throttle Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Stiu ca nu e accident cu moto dar e bine de stiut pentru enduristi si nu numai ce poti gasi pe unele drumuri din frumoasa patrie. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/foto-barbat-decapitat-de-un-cablu-in-timp-ce-circula-cu-un-atv-imagini-de-la-locul-teribilului-accident-1020552 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 E treabă știută, se face și pe afară - mai ales la America. Oricum, l-au prins și l-au ars pe handicapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 ce poti gasi pe unele drumuri PRIVATE din frumoasa patrie. Depinde si daca drumul era semnalizat ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Octombrie 26, 2018 Autor Share Postat Octombrie 26, 2018 Xael, corect, drum privat, nu stiu detalii, nu stiu daca acel cablu era pus intenționat sau lasat din neglijenta. Am vrut doar sa atrag atentia asupra unui posibil pericol la care nu m-as fi gandit niciodată.... Parca a mai fost un incident similar prin Baneasa/Ikea acum ceva ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Am vz acum la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 (editat) eu nu inteleg ce cauta ala pe proprietatea aluilalt ce proprietate privata mai e si aia pe cara ti-o calca toti si nu ai voie sa faci ce vrei pe ea.. eu as fi pus si curent Editat Octombrie 26, 2018 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 eu nu inteleg ce cauta ala pe proprietatea aluilalt ce proprietate privata mai e si aia pe cara ti-o calca toti si nu ai voie sa faci ce vrei pe ea.. eu as fi pus si curent Corect...daca o semnalizai corespunzator... Am intalnit/traversat de multe ori proprietati private si nu ca eram eu al naibii, dar nu aveai cum sa-ti dai seama ca erau private. Nu sunt de acord cu incalcarea proprietatii, dar nici cu chestii de genul cabluri/cuie sau alte mijloace romanesti de a-ti marca teritoriul... Ma si mir ca incidente de genul asta nu-s mai dese, la cat de inventivi suntem la capitolul "apararea proprietatii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 (editat) eu nu inteleg ce cauta ala pe proprietatea aluilalt Ai dreptate. Însă așa ceva trebuie avertizat. Și ceva-mi spune că moșierul nu avea semne care să înștiințeze posibilul infractor pe 2 sau 4 roți că a întins cabluri metalice la nivelul gâtului pe domeniul lui. Adică nu-l văd pe atv-ist atât de retardat încât să intre pe moșia ăluia știind ce riscă. Editat Octombrie 26, 2018 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Putea sa.i puna cuie alte sau alte porcarii dar nu Sa.l omori . Sper sa infunde parnaia cu tot cu mosia lui . Oameni bolnavi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 (editat) Nu stiu daca accesul pe proprietate era sau nu marcat, dar cablul/lantul ala pus asa cum a fost pus e aiurea rau. E bine sa tinem minte ce putem pati si sa inavatam cu totii ce e de invatat. Pacat de bietul om... RIP ! Editat Octombrie 26, 2018 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Se-ntâmplă și la "civilizați", e ok. Australia Italia Canada Și exemplele pot continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 In Germania il cautau pe unul acum un an doi dupa ce a murit un motociclist, nenorocitul arunca ulei in curbe, in mai multe curbe in zona populara pentru motocicisti. Nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Alea sunt exemple de acțiuni deliberate impotriva motociclistilor pe drum public. Ce legătură au cu cazul de fata? Doar ideea ca se poate si mai rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 A intra pe o proprietate privată e una, a ucide un om e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Nu iau apararea nimanui dar asta cu ucisul e putin fortata. In primul rand nu putem stii sigur daca acel cablu a fost pus intentionat sau nu. Daca a fost pus intentionat e o poveste, daca e neglijenta, pana la urma poti fi oricat de neglijend pe proprietatea ta. Sau nu. Nu stiu, intreb. Poate cel cu atv -ul a fost rugat sa nu mai treaca pe acolo, nu a inteles si i-a intins "capcana" intentionat. Atunci proprietarul e vinovat legal, insa si mortul pentru ca desi a fost rugat/tipat/avertizat sa nu treaca, el totusi a facut-o. Chiar sunt curios care va fi deznodamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 mda, deci daca fac o groapa in curtea mea...si vine x noaptea , isi rupe gatul, sunt bun de parnaie. daca este proprietatea mea privata, PA...nu ai ce cauta la mine in ograda. daca proprietatea privata nu era semnalizata corespunzator...garduri, semne atentionare, etc...sa si dea parerea un avocat. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Zise acum la pro(s)tv cum ca proprietarii au fost atacati de niste indivizi cu cagule, dar nu se stie daca atacul e legat de eveniment. Iar cablul pare sa fi fost un lanț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Pai sa asteptam sa vedem ce mai zic la ProTV, ca singuri nu putem gandi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Gandeste tu (cu neuronu-ti) singur(atic)! Sau poate ai fost membru al echipajului de interventie si ai informatii de la fata locului , populimea se informeaza de pe canalele disponibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Uite unde era reprezentantul (po)pulimii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 (editat) mda, deci daca fac o groapa in curtea mea...si vine x noaptea , isi rupe gatul, sunt bun de parnaie. daca este proprietatea mea privata, PA...nu ai ce cauta la mine in ograda. daca proprietatea privata nu era semnalizata corespunzator...garduri, semne atentionare, etc...sa si dea parerea un avocat. exagerezi , o groapa e una , mai mult ca sigur o vedea , chiar si inextremis de-o vezi prea tarziu te pregatesti ca stii ca virgula cazi , una e o groapa alta e o sarma care nu ai cum s-o vezi , si mai ales pusa intentionat Editat Octombrie 27, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleQ Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 (editat) Din "presa" locala https://www.bzi.ro/exploziv-moartea-artistului-bogdan-chirosca-o-crima-perfecta-cu-premeditare-ipoteza-soc-in-cazul-accidentului-care-a-ingrozit-iasul-671127 Editat Octombrie 27, 2018 de aleQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Uite unde era reprezentantul (po)pulimii@mengele, vezi ca ai dat anterior o replica izvorata doar din incrancenarea ta de a-mi plati mie polite!Pana una - alta circumstantele in care s-a produs evenimentul mie unul nu imi sunt clare si n-am facut decat sa scriu ce s-a prezentat pe numitul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 @mengele, vezi ca ai dat anterior o replica izvorata doar din incrancenarea ta de a-mi plati mie polite! @Jonh17: vezi ca ai dat anterior replicii mele o replica izvorata doar din incrancenarea ta de a-mi plati mie polite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 De ce nu va luati voi doi o camera si sa lamuriti acolo problemele? Parca sunteti doi copii de 5 ani care se cearta de la jucarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate