john17 Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Ich bin rautacioasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Mie imi place cum are Kosh lipite de oglinzi niste oglinzi mai mici, zici ca e cu TIRul. Cum aveau pe timpuri taximetristii. Fireste! Una pentru trafic, una pentru farduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Eh,daca nu era asa panicat ar fi putut sa intoarca si capul destul cat sa prinda pe camera pasagera balansand un felinar ... Cand te misti ca o caruta trebuie sa folosesti semnalizarea corespunzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Se fardeaza ? Fireste! Una pentru trafic, una pentru farduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 (editat) Se fardeaza ?Pasagera? Cred ca da.A lui @kosh ziceam Acum, ca sa mai postez si altceva decat măscări, chiar m-am uitat cu placere la niste filme si poze de calatorie ale lui kosh. Cele "instructiv educative" insa... Editat August 24, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 O fi fost ea oparita, dar tipa ca si cum ar fi fost fu**ta. Zici ca i-a scapat-o in c_r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 (editat) Zici ca i-a scapat-o in c_r Ba, voi vreti sa ma faceti sa clickuiesc pe video! Editat August 24, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Sunt curios tare cum "expertii" de aici vor interpreta acest film:urmariti pana la capathttps://www.youtube.com/watch?v=tBICDfqugxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Daca facea un curs, nu se mai intampla nimic. Sunt curios tare cum "expertii" de aici vor interpreta acest film:urmariti pana la capathttps://www.youtube.com/watch?v=tBICDfqugxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 (editat) N-am rezistat mai mult de 5 min. Conform codului rutier, esti sanctionat si daca pleci cu scârț de la semafor. Deci eu cred ca l-a oprit pe buna dreptate. https://unimedia.info/stiri/comportamentul-agresiv-in-trafic-va-fi-pedepsit--cei-ce-nu-respecta-legea-risca-amenzi-de-mii-de-lei-sau-privarea-de-libertate-128896.html Editat August 24, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Minutul 9:56 E cel mai haios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Uitandu-ma la Gigel asta imbracat in Alpinestars, imi dau seama ca suntem damnati ca natie. Nu m-ar mira sa iasa PSD-ul inca 3 mandate. Din pacate educatia la noi lipseste cu desavarsire, ca nu mai zic ca habar n-are legile. Tiganeala si meschinareala. @domnul Alex, vad ca e a 2-a oara cand mentionezi de cursul ala, iar ai primit dezlegare de la Buctrafic sa postezi pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Sunt curios tare cum "expertii" de aici vor interpreta acest film: urmariti pana la capat https://www.youtube.com/watch?v=tBICDfqugxc In calitate de expert, cred ca e off topic. Sunt convins ca sunt in asentimentul colegului Naked. In calitate de forumist, cred ca materialul e prea lung. Am vazut documentare cu lupte intre maimute mult mai succinte. In toate celelalte calitati - pare un caz de culpa comuna. Indiferent ce s-ar fi intamplat anterior, daca dupa dooj de minute lucrurile nu au fost transate intr-un fel sau altul, e un caz tipic de "s-a intalnit prostul cu prostul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Finalul seriei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Intru pe topic sa vad ce mai e nou pe aici...vad mare first gear ceailenge, colorat frumos, mai jos putere in treapta intai. Accesez filmarea....incepe....vad o motocicleta accelerata de un batranel cu frica sa nu il dea cu cracii in sus....putere maxima....fix click bait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Sunt mega dezamagit. Mai rapid accelereaza un golf5 1.9 )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Eram cu pasagera, testul a fost pentru viteza maxima atinsa, nu rapiditatea cu care busa ajunge la aceasta viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Pai atunci scrie clar: viteza maxima in treapta intai. Cand spui putere, inseamna acceleratie maxima blana....plm. Apropo, chiar esti atat de pedepsit incat nu poti sa iesi la joaca niciodata fara sotie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Nu sunt pedepsit, insa noi mergem impreuna peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Eu am pus zambaretii la faza cu apropoul, dar vad ca nu au aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 (editat) Trebuie supravegheat si cand trece strada. Editat August 25, 2018 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Kosh e un deliciu ) Trec baietii cu TZR-50 pe-o roata pe langa el, da' noi nu stim ce e aia Hayabusa ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Nu sunt pedepsit, insa noi mergem impreuna peste tot. Sotia cu ce bicicleta se da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Hai jetu de la sifon din topic atunci. Din 2-3 capodopere nu poti sa spui ca vorbesti in cunostinta de cauza. Trebuie studiata treaba. Deci noi suntem mancatori de (cuvant urat) ca vorbim despre motociclism cand de fapt nu stim nimic, si voi sunteti mancatori de (cuvant urat) ca vorbiti despre motovlog cand nu stiti nimic. suntem chit. love my logic Cocos, nu esti cam obraznic pentru un incepator?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Intru, citesc, mă crucesc, trec mai departe. Unii nu știu ce fumează, dar aș încerca și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate