Flower-Power Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 (editat) După conversatia asta pot spune ca am chef sa pun toată mana nu doar un degetel...si de pupat , te-aș pupa pe frunte ca alba ca zăpada pe mutulica.. ti-au scos firele? Daca Nu, ma ofer. Plăcerea e de partea mea. Editat August 26, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Si cand ii zici ca isi cauta ciomag pe forum, se supara coana floricica... Unu' nu v-ati sacrifica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 motociclism.ro goes into matrimoniale.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 (editat) Codoșlâc.ro! Cu mătărângi învârtoșate Unde esti tu, petriiiicaaaaaa?!? Editat August 26, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 La baie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Da' ce'ai bre boss cu astia cu oglinjile mai mici ? Meama, cate near missuri la un loc. De la oglinjoare ti s-a tras, este? Ii rupeai fashul pa seveu, fashul lui Kosh este intreg, o cuta n-are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Si cand ii zici ca isi cauta ciomag pe forum, se supara coana floricica... Unu' nu v-ati sacrifica... Daca era femeie gaseam un baiat cu ciomagul sufletul mare sa o ajute, nu era problema. Cum insa stim toti ca e doar un frustrat sub acoperire, de aici si lipsa de interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Refuz sa cred ca un barbat are atata rabdare sa spuna atatea aberatii pe minut si sa persiste asa in prostie si penibilitate... E ori o pustoaica prostuta, ori trecuta bine de 35 si cauta si ea niste atentie, daca acasa n-are cine sa ii dea. Presupun ca e varianta 2 )) Ah, si cel mai probabil are si pisica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 (editat) Daca mergi tare si agresiv, nu e bine. Daca mergi incet si precaut, iar nu e bine... Editat August 27, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Meama, cate near missuri la un loc. De la oglinjoare ti s-a tras, este? Ii rupeai fashul pa seveu, fashul lui Kosh este intreg, o cuta n-are. L-a mai postat odata, acum catvia ani. Pe vremea cand nu stia nimeni ce-i aia vloggereala Acum probabil doar ii duce dorul SV-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Tu înțelegi ca ne împrietenim ?! când eu iti povestesc ca ti-as provoca durere ,asta pentru ca sunt fumeie and blonde dupa cum ai inceput dialogul. Cat despre restul, sunteti cu mintea departe pe aratura. E ok, sunteti tineri si neliniștiți, mai puțin mr john dar cu dansul am clarificat deja cum sta treaba. Firele de par alb ...is scoase de mult draga . Deja ne imprietenim si nu-i bine ...nu vreau sa devin al doilea petrica . Hai...spor la posturi » Post actualizat in 27 Aug 2018 06:45 Că sa fiu si on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Daca era femeie gaseam un baiat cu ciomagul sufletul mare sa o ajute, nu era problema. Cum insa stim toti ca e doar un frustrat sub acoperire, de aici si lipsa de interes. Indiferent ca e femeie ne...mangaiata, sau vreun tantalache plictisit, mie mi-a propus sa ne vedem, voua nu! Sic!!! Pasagero, reinnoieste-ti invitatia ca mi-e lene sa caut prin spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 motociclism.ro goes into matrimoniale.ro. Ehe .. sa fii vazut cum era prin 2007-2008 pe aici .. cotzaiala virtuala la cote maxime. Intre timp motociclistii se rad pe picioare si motociclistele sunt motociclisti troli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 (editat) Ok Flauăr-pauăr.semeni cu o tipa din lista de fb.are hornetAndrei nu o reînnoiască doar iti fac trimitere /index.php?/topic/753079-motovloggeri-romani/page-88, pe pagina 89 te-ai speriat si ai zis nu. Adevarul e ca si eu m-as fi gandit la basarabeni platiti. )» Post actualizat in 27 Aug 2018 08:11 Am auzit ca sunt mai ieftini si nu ti-ar fi provocat suferința prea mare. ) Editat August 27, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Ok, gata, am gasit. Pai sa ne vedem, cu sau fara basarabeni. Si daca aduci pe careva sa ma cafteasca sa stii ca te parasc pe forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Tocmai l-a umilit un incepator pe Kosh ) pe la min 11:50 ii da un pic mai mult gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Limpta, s-a tratat subiectul cat erai tu in concediu , probabil...29 iulie /index.php?/topic/753079-motovloggeri-romani/page-76 » Post actualizat in 27 Aug 2018 09:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Esti in eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 (editat) Am postat ceva, probabil era prea de dimineata si a trecut cam neobservata, asa ca revin: Editat August 27, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Meama, cate near missuri la un loc. De la oglinjoare ti s-a tras, este? Ii rupeai fashul pa seveu, fashul lui Kosh este intreg, o cuta n-are. Mda, ma cam manca in foafa.. Da' vezi ca am oglinjoare si pe GS Ktm-ul saracu n'are inca. De fapt saracu mai are nitel si nici oglinzile normale nu le mai are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Frumos KTM. Putin cam monoton filmulețul,îmi aduce aminte de drumurile mele spre munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Frumos... Parca "putin" mai bine decat filmarile aiurea prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Ia sa-mi fac si io reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 https://defecti.ro/stiri-de-actualitate/chilotii-cu-scut-anti-basina-rup-vanzarile-din-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 :crack Ia sa-mi fac si io reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate