Adrian M. Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Ne putam la patzanii in trafic, motanu vad ca e activ:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Ne putam la patzanii in trafic, motanu vad ca e activ:) E si asta un fel de log..deci teoretic nu e spam si nici off-topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 E tânăr, energic, pasionat de tehnologie etc. Cum să nu fie activ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Stiti bancul cu cotoiul care il ia pe motanel la pisici, umbla ei pe acoperisuri prin frig si ploaie, iar ala mic zice: "eu mai fwt putin si ma duc acasa!"? Asa si cu puss in boots Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 (editat) Unde e ala care zicea ca Motanul va devenii in curand expert/vlogger/comentator la rubrica accidente ? Are o lada de bere de la mine ca l-a citit din prima.Glumiti da. Dar e atat de fun si linistitor pe mobra. Problemele abia acum incep sa apara! Am prins incredere, stiu cat de cat sa controlez mobra, imi place sa fac accelerari scurte, asta cred ca e cea mai periculoasa perioada, nu doar pentru mine, pentru toti. Cand prinzi putina incredere si crezi ca ai prins spilu’ Tot imi repet cand ma intalnesc cu alti motociclisti.. nu da gaz..nu da gaz.. nu te lua dupa ei.. stai calm .. stai calm.. Astazi pe dn1 am reusit! Usurel batraneste cu maxim 90 pe prima banda..cruising.. Cand m-am intors in Bucuresti erau niste politisti la Casa presei cred. Mi-a spus un coleg ca opresc toti motociclistii. Am dat vreo 5 ture pe acolo sa ma opreasca si pe mine! Nu au vrut neam! Poate data viitoare cand nu voi avea actele la mine! Later edit.. a fost super mishto astazi! Bani nu mai am ca i-am bagat pe toti in mobra si echipament! Astept salariul de vineri! Mai aveam 50 lei cu care am bagat benzina..a trebuit sa intru la pusculitza (economiile mele de 1 leu). Totusi a fost super! Singura mea grija a fost daca sa-mi iau pe mine geaca de piele sau de textil! Held sau Alpinestars! Am fost cu piele! Nu a fost racoare, nu a fost cald! What a good day to ride! ✌ Ultimii bani i-am cheltuit acum pe o Silva Neagra! La fel! For..the..win!! Daca fac socoteala cat am dat pe mobra, service, echopamente, benzina... ma infior!! Dar momentan merita! Acum stau in parculetzul din fata blocului si-mi beau berea! Pff.. this is the life! Editat Iulie 1, 2018 de MotanuincaltatAZX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Pussy cat, ai chemare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Pussy cat, ai chemare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 (editat) De boschetar Auzi la el, bea bere in parculet! Asa, socoteste benzina, schimburile de consumabile, sa le treci la "imbunatatiri" in viitorul anunt de vanzare a mobrei! Si da, asta e perioada cea mai periculoasa, cand crezi ca ai prins spilul. Editat Iulie 1, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 (editat) Auzi la el, bea bere in parculet! Si asta e contraventie. De la 100 la 500 RON. Omul are veleitati de autloi. Editat Iulie 1, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 (editat) Pussy cat, ai chemare ) MIAU! » Post actualizat in 01 Jul 2018 20:11 Si asta e contraventie. De la 100 la 500 RON. Omul are veleitati de autloi. Legal stuff! Nu e contraventie ca e cu bariera. P.S Te rog...ce e ala un "autloi"? Prea multi termeni noi..DEX-ul nu ma ajuta! Editat Iulie 1, 2018 de MotanuincaltatAZX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Esti naiv sau vrei sa para ca Esti? Nu de alta dar iti iese, voiam să stiu daca faci eforturi sau nu. Am incercat si eu masca aia cu mălai si miere si am pus si ulei de măsline, dementiala. scrub în toată regula. » Post actualizat in 01 Jul 2018 21:04 Cauta outlaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Scrub sau scrob? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Esti naiv sau vrei sa para ca Esti? Nu de alta dar iti iese, voiam să stiu daca faci eforturi sau nu. Am incercat si eu masca aia cu mălai si miere si am pus si ulei de măsline, dementiala. scrub în toată regula. » Post actualizat in 01 Jul 2018 21:04 Cauta outlaw Adica vrei sa spui ca n-am chemare? Chiar credeam ca ai zis ceva pozitiv si incurajator.. Aparent sunt naiv.. P.S Eu n-as pune ulei de masline. Depinde de ten, totusi... Stii ce zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pussy cat când am zis ca ai chemare era ceva pozitiv. Naivitatea nu e neapărat ceva negativ. Nu mai scrie colorat ca e enervant. Astept ziua de vineri când o sa ai bani de gas. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pussy cat când am zis ca ai chemare era ceva pozitiv. Naivitatea nu e neapărat ceva negativ. Nu mai scrie colorat ca e enervant. Astept ziua de vineri când o sa ai bani de gas. Asfalt uscat! Gata! Cand iau banii te scot la o cafea! Mergem ca fetele si vorbim despre creme, peeling si gomaj! ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 numai daca vine si nevasta-ta si atunci o sa fim 3 fete si o sa si barfim ) Gata! Cand iau banii te scot la o cafea! Mergem ca fetele si vorbim despre creme, peeling si gomaj! ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ne-am lamurit si cu motanu. alt troll. MotanuincaltatAZX Incepator Membru 71 posts Posted 28 June 2018 - 01:23 PM Boss intrebare daca ai dai blana gaz pa autostrada si ai pui avari e ok ca nu trebe sa semnalizezi ca poti sa mergi oriunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) numai daca vine si nevasta-ta si atunci o sa fim 3 fete si o sa si barfim ) o sa-i propun! » Post actualizat in 02 Jul 2018 09:09 ne-am lamurit si cu motanu. alt troll. da.. mai trollez din cand in cand! MotanuincaltatAZX Incepator Membru 71 posts Posted 28 June 2018 - 01:23 PM Boss intrebare daca ai dai blana gaz pa autostrada si ai pui avari e ok ca nu trebe sa semnalizezi ca poti sa mergi oriunde? Editat Iulie 2, 2018 de MotanuincaltatAZX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 numai daca vine si nevasta-ta si atunci o sa fim 3 fete si o sa si barfim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Alo, da' mai vloggerim si noi? Uite ca sa revenim on-topic: Banditu s-a apucat sa faca o fapta buna si sa transmita celor 68K de urmaritori ca nu e bine sa fii tigan pe strada: Astept cu interes aceeasi implicare si din partea celorlalti Editat Iulie 2, 2018 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pe o parte e bine ca se transmite mesajul asta acum. Pe alta parte sunt convins ca e doar un raspuns la faptul ca au aparut multi vloggeri care sunt mega attention-whores cu niste mizerii ingrozitoare in trafic (baiatu ala infect cu 300-le) si acum incearca sa nu se asocieze cu "oricince". Timpul va arata daca contentul scos o sa creasca in calitate sau o sa fie in aceleasi porcarii sinistre. @motanu'. Nu te avantajeaza cu nimic faptul ca turezi motoreta. Incearca sa experimentezi si sa vezi cat de tare tre sa turezi motoreta ta, fiind intr-o masina cu geamul inchis, si vei realiza ca e aproape inutil. E mult mai bine sa fii super vizibil ca sa sari in ochi cand esti langa o masina. Asta cu deschisul usii e cu dus si intors, De 4 ani de cand merg in bucuresti, o singura data mi s-a deschis usa, si acolo am franat fiindca nu mergeam rapid. Pentru cei care zic "sa fiu auzit', tot ce am de zis e ca atunci cand esti in mers, nu vei auzi o alta motocicleta (care se aude cat de cat normal spre tare, nu d'aia de o aude tot bucurestiul) decat cand e foarte aproape de tine. In plus, daca mergi cu motoreta foarte loud iti distrugi auzul destul de rapid. Eu deja am tinitus la o ureche si e ingrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Ca tobele moto sa te ajute in trafic la nivelul mitului "loud pipes save lifes" ar trebui sa mergi cu spatele. Zgomotul tobei se propaga in spatele tau si, cum masinile au evoluat tehnologic, habitaclul acestora este capabil sa "ascunda" zgomotele exterioare destul de mult. Daca soferul/soferita masinii mai are si muzica, nu la maxim, ci la un nivel de sunet "decent", tre' sa mergi aproape de rosu ca sa fii auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pe o parte e bine ca se transmite mesajul asta acum. Pe alta parte sunt convins ca e doar un raspuns la faptul ca au aparut multi vloggeri care sunt mega attention-whores cu niste mizerii ingrozitoare in trafic (baiatu ala infect cu 300-le) si acum incearca sa nu se asocieze cu "oricince". Timpul va arata daca contentul scos o sa creasca in calitate sau o sa fie in aceleasi porcarii sinistre. @motanu'. Nu te avantajeaza cu nimic faptul ca turezi motoreta. Incearca sa experimentezi si sa vezi cat de tare tre sa turezi motoreta ta, fiind intr-o masina cu geamul inchis, si vei realiza ca e aproape inutil. E mult mai bine sa fii super vizibil ca sa sari in ochi cand esti langa o masina. Asta cu deschisul usii e cu dus si intors, De 4 ani de cand merg in bucuresti, o singura data mi s-a deschis usa, si acolo am franat fiindca nu mergeam rapid. Pentru cei care zic "sa fiu auzit', tot ce am de zis e ca atunci cand esti in mers, nu vei auzi o alta motocicleta (care se aude cat de cat normal spre tare, nu d'aia de o aude tot bucurestiul) decat cand e foarte aproape de tine. In plus, daca mergi cu motoreta foarte loud iti distrugi auzul destul de rapid. Eu deja am tinitus la o ureche si e ingrozitor. Acum stiti cum e? Cu dus si intors! Astazi am fost la Brasov. Cand m-am intors m-am intalnit cu un coleg. Avea un BMW deci clar era cocalar! Mergea super linistit...nu tura motorul. La fel am facut si eu. Foarte, foarte linistit. Unii s-au dat la o parte..altii nu. M-am mai intalnit cu un coleg pentru ca a trebuit sa-mi iau manusi NOI!!!!! Manusile mele au facut ventilatie la degete! Nu recomand marca OXFORD! Si el avea BMW..clar cocalar.. El era de parere ca trebuie sa faci orice ca sa fii auzit. Daca trebuie sa turezi si sa deranjezi lumea..ca sa fii in siguranta..fa-o! Am observat ca daca esti mai agresiv in trafic..recte turezi putin motorul ca sa ti se faca loc..macar sa te auda...ti se face loc mai des. Si nici nu pleaca in acelasi timp cu tine de la semafor. Ca ne place, ca nu..trebuie sa recunoastem..nesimtirea si agresivitatea au intotdeauna de castigat inaintea bunului simt. Eu inca sunt in formare ca si rider..sa vedem ce si cum... Daca ma formez cum m-am format si la B..atunci voi fi cocalarul cu BMW care sta linistit intre masini pana i se face loc..daca i se face. Doar ca fara BMW... Nu-mi iau asa ceva.. Am auzit ca se strica la fiecare suta de metri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Prea multa rautate ieftina. Personal, pe mine nu ma deranjeaza baietii veseli, chiar deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Klar! Coada de la semafor e cel mai periculos loc în care te poți afla. Musai să fii agresiv, ca să fie bine, să nu fie rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate