819NZT Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 42 minute, Kristian K a spus: +1! +1! Putea sa fie si ieri, dar am zis sa nu "ma greșesc". LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Mulțumesc!!!! Am avut ieri un vin alb sec din Chișinău, o minunăție..! Va mulțumesc pentru urări și sa ne vedem cu bine! De acum începe sa se ureze clasicul " sănătate ca-i mai buna decât toate..! " Let the game begin! 🫠 1 oră în urmă, ivan pedala a spus: Daca te trezeai ieri ii puteai intoarce urarile, si poate dadea si ceva de baut! Asa ca merge si cu intarziere de o zi, ca n-o fi terminat tot din frigider! Sa traiesti Floricico, multi ani frumosi (bis)! Mulțumesc e plin frigiderul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 14 minute, Kristian K a spus: Poi daca are data nasterii la secret... Adevarat! M-am uitatla sărbătoriți, dar asa cum spui tu... Secret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 La mulți ani, @WotRU2Me! Varsatorule...sa imi zici cand dai petrecerea Si la mulți ani și lui @Doctor X! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 (editat) Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Mulțumesc!!!! Am avut ieri un vin alb sec din Chișinău, o minunăție..! Va mulțumesc pentru urări și sa ne vedem cu bine! De acum începe sa se ureze clasicul " sănătate ca-i mai buna decât toate..! " Let the game begin! 🫠 Mulțumesc e plin frigiderul... La Multi Ani si de la mine Flower! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Editat Februarie 11, 2023 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 7 ore, Flower-Power a spus: La mulți ani, @WotRU2Me! Varsatorule...sa imi zici cand dai petrecerea Si la mulți ani și lui @Doctor X! La multi ani, sanatate si voiosie! Doar ce am scapat de gripa , cred ca luni bem romul si aprindem jarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 2 minute, WotRU2Me a spus: La multi ani, sanatate si voiosie! La mulți ani si ție, domnule! Si? Ce gătești de ziua ta? Sau te recuperezi dupa gripa? Sau recuperezi dupa gripă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 10 minute, De 3 Lei CuiE a spus: La mulți ani si ție, domnule! Si? Ce gătești de ziua ta? Sau te recuperezi dupa gripa? Sau recuperezi dupa gripă? Ma recuperez deocamdata, abia pot vorbi (am ramas cu gatul praf, cand dau sa vorbesc, mai mult tusesc). Dar de luni...am un prieten care si-a luat un grill nou, trebuia inaugurat iar acum avem si motivul. Acum 9 minute, Kristian K a spus: Sa fi sanatos si sa ai la mai multi ani. Multam, asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 "La multi ani!" tipule, sa fii sanatos si la punga gros...grataru-l dai tu, nu gandi ca scapi! Trimit delegati! La fel ii urez si lui @bmwio...ca-i de-al meu, mai puriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 (editat) La 11.02.2023 la 8:15, ivan pedala a spus: Daca te trezeai ieri ii puteai intoarce urarile, si poate dadea si ceva de baut! Asa ca merge si cu intarziere de o zi, ca n-o fi terminat tot din frigider! Sa traiesti Floricico, multi ani frumosi (bis)! Ah, scuze! Sincer, a fost prima data dupa mult timp cand nu m-am logat pe forum si abia atunci am vazut notificarile... La multi ani @Flower-Power! Scuze de intarziere Editat Februarie 13, 2023 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Traiasca si sa-i mearga Bembelica, sa le repare si altora caprele si sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 La 30.01.2023 la 21:39, ivan pedala a spus: "La multi ani!" azi pentru @dude123, si te astept la domiciliu ca sa dezbatem asa cum se cuvine problemele care framanta teritoriul de Vest! Azi, 01.02.2023, ii spun "La multi ani!" cu sanatate si noroc, benzina si timp liber, lui @varugica Multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Acum 20 ore, misionaru a spus: Ah, scuze! Sincer, a fost prima data dupa mult timp cand nu m-am logat pe forum si abia atunci am vazut notificarile... La multi ani @Flower-Power! Scuze de intarziere Mulțumesc!!! Happy valentine to you! sper ca te-ai pregătit acasă pentru nevasta regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 La Mulți Ani Valentino Rossi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 +1!! dii murgule diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 "La multi ani!" frumosi, sanatosi si voiosi pentru Dan alias @Enduristul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Multumesc, a fost party sambata da' domnu Ivan alias Pedala nu s-a prezentat ca se pregatea de tarile calde. Il astept la aeroport sa-l deturnez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 N-am plecat, inca ma pregatesc...nu-s pregatit! Asa ca azi urez "La multi ani!" cu noroc, sanatate si bani de benzina colegilor @Mihai Vadu si @bogdan boeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Multumesc mult Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 La Multi Ani!! Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 "La multi ani!" azi pentru @Kosmin, prietenul si colegul meu de suflet, vecin din Severin, caruia ii doresc sanatate si noroc...de restu' sa se descurce si singur! Azi, 25.02.2023, urez "La multi ani!" cu de toate d-ale bune lui @ggobi si lui @SpiritofMotions. Sa ne revedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2023 Share Postat Februarie 28, 2023 LMA Colegii! sanatate si tarie in putz!! PS. plus inca un LMA pt Kato_Arad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2023 Share Postat Februarie 28, 2023 Da, da...asa-i: "La multi ani!" colegilor si Kato sa retina aspectu'...ca tre' sa deie de beut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2023 Share Postat Februarie 28, 2023 Acum 14 minute, ivan pedala a spus: ..... sa retina aspectu'...ca tre' sa deie de beut! corect! l-am notat in caiet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 1, 2023 Share Postat Martie 1, 2023 "La multi ani!" si din coltu' asta uitat de lume, atat pentru el cat si pentru un bun coleg motociclist, partener la multe iesiri, @Nonu Grasu. Sa fiti sanatosi si norocosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate