ChrisRR Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 La data de 09.03.2016, în jurul orei 18:10, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism din direcția bulevardul 22 Decembrie spre Calea Zarandului, la intersecția semaforizată cu bulevardul Decebal a efectuat un viraj la stânga spre Piața Agroalimentară, neacordând prioritate de trecere motocicletei conduse de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care circula din direcția Calea Zarandului spre Spitalul Județean Deva. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 uuuuu...dur, sanatate maxima rider-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 https://www.facebook.com/622535487773827/videos/1249767918383911/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 nasol de tot...., pare grav..... sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Sa-i bage in temnita pe toti care nu acorda prioritate !! Sanatate motoristului . Asa e.... LA GALERE !!!!!!!!! SA FIE SPANZURATI DE CATARG !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Naspa rau, Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Insanatosire grabnica colegu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 pe langa dosarul penal sa i se suspende permisul definitiv sa se anvete minte sa beleasca ochi pe unde merge !!!! ansanatosire grabnica colegului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 pe langa dosarul penal sa i se suspende permisul definitiv sa se anvete minte sa beleasca ochi pe unde merge !!!! ansanatosire grabnica colegului . grele cu romana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 grele cu romana asta Pote ungur el, tot coleg de doo roate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66g Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 https://www.facebook.com/izolda.ciuguianu/posts/1018167271587168?pnref=story Avem ocazia sa ajutam, cat se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Insanatosire grabnica! "E în stare gravă, inconștient, ținut pe aparate, bazinul rupt, ficatul spart..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Insanatosire grabnica! "E în stare gravă, inconștient, ținut pe aparate, bazinul rupt, ficatul spart..." Am dat share si voi pune bani in cont... se mai stie de starea lui? Pare foarte foarte grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Din pacate, nu pare ci este foarte grav. Sa speram totusi ca o sa-si revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 efectuat OP multa sanatate Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Am facut si eu OP. Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutare, colegi de forum! Din pacate am citit acum cateva minute acest anunt trist pe pagina de FB a trupei Bucovina. Postez aici anuntul, poate sunt printre noi cativa colegi dispusi sa ajute, fiecare cum poate. Sa nu privim nepasatori la necazul unui motociclist si artist! http://motosuport.ro/impreuna-putem-sa-l-ajutam-pe-mihai-munteanu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 /index.php?/topic/735838-accident-moto-deva-decebal-x-zarandului/ In cazul asta se poate contopi cu topicul deja existent. Ideea e sa fie cat mai cunoscuta situatia, pentru ca oamenii dispusi sa ajute sa gaseasca usor informatia. Rog un admin sa includa postarea mea in topicul deja existent sau sa lase topicul deschis de mine daca va considera ca are vizibilitate mai mare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Nu inteleg de ce nu si-a platit asigurarea chiar daca nu lucreaza (e undeva la 40ron/luna), nu pare un pustan de 20ani, in cazul unei urgente medicale este cruciala. Multa sanatate ii doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cheltuielile medicale nu ar trebui sa fie suportate de asigurarea RCA a vinovatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cheltuielile medicale nu ar trebui sa fie suportate de asigurarea RCA a vinovatului? ba da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Vreau sa specific un lucru, ca sa nu existe niciun fel de discutii: eu nu am o legatura directa cu accidentatul, ci doar am gasit anuntul pe pagina de FB a trupei Bucovina, pe care o ascult frecvent si am vrut sa ajut. Conturile sunt cele din anunt, daca vreti mai multe detalii, puteti sa dati add trupei pe FB si sa le trimiteti un mesaj privat. Din pacate, doar informatiile din anunt sunt disponibile la momentul asta. Cu toate astea, vad ca acolo e si nr de tel al prietenei accidentatului, unde puteti incerca sa sunati pt mai multe detalii. Stiu ca sunt discutii cu privire la faptul ca victima nu era asigurata medical, insa cred ca in acest moment nu are rost sa deschidem o polemica pe marginea acestui subiect, ci sa facem ce putem pentru a ajuta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Era doar o curiozitate, imi dau seama ca e foarte rea ipostaza in care se afla, dar nu am inteles de ce e specificat ca nu are asigurare medicala din moment ce nu are relevanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Era doar o curiozitate, imi dau seama ca e foarte rea ipostaza in care se afla, dar nu am inteles de ce e specificat ca nu are asigurare medicala din moment ce nu are relevanta. Nu pot sa-ti dau mai multe detalii in afara de ce e trecut in anunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate