Method Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 La multi ani si lui Il Fenomeno. Face 26 de primaveri azi. Feliz cumpleanos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Daca se mai opereaza mult Iannone o sa semene cu Michael Jackson. (RIP) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2019 Autor Share Postat Februarie 19, 2019 (editat) Intrebare... mai are cineva smart tv si abonament pe motogp.com? Am incercat pe Lg'u meu si functioneaza. Nu stiu cum va functiona in regim live, daca se va incarca prea mult cache'u. Cromecast nu merge doar screen mirroring,dar cam sacadeaza si calitatea nu e full hd. Ceva tipsuri pt a optimiza webos? Voi ce folositi? Editat Februarie 19, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Nu am abonament activ, dar aplicații precum Red Bull TV funcționează foarte ok în regim de live. Nu văd de ce nu ar merge și asta. Dacă nu, eu am folosit "Cast"-ul integrat din Chrome de pe laptop și merge foarte bine (în 1080p, nu am încercat 4K). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2019 Autor Share Postat Februarie 19, 2019 Motogp transmite doar 1080 desi ar fi cazul pt un upgrade la 4k F1 transmite in 4k. Sunt curios cum va functiona daca nu se supra incarca memoria tv'ului. Atunci alternativa ramane laptop legat la tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 29 minutes ago, P T R said: F1 transmite in 4k F1TV nu este în 4K, doar transmisiunile TV sunt 4K. Legat de performanța pe TV, depinde de hardware. Dau din nou exemplul Red Bull TV: 1080p, 50fps (cred), no problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Oare tot eurosportul va transmite gp'ul anul asta?Si tot asa penibil in SD?Nici macar 720p? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2019 Autor Share Postat Februarie 19, 2019 Acum 12 minute, Method a spus: Oare tot eurosportul va transmite gp'ul anul asta?Si tot asa penibil in SD?Nici macar 720p? La tv doar pe es1,anul asta la final le expira contractul. Sper sa preia digisport drepturile de transmisie. Daca prelungesc sa transmita in hd caci e super penibil sa urmaresti in sd in ziua de azi cam orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Just now, P T R said: Daca prelungesc sa transmita in hd caci e super penibil sa urmaresti in sd in ziua de azi cam orice. Este decizie de marketing, să te pună să plătești Eurosport Player. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Acum 19 minute, P T R a spus: La tv doar pe es1,anul asta la final le expira contractul. Sper sa preia digisport drepturile de transmisie. Daca prelungesc sa transmita in hd caci e super penibil sa urmaresti in sd in ziua de azi cam orice. Ma tem ca nu va mai prelungi nici Eurosport contractul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 În afară de Digi nu știu cine ar putea prelua transmisia pentru România. Nu știu cât buget mai au, F1 + MotoGP costă mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 La mine nu merge motogp streaming direct pe soft-ul TVului (Samsung cu Tizen). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2019 Autor Share Postat Februarie 19, 2019 Acum 1 oră, florinelu07 a spus: La mine nu merge motogp streaming direct pe soft-ul TVului (Samsung cu Tizen). Tizen e platforma samsung de operare presupun. Pe webos de la lg merge.Am sa incerc acasa sa vad tot rezumatul de la sepang, daca incetineste ,sacadeaza etc. deocamdata sunt f multumit de noul tv Se pare ca nu va mai merge pe viitor. Deocamdata functioneaza ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 @P T R, esti pe wifi sau ai cablul bagat direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 19, 2019 Autor Share Postat Februarie 19, 2019 (editat) Acum 23 minute, adidas a spus: @P T R, esti pe wifi sau ai cablul bagat direct? Wifi...de aici lagu? Pe youtube la filmulete de 4k nu am lag... Editat Februarie 19, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Baga prin cablu sa fie treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Cum ziceam, Bradl a testat un fel de saladbox la Sepang. Acum avem și o poză + explicații. Se pare că Honda copiază Ducati și mută componente electronice în coadă pentru a avea mai multă libertate pentru deisng-ul intake-ului și airbox-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Ehh...a mai fost discutia asta,Honda poate o fi mutat echipamente electronice in coada,dar Ducati nu. S-a vazut in acea poza de la Buriram cu motoreta lui Lorenzo rupta toata ca mai toate componentele electronice ale Ducati (ecu,imu samd) sunt plasate inca pe airbox.Deci misterul salad-box'ului Ducati inca persista,iar singura imagine cu el spart e accea de acum 2 ani de la accidentul lui Petrux de la Jerez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 23 ore, PzKpfW a spus: În afară de Digi nu știu cine ar putea prelua transmisia pentru România. Nu știu cât buget mai au, F1 + MotoGP costă mult. cine naiba se uita la f1? merg aia 50 de ture si se depasesc de 3 ori O M G. stiu ca oamenii e diferiti da da-o-ncolo de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 20, 2019 Autor Share Postat Februarie 20, 2019 1 oră în urmă, frigider a spus: cine naiba se uita la f1? merg aia 50 de ture si se depasesc de 3 ori O M G. stiu ca oamenii e diferiti da da-o-ncolo de treaba. E bine ca avem , la calitate 4k,pe digi 4k,5lei/luna. Nu l-am luat pt ca nu urmaresc f1 si nici fotbalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Eu mă uit la F1. E un altfel de show, dar, pentru mine, la fel pasionant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 16 minute, PzKpfW a spus: Eu mă uit la F1. E un altfel de show, dar, pentru mine, la fel pasionant. Same here. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 21 minute, PzKpfW a spus: E un altfel de show, dar, Adevărat Un fel de ferma animalelor ăăăă vedetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 49 minute, PzKpfW a spus: Eu mă uit la F1. E un altfel de show, dar, pentru mine, la fel pasionant. Stiu ca se uita oameni dar nu inteleg cum au atata rabdare. Sau poate au loc mai mult de 3 depasiri, nu stiu ca nu m am mai uitat de la 14 ani probabil. Si n am 15 acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 La cursele de anduranță e nevoie și de mai multă răbdare de exemplu - și au și ele publicul lor. Dar nu urmărești doar depășiri, ci soluții tehnice, strategii, viteza de adaptare la schimbările meteo sau la situațiile care apar pe timpul cursei, etc. MotoGP este mai intens dar și mai condensat, o cursă durează cam 45-50min. O cursă de F1 durează între 1h30 și 2h. Sezonul este de asemenea mai lung, iar circuitele mai variate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate