un motociclist , experienta mea pe motoare se rezuma la condus jafuri rusesti din 2001 incoace si un gs500 un sezon iar incurajarea celui care mi-a adus motorul a fost " nu te duc o tura cu asta .... e bestie ... etc etc " , cu alte cuvinte acuma ma uit la ea ce frumoasa e si astept sa mi treaca din emotie sa i dau o cheie si sa merg o tura pe straduta asa incet sa vad cum e si maine e de mers si scos numar rosu . O sa revin si cu poze dupa ce o spal de toate mustele si mizeria de pe ea cum a venit pe platforma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) @Stau-De-6:trebuia sa iti imprumut ghidonul meu ptr. proba din imagine Nu de ghidon aveam nevoie. Trebuia un pasager care putea sa "casca gurita" mai mult decat frate-mio. Corect, a fost chiar superba toata treaba! Imi pare rau ca nu pot sa ajung la BV, chiar ziceam cu SD6 ca era frumos in campingul ala cun colt cu 900RR... eh, a fost placut sa dau mana macar cu SD6, Zeno si CRZ-ONE... restul, la urmatoarele!Va salut cu stanga! Se pare ca NU ai scapat. P.S. Eu cum de nu l-am vzt pe Zeno? Sau a fost prea multa bere si mi-a scapat... Editat Iunie 9, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Se pare ca ma alatur si eu posesorilor de 900rr cu un 929 `00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Se pare ca NU ai scapat. OU FACHIN IEEEAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Intrunirea de la Brasov dupa cum am citit pe forul se amana pana undeva prin august , din lipsa de locatie... Pacat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 REPET .. cand si unde sa intampla intalnirea FAIERBLEIDISTILOR ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Aseara mi-a ajus si mie mult asteptata jucarie, 929 RR din 2000 [...] Se pare ca ma alatur si eu posesorilor de 900rr cu un 929 `00 Bine ati venit in randurile noastre! Intrunirea de la Brasov dupa cum am citit pe forul se amana pana undeva prin august , din lipsa de locatie...Pacat .... 1-3 august, conform celor spuse AICI. REPET .. cand si unde sa intampla intalnirea FAIERBLEIDISTILOR ??? Ar fi interesant sa ne adunam intr-un colt, la Brasov. Editat Iunie 9, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 @SD6 ... poi si pana atuncia ma betzivanesc singur???? cum de asa tarziu facem intrunirea?? hai s-o comitem un pic mai devreme ...zic eu asa ca un faierbleidist inrait?? merge?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 superba intrunirea de la bacau pacat ca in bucuresti nu se intampla la fel pacat de cauciuc MERTZANE frumoasa poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 @SD6 ... poi si pana atuncia ma betzivanesc singur???? cum de asa tarziu facem intrunirea?? hai s-o comitem un pic mai devreme ...zic eu asa ca un faierbleidist inrait?? merge?? Personal, ma indoiesc. E ceva bataie de cap. Plus ca daca iar ploua si trebuie s-o amanam subit ni se spune ca "ne dam de gard". E unul, luna viitoare trebuie sa ma duc la Arad sa-mi dau Licienta. Sa nu mai vorbit ca inca nici nu m-am apucat de lucrare. Ar trebui sa pun unghia pe-o carte, doua... Pentru mine, Brasovul este ideal. Oricum intrunirea aceea o sa se tina, indiferent ca ploua, ninge sau vine "hiitura". Plus ca vine si Hellicks din tari straine. Ia trage-l pe Mac de maneca sa-si lase CaCinci-u` (ca oricum nu reuseste sa-l faca sa arate/mearga ca un Fireblade ) si sa va imbetiviti impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Bine ati venit in randurile noastre! merci, dar eram de mult , am avut un sc28 la inceput, dupa care am trecut la v`ul de la suzuki (never again) iar acum am revenit la modelul pe care mil doream... cbr 929 . din pacate e verde kawasaki dar urmeaza o revopsire. oricum la pretul la care lam luat putea sa fie si roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 verde kawasaki?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 verde kawasaki?..... Ce zici daca era un roz suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sau un maro cacaniu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sau un maro cacaniu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Uite si poza Oricum , motocicleta merge fenomenal de bine si la 2500 e putea sa fie si verde kawasaki cu stikere de yamaha si furca de ktm Editat Iunie 10, 2008 de dezu_tls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 asa e, ce culoare il faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 asa e, ce culoare il faci? ROZ (GLUMEAM) Negru , albastru deschis / bleo , alb ... ramane sa vad cand fac rost de bani oricum prioritate are revizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Oricum , motocicleta merge fenomenal de bine si la 2500 e putea sa fie si verde kawasaki cu stikere de yamaha si furca de ktm 2.500 Euro?! De unde l-ai luat asa ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 motorul sa fie ok si sa nu fi suferit vreo dauna la cadru ca restu nu conteaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 motorul sa fie ok si sa nu fi suferit vreo dauna la cadru ca restu nu conteaza.... Da, la asta nu m-am gandit. Cum sta pe drum? In viraje n-ai probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 929 e ft manevrabila, defapt toate fireblade-urile sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Lasa-l asa cai bine !@@! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate