enduroKarpatia Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 In fiecare al doilea weekend in fiecare luna, enduroKarpatia organizeaza sesiuni de initiere enduro pentru incepatori. Pachetul este all inclusive si contine: cazare cu mic dejun, cina a la carte, gratar/picknick la pranz, cafea, bere, energizante, apa; motocicleta enduro Husqvarna sau KTM cu plinul facut + echipament de protectie enduro full + instructor enduro, 9 ore de cursuri in 3 zile.Pret: 580 RON/persoana/weekend.Sesiunule se desfasoara in zona Covasna-Comandau.Pentru rezervari va rog sunati la 0740349443 sau trimiteti mail pe endurokarpatia@gmail.comMai multe detalii aici http://www.endurokarpatia.com/431534804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Adica voi in 580 RON dati casa, masa, mobra si benzina un weekend intreg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Pare super oferta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Adica voi in 580 RON dati casa, masa, mobra si benzina un weekend intreg? Pai e mai ieftin sa mergi acolo decat sa stai acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) chiar ca e super-mega-extra oferta ! (deci eu am inteles: vineri + sambata + duminica ai mancare si bautura inclusa, vineri noaptea si sambata noaptea cazare asigurata, si 3x3 ore de dat cu mobra, cu mobra si combustibilul lor) chiar nu am ce sa reprosez, comentez felicitari organizatorilor! PS: bun topic de urmarit! asteptam impresii de la un coleg care a fost (sau va merge) acolo! PPS: Bucuresti - Comandau: aprox 250km ...eu din Cj am vreo 350km.... hmmm.... Editat Iulie 5, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Baaa, asta e capcana! Pai nu vedeti judetul unde se tine? Fu gluma, super-oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Cand am cautat nu v-am gasit! Glumesc, era prin mai. Oricum, atunci am renuntat din diverse motive. Acum o sa recercetez ideea. Ne discutam pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Iulie 5, 2017 Autor Share Postat Iulie 5, 2017 Domnilor, .... nu e nici o gluma, pur si simplu asa facem noi, ne punem osul si lucram, dam mai putin din gura. Puneti mana si trimiteti mail, sau sunati. Vreu sa va vad pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Abonat. Foarte buna oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Valabil si in septembrie? Cam atunci ar fi la mine liber al 2-lea week-end... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Iulie 6, 2017 Autor Share Postat Iulie 6, 2017 Da e valabil si in Septembrie, al doilea weekend! » Post actualizat in 07 Jul 2017 05:44Nu mai avem locuri disponibile pe luna August, cei care doresc sa participe la aceste weekenduri de initiere enduro sunt rugati s-a ne contacteze pe endurokarpatia@gmail.com sau tel. 0740349443 pentru rezervari in Septembrie. Va multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Mai 2 clarificari, va rog: 1. Exista alte costuri in afara de cei 580 ron? 2. Care e procedura daca, in timpul initierii, vreunul dintre participanti scapa moto si se intampla avarii? Rog detaliere pentru: - avarii usoare (gen carena crapata); - avarii mai serioase (jenti/furci/cadru indoite). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Iulie 7, 2017 Autor Share Postat Iulie 7, 2017 1. in afara de cei 580 ron, se vor plati bauturile mai scumpe la cina si daca se bea mai mult de 5 beri pe zi. Din moment ce ajungi la destinatie (Covasna) nu platesti nimic in afara de acesti bani. 2. avarii se intampla tot timpul, toti scapa motorul chiar de mai multe ori, dar nu prea sunt avarii serioase, se rup manete, plastice, ghidoane. O maneta mai intra la tocmeala, doua manete, ghidonul, sau alte avarii serioase se platesc. Dar din nou va zic nu va lasam in situatii prea "inghesuite" si va ajutam in fiecare secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Multumesc de raspuns - foarte corect cum se pune problema, de altfel. Mai 2 intrebari, va rog, sa avem date complete pe forum: - care este numarul maxim de participanti per curs? - care este prima luna din an cand incep initierile, respectiv ultima la care se incheie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Cate persoane pot participa la curs / weekend? Se poate organiza si in alt weekend decat cel de-al doilea din fiecare luna, in caz ca ne strangem ca numar? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 eu m-am inscris. abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Iulie 7, 2017 Autor Share Postat Iulie 7, 2017 Deocamdata, numarul participantilor la un weekend de initiere enduro este strict limitat la 4 participanti, din considerente de securitate si avand in vedere ca suntem numai doi traineri. Astfel acordam atentie maxima participantilor si fiecare poate folosi util cele 9 ore de instructie. Daca am creste numarul participantilor ar fi oameni ramasi pe dinafara. In 2017 am inceput cursurile in Martie si dorim sa continuam pana la inceputul lui Decembrie. Cursurile au loc indiferent de conditiile meteo, se merge si pe zapada si ger daca sunt participanti. Pentru Iaco si altii care m-au intrebat la telefon: dupa discutii prealabile se poate stabili si un alt sfarsit de saptamana decat cel de al doilea, daca vin macar doi oameni, noi putem organiza cursurile indiferent de data. Acuma chiar ma gandesc ca nu cumva ar fi bine sa anunt si al treilea weekend din August (18-20) pentru sesiuni de initiere. Postati aici sau ma sunati si decidem impreuna. » Post actualizat in 11 Jul 2017 11:04Am decis sa anunt al doilea weekend din Septembrie (8,9,10), mai sunt locuri libere. August s-a umplut. Va multumim pentru postarile entuziasmante. » Post actualizat in 24 Jul 2017 06:23Nu mai sunt locuri libere pentru weekendul 2 din Septembrie (8,9,10). Va anunt ca deschid inscrierile pentru 15,16,17 Sept., weekendul 3 din Septembrie, intru-cat foarte multi au solicitat o data mai avansata decat Octombrie. Haideti, va puteti inscrie aici: endurokarpatia@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Deoarece si week-end-ul cu 15 septembrie e plin, am rezervat (inclusiv telefonic si prin e-mail) week-end-ul 29 sept. - 01 oct. pentru un grup de 4 persoane din Timisoara ce-l include si pe subsemnatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat Iulie 27, 2017 Autor Share Postat Iulie 27, 2017 Nu mai sunt locuri libere pentru Septembrie 2017. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Bravo baieti, felicitari! Se merita pentru cineva mai de departe, la banii astia, sa te urci 4 persoane intr-o masina, sa nu mai cari dupa tine motocicleta, benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Ne-am intors de la Covasna. Ma dor toti muschii posibili. Un weekend superb. Minunat. Nu stati pe ganduri Felicitari Attila pentru initiativa si multumim pentru gazduire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Pentru pasagere inscrise la o scoala moto .. e permisa trecerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduroKarpatia Postat August 15, 2017 Autor Share Postat August 15, 2017 Da e permisa trecerea pentru toata lumea. » Post actualizat in 15 Aug 2017 16:18Octombrie 13,14,15 vom organiza un weekend pentru enduristi de nivel intermediar (cei care nu sunt incepatori dar nu sunt nici avansati sau experti in enduro-cross). Sunt disponibile inca trei locuri, intru-cat avem deja o rezervare. Daca vom constata interes sporit vom suplimenta numarul de locuri. Pretul este acelasi (580 Ron) sunt 9 ore pe motocicleta in cadrul unui weekend, se merge pe un traseu combinat de dificultate medie presarat cu sectiuni de hard enduro. Pretul include motocicleta cu plinul facut, echipament de protectie, 2 nopti de cazare cu mic dejun, 2 x cina, picknick pe traseu, bere, apa, energizante cat incape. Vor fi prezenti 2 traineri. Conditia fizica adecvata este obligatorie. Daca aveti deja echipament propriu (mai ales casca si cizme) va rugam sa aduceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Salutare! Dragi colegi, mergeti cu incredere la Covasna! Nu va veti plictisi cu Attila. Cazarea foarte ok, mancarea la fel, nu lipseste nimic, iar daca lipseste, se ocupa Attila imediat. Caprele bune, de cilindree diferite. La cursul de incepatori te ia de la 0, iar in functie de cat de repede prinzi, ajungi sa faci si trasee din ce in ce mai complexe. Totul se petrece in siguranta, sa nu va fie frica!!! Ps. Attila, sper ca locul ala rezervat de care spui din weekendul 13-15 oct e al meu Merci, Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Salutare! Dragi colegi, mergeti cu incredere la Covasna! Nu va veti plictisi cu Attila. Cazarea foarte ok, mancarea la fel, nu lipseste nimic, iar daca lipseste, se ocupa Attila imediat. Caprele bune, de cilindree diferite. La cursul de incepatori te ia de la 0, iar in functie de cat de repede prinzi, ajungi sa faci si trasee din ce in ce mai complexe. Totul se petrece in siguranta, sa nu va fie frica!!! subscriu m-am simtit foarte bine Attila un baiat de nota 10+ , cu multa experienta si rabdare mergeti fara retineri ca merita fiecare leu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate