warlock Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Cum arata XSR 900-le. Gizas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Gsxr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Azi dimineata zici ca era intrunire KLE: din primele 15 mobre ajunse la fata locului trei erau KLE-uri. Care va recunoasteti atelajele astept un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Cateva si de la mine Foto 2 e un hellcat?!?! Doamne, cum arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 My favs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Africa twin e genial. Arata super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Mare nesimțire mi se pare să nu te lase sa te urci pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Asa e,dar ce să faci..'onda-i onda! Mi-a plăcut...o poză si de la mine cu cel mai asteptat model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 KTM Super duke R si Suzuki suzuki gsxs 1000 mi-au placut mult. Dezamagit de honda totusi ca nu au adus si ei honda CB1000R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Duceti-va si faceti un test cu noul MT09,MT07,MT07 si tracer. Comparativ cu alte test-drive-uri,aici te scoate vreo 5 km si esti lasat ca sa te "dai" voie. Daca tot e acolo si e moca,eu zic ca merita. Mie unul,mi-a pus un zambet pe buze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 (editat) Chiar ma gandeam de unde au aparut atatea MT-uri laolalta. Le-am vazut la fantana Miorita. MT09 tracer m-a lasat cu gura cascata. Editat Aprilie 23, 2016 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 (editat) Editat Aprilie 23, 2016 de Kalashnikov545 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 Mai aprofundati! Hint: standul Ace Customs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Ducati: Afrikana: Honda: Yamaha: MV Agusta F4 RC: Suzuki GSX-R 1000: ? Pe-afară: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 sa ma laud si eu un pic poze la descarcare pentru salon, cam tarziu dar abea acuma am dat de calc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Foto 2 e un hellcat?!?! Doamne, cum arata! da e de la auto mecanica sau ceva de genu asta, e de cativa ani pe la saloane curios cum nu l-ai vazut pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Ceva si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Automobile Bavaria Moto Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Pozele de la standul Automobile Bavaria: https://www.facebook.com/BavariaMoto/photos/?tab=album&album_id=1157820130908430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Mare nesimțire mi se pare să nu te lase sa te urci pe ele. Probabil Africana era comandata pentru un client care urma s-o ridice dupa salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Era deja cumparata dinainte de salon dar clientul a fost de acord sa fie expusa la salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Asta este interesul honda pentru piata românească...nici nu e nevoie de mai mult,se vând din poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Claman...dacă tu platești un obiect după care aștepți 45 de zile...ești de acord sa o călăreasca toți neavizați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 la ce piata moto avem, sa zicem mersi c-am vazut-o live. plus ca daca il batea pe careva gandul sa-si cumpere una, nu cred ca oamenii de la standul honda l-ar fi gonit, ci l-ar fi ajutat cu informatii si cred ca l-ar fi lasat s-o si calareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 (editat) la ce piata moto avem, sa zicem mersi c-am vazut-o live. Cel mai bine vinduta mobra noua in Romania este BMW R1200 GS(A), cu vreo 80 de exemplare in ultimele 6 luni; mobra de pe locul 2 a fost cumparata in 14 (paispe!) exemplare, ceva Honda de 600, nu mai tin minte. 1200-le cintareste vreo 20k oiro si SE VINDE FOARTE BINE. Dar Automobile Bavaria Motorrad nu lipseste de la nici un eveniment, de la demonstratii cu monster-truck la cursa de triciclete pentru categoria de virsta 2-4 ani. Deci ce piata moto avem? Normala, cine investeste in evenimente, cine se preocupa sa gaseasca finantari convenabile, cine face pe dracu'n patru sa scoata banul din buzunarul cumparatorului, ala vinde. Ceilalti ... asta e, de unde nu-i, nici Aldesus nu cere. Avind in vedere si profilul oarecum diferit al incepatorului motociclist roman din ultimii 2-3 ani raportat la ce a fost inainte, parca vad ca AB o sa faca vinzari grele si cu G 310-le, pacat ca n-au putut sa-l aduca la SMAEB. Editat Aprilie 27, 2016 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate