Sinner- Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 (editat) Ce l-a trosnit melteanul cu Astra... FMM de jegos mai incerca sa o dea si la intors. Editat Mai 22, 2019 de thesaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Acum 13 ore, Wolfman a spus: Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat. Ti-ai luat oras?! :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Acum 16 ore, Wolfman a spus: Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat. Ce era de pazit acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 11, 2019 Share Postat Iunie 11, 2019 La 24.05.2019 la 0:25, Wolfman a spus: Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat. Ai dat cu bata in balta. Cu ce dracu sa te protejezi de ala care vine din spate. Esti ceva mahar de ti-ai luat oras si capitala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Viata 'greu', sau, cand iti cade Ralanti ul in baia de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Inbusul de 16...suntem aici pentru voi! L-am recunoscut și pe Radu Ene, era să împărțim un snickers la un moment dat dar eram la dietă Ca sfat dacă îmi permiți evident, și cum nu mă împiedică nimic, fă-le mai dese și mai scurte..filmulețele. și keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 da, ma gandeam si eu la varianta aceasta cu episoade mai scurte, thanks for the feedback. Cred ca am sa ader la treaba asta cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Și nu uita, te rog, mai dese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 i'll do my best, desi este fte fte greu. Antrenamente, etape, job.. killing. Still, i try my best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 La 20.06.2019 la 22:00, Sinner- a spus: da, ma gandeam si eu la varianta aceasta cu episoade mai scurte, thanks for the feedback. Cred ca am sa ader la treaba asta cumva. Nu te mai lua dupa toti habarbistii. Videoclipurile mai scurte sunt indexate mai slab de catre Youtube. Daca urmaresti cu atentie pe toti care au castigat succesul pe youtube, au intre 10-20 min. In medie 15. Restul sunt polemici. Sper sa te ajute sfatul. Anyway, fa-l dupa propriul tau plac, asta e cel mai important! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 Da, multumesc pt info, in mod normal materialul incerc sa-l tin pe la 9-12 minute maximum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Va era dor? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Alt războinic. Vad ca s au cam blegit motovlogarii, slăbuț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) Ce fatalau! Chihuahua, ca aia-s tari in clontz si nu-s in stare de nimic. Editat Iulie 1, 2019 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Ca e un gigel nu mai punem la socoteala, ca nah, stim, 98% dintre motovlogarii romani sunt gigei. Fara scoala/educatie f multi dintre ei, nu-i bai. Pe mine m-a frapat cat de prost e, ca de-aia l-am pus. La modul era sa intre in 2 masini care erau in fata lui, desi le-a vazut nu s-a gandit sa puna frana. S-a bagat pe banda aluia cu seatul si opreste sa-l injure ca de ce il omoara :))))) Ah si bineinteles: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 16 hours ago, LimpTA said: Va era dor? :)) Cat scandal pentru fix nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Atata drama degeaba.Pana il impacheteaza cineva si atunci poate se calmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 M-ați făcut să mă uit la maimuțoiul ăsta, mai avea nițel și îi pleznea o venă de furie... Cât de dobitoc să fii ca să accelerezi și să te înfigi între ăia 2?!? Mai ales că unul era și taxi! Cred că nici un om normal la cap nu s-ar fi băgat acolo. Situații mai puțin previzibile se întâmplă toată ziua în trafic, am ajunge la balamuc - sau urgență - dacă ne-am enerva pt toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Nenea John, asta e și ideea. Cauta senzațional, de, filmat, postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Oarecum pe același stil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 ce bomba :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 "DIN CAUZA LOR MURIM IN TRAFIC" :))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate