xt600 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Stie cineva mai multe despre aceasta aparitie? http://www.insella.it/news/yamaha-tenere-700-arrivo-intermot-2016-134699 . Fum fara foc nu iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 am auzit ca se asteapta o versiune Tracer pt mt-07, de tenere nu am auzit nimic. dar unu lucru e sigurul, motorul ala de 700 este demential, avand in vedere cat costa un mt-07 nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 Am mai gasit aici ceva informatii ( http://www.advpulse.com/adv-bikes/the-new-yamaha-tenere-could-be-a-middleweight-triple/ ), insa sunt vechi si cu siguranta au mai aparut modificari in ceea ce privste conceptul. Oricum, cred ca o Tenerica de 700-850 ar fi o buna lovitura de piata, pentru ca acopera o nisa cu putine alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Cred ca este la stadiu de dorinte si zvonuri ,asa cum se gasesc pe net imagini si informatii cu Hayabusa de 1500 cc , de peste 2 ani si zvonuri de DRZ pe injectie , de peste 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Hayabusa de 1500 cc? 250 Hp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 Cred ca este la stadiu de dorinte si zvonuri ,asa cum se gasesc pe net imagini si informatii cu Hayabusa de 1500 cc , de peste 2 ani si zvonuri de DRZ pe injectie , de peste 5 ani. Asta cam asa este, insa acum se vorbeste de o posibila aparitie la Intermot 2016... Ma gandesc ca poate toata zvonistica asta are o baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Daca devine realitate, va fi interesant de vazut la ce pret. Din memorie : mt7-cca 6000€, xt660- 6600€, xt660 tenere-cca 8000€,??? wr250-7600€??? O sa inteleg preturile yamaha cind o sa inteleg preturile ktm. » Post actualizat in 06 Mar 2016 17:34 Ce imi doresc eu defapt este un wr450 inmatriculabil dar pentru ala nu sunt nici macar zvonuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 (editat) WR450F este inmatriculabil. Tu vrei 2T? (daca lipseste F inseamna 2T) Editat Martie 6, 2016 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 cred ca se refera la mult asteptatul WR450R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 WR450F este inmatriculabil. Tu vrei 2T? (daca lipseste F inseamna 2T) Ma refeream la un wr450 din acest secol(4t). Este posibil sa cumpar o trascaleta mai veche pina apare ceva ce imi doresc cu adevarat .Sunt putin frustrat de faptul ca zaponezii nu mai ofera nimic , de ani de zile , la 400-450cc, inmatriculabile. Nu sunt atras de performanta superiora ktm-husq , vreau doar o capra cu care sunt familiar intr-o reincarnare mai moderna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 wr450f e inmatriculabil si cu service interval decent. scuze de off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 wr450f e inmatriculabil si cu service interval decent. scuze de off topic. Esti putin off topic pentru ca nu ai citit cu atentie . Se discuta despre un motor care se spera ca va aparea intr-un viitor apropiat(noul tenere) si am extins putin discutia la alte modele a caror aparatie este zvonita sau dorita .Nu discutam de modelele din trecut. Oricum discutia este mai mult despre fantezie decit realitate , momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Esti putin off topic pentru ca nu ai citit cu atentie . Se discuta despre un motor care se spera ca va aparea intr-un viitor apropiat(noul tenere) si am extins putin discutia la alte modele a caror aparatie este zvonita sau dorita .Nu discutam de modelele din trecut. Oricum discutia este mai mult despre fantezie decit realitate , momentan. eu am ancorat-o im prezent wr450f e din acest secol. in momentul de fatza. injectie etc. e inmatriculabil de cand are injectie. dupa noul tenere se poate astepta mult si bine parerea mea. » Post actualizat in 06 Mar 2016 20:52 daca o sa fie branded tenere o sa fie o mizerie care imprumuta marca. » Post actualizat in 06 Mar 2016 20:52 pana acum... e photoshop si atat. » Post actualizat in 06 Mar 2016 20:54 cred ca se refera la mult asteptatul WR450R lipsa de piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 Ma refeream la un wr450 din acest secol(4t). Este posibil sa cumpar o trascaleta mai veche pina apare ceva ce imi doresc cu adevarat .Sunt putin frustrat de faptul ca zaponezii nu mai ofera nimic , de ani de zile , la 400-450cc, inmatriculabile. Nu sunt atras de performanta superiora ktm-husq , vreau doar o capra cu care sunt familiar intr-o reincarnare mai moderna. Ai Yamaha WR250R, cu injectie, mai orientata spre dirt, decat competitoarele directe si foarte actuala. La 31cp, eu zic ca iti ofera suficienta putere ca sa faci cam ce doresti, cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Ai Yamaha WR250R, cu injectie, mai orientata spre dirt, decat competitoarele directe si foarte actuala. La 31cp, eu zic ca iti ofera suficienta putere ca sa faci cam ce doresti, cu ea. Am citit tot ce se poate despre ea si am avut ocazia sa calaresc una in showroom. Imi face cu ochiu insistent dar pentru ca nu este exact ce doream ... nu sunt asa hotarat cum trebuie sa fi cind trebuie sa scoti 7500 din buzunar. Am meu Suzuki este parcat de 2 ani intr-un dealer Yamaha si de fiecare data cind mai trec pe acolo sa-l mai scot la o plimbare ma tot gindesc daca fac pasul sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/yamaha-mt-07-tenere-spied/31105.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Sunt tare curiis ce specificatii va avea. Poate scoate si honda o mini africa twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Da, ar fi o mega idee o mini Africa Twin. Sau poate o să-i spună mai scurt Transalp. Sau Dominator. Poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Sunt tare curiis ce specificatii va avea. Poate scoate si honda o mini africa twin 75 hp, ramane de vazut daca 180 kg uscat sau ud Garda la sol pare ok cu tot cu tevile alea de evacuare » Post actualizat in 14 Apr 2016 06:35 Da, ar fi o mega idee o mini Africa Twin. Sau poate o să-i spună mai scurt Transalp. Sau Dominator. Poate. Fabrica de instrumente muzicale nu foloseste asemenea denumiri comerciale, iar motorul ala vechi de 2-3 ani nu este o idee, este o realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 75 hp, ramane de vazut daca 180 kg uscat sau ud 180kg uscat. Ar fi cat vechiul Tenere de 660 dar motor mai mare si mai greu din principiu (2 cilindri), ceea ce e un progres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Eu as vrea sa vad un derivat adventure si cu motorul de pe MT-09. Sa se bata cu F800GS si cu noua Africa Twin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Da, ar fi o mega idee o mini Africa Twin. Sau poate o să-i spună mai scurt Transalp. Sau Dominator. Poate. I-auzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) http://www.advpulse.com/adv-bikes/yamaha-tenere-700-xt700z-prototype/http://www.advpulse.com/adv-bikes/yamaha-tenere-700-xt700z-prototype/ Editat Aprilie 14, 2016 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) mt-07 este noua 5900 de euro tva inclus la motodynamics parca Daca scot tenereul asta la 7000 or sa acapareze o mare bucata din piata, indiferent de greutatea mobrei care precis nu o sa iasa mai mare de 200-205 la plin Editat Aprilie 14, 2016 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 660 are plin 208kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate