Adixgl Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 O prima fuga azi prin zona. Arata binisor la prima vedere. Lipse marcante - Honda si Suzuki. Noutati - Indian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Salut ! Ai idee daca se pot cumpara cu cardul produsele de la smaeb sau tot cash ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Cum adica lipsa Honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Salut ! Ai idee daca se pot cumpara cu cardul produsele de la smaeb sau tot cash ? La anumiti comercianti, da. Nu toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 21, 2017 Autor Share Postat Aprilie 21, 2017 La magazinele mai mari au POS dar la cei care au ace, brice si carice poti doar cash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 e si un bancomat BRD pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Cum adica lipsa Honda ? Anul trecut atat de acrii erau cei de la Honda incat nu ma surprinde ca si-au bagat picioarele de tot. Era un tip ''important'' pe acolo, lipit cu ochii in telefon, si dupa ce m-am invartit pe langa noua Arfica Twin l-am intrebat daca il pot deranja cu o intrebare. A venit in mare sictir.Habar nu avea despre motor ce si cum. Raspuns stampit: ''scrie pe hartia de prezentare'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 sunt curios daca mai apare si anul asta topic despre "nesimtitul de la ducati" mie mi s-a parut ok, parca ceva mai bine fata de anul trecut. Era cam gol, dar am fost aproape de inchidere, plus ca azi a fost si urat, asa ca nah... felicitari celor de la yamaha pt ca au venit din nou cu ditamai flota de motociclete pt test drive foarte misto si standul celor de la indian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Daca nu ma insel,dealer Honda e Motoboom,care nu mai vine la SMAEB de multi ani!Se duc la SAM deobicei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Anul trecut atat de acrii erau cei de la Honda incat nu ma surprinde ca si-au bagat picioarele de tot. Era un tip ''important'' pe acolo, lipit cu ochii in telefon, si dupa ce m-am invartit pe langa noua Arfica Twin l-am intrebat daca il pot deranja cu o intrebare. A venit in mare sictir.Habar nu avea despre motor ce si cum. Raspuns stampit: ''scrie pe hartia de prezentare'' Da tin minte, eram fascinat de Africa Twin ca era modelul nou si imi cadeau balele pe acolo ) nu a putut sa scoata 2 cuvinte despre el. Mare pacat ca prezentare si PR pentru Honda am ajuns de la campania cu "You Meet The Nicest People On A Honda Bike" la ''scrie pe hartia de prezentare''. ~cuvant urat~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vfr750 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Motorteam ????? nimic ei sunt cu honda si suzuki ......???? » Post actualizat in 21 Apr 2017 19:05Nu degeaba vand mai bine astia de la BMW ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Nici Motorteam cu Honda si Suzuki, nici United cu Kawasaki si Aprilia, nici MotoBoom cu Triumph. Evident, nici cu echipamente nu sunt prezenti. Pacat. Mare pacat, mai ales cand acestia au in portofoliu motociclete accesibile multora, motociclete de 6-7000euro. Pun si eu doar o poza: un Hornet 2004 care se va da ca premiu de Motul GO! Mai multe info maine la stand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Da tin minte, eram fascinat de Africa Twin ca era modelul nou si imi cadeau balele pe acolo ) nu a putut sa scoata 2 cuvinte despre el. Mare pacat ca prezentare si PR pentru Honda am ajuns de la campania cu "You Meet The Nicest People On A Honda Bike" la ''scrie pe hartia de prezentare''. ~cuvant urat~ Cred ca Honda isi targe banutul gros de pe piata SUA si nu ii intereseaza prea mult de piata UE. Cat despre Romania ce sa mai zic. Si la auto stau cam subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vfr750 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 trist, deja ma gandesc daca merita sa merg sau nu, ce dracu, un targ mare de moto avem pe an si nici la asta nu sunt in stare sa vina ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Si mai lipsesc si cei de la MV Agusta. Am uitat ca au fost prezenti anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Bine,bine,dar atunci ce firme mai sunt??? Ca ala nu,ala nu.....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 http://2017.smaeb.ro/expozanti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Ralitza ftw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TanaseGeorgel Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Salutare. Eu abia dupa ora 16:00 scap de la servici, dupa ora 19:00 se mai poate sta sau te da afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Abia m-am uitat si eu pe net din acelasi motiv: astazi ar fi 10-19. Daca mint ei mint si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevemax Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 nu se merita drumul, timpul si banii ... trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Stiu ca e usor sa critici. Insa nu merita intrarea. Ca sa fim totusi pozitivi si sa oferim solutii: 1. Daca e in paralel cu SAB, ma asteptam ca SMAEB sa prezinte si motociclete. Stiu ca e misiune imposibila (eu fiind adeptul second-hand) dar doar cu 4 dealeri oficiali (Yamaha, Harley D, Ducati si BMW) nu poti sa atragi lumea. 2. Doar cu casti, geci si manusi, nu poti sa satisfaci cererea. Mi-as fi dorit o diversificare a ofertei si explicatii. De pilda imi doream un "parpalac" pentru scuter. Am evitat sa intreb... 3. Cluburile de bikeri, ar fi fost mult mai interesant sa-si faca o reclama " ajungem la ora...". 4. In afara de Gro...ama, nu am vazut prezenta nici o firma de asigurari, asociatii in sprijinul bikerilor. Ele exista si trebuia incurajata prezenta lor! Concluzia mea: am un echipament la standarde, am acceptat sa contribui cu 25 RON pentru a sprijini un trend necesar pentru societate. P.S. Sunt trist ca sambata in parcare NU am vazut un Suzuki Bandit. P.P.S. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 ceva poze cu ce mi-a placut. ps : eu am fost pt motoare cruisere / custom si nu pt echipamente etc. smaeb + custom wheels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 "pierrotlefou" a fost unu' pe langa "Yamaha exterior", langa pavilionul central, era stingher, sub copertina de acces in pavilion . Evit "aglomeratiile", nu de alta da' uit pe unde o las, deh varsta ! Altfel, expo in nota obisnuita, adica din ce in ce mai slab. Daca piata moto scade (vezi lipsa unor marci consacrate), macar piata de echipament sa supravietuiasca dar din pacate ... puterea de cumparare a noastra cam lasa de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Mai slab decat anul trecut din punct de vedere al expozantilor cu motorete, chiar m-am plictisit repede si am trecut la fel de repede pe acolo. Am fost incantat doar ca am apucat sa testez MT10-SP, care este geniala. Inca am un boner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate