Barni1 Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Mă doare capul la cât de mult încerc să găsesc un suport pentru telefon bun pentru o supersportiva (Yamaha YZF R-125). Ce suport de telefon îmi puteți recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 RAM X-Grip - probabil cel mai bun și versatil la ora actuală. Deși nu prea înțeleg de ce ai avea nevoie de așa ceva pe un R125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Ca sa stea pe telefon in timp ce merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barni1 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2019 Unde l-as putea prinde? X-Grip-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Vezi ca sunt suporti care intra in nuca de la jug. Si asta ar fi harnasamentul cu totul Uite-i si pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Pt SS si naked-uri as recomanda Quad Lock. E mult mai low-profile ca RAM_ul, il poti lasa in permanenta montat (fata de RAM la care tre sa iei bratul cu tine mereu fiindca se poate scoate doar desuruband cu mana). Ce-i drept la Quad tre sa cumperi carcasa specifica pt telefon (tot de la ei), deci daca esti unul care schimba des telefonul e cam nasol. https://bikereview.com.au/product-review-quad-lock-phone-mount-installation/ Eu am ambele variante acasa, vara trecuta am mers cu Quad in timp ce 2 sezoane inainte cu RAM-ul. Pe mobra ta RAM-ul va arata ca un periscop :)). Se preteaza mai bine pe moto de touring sau adventure. RAM-ul e facut din metal in mare parte, deci s-ar putea sa fie mai rezistent in timp. Mi-am luat 2 trante cu fiecare dintre modele (2 low side-uri - unu la noi, unu la bulgari) si telefonul a ramas in suport la ambele evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Interesant. Nu știam că fac și pentru moto - văzusem doar pentru biciclete. Credeam că e cam prea șubred sistemul pentru vibrațiile și eventualele șocuri de pe motocicletă. Dar se pare că m-am înșelat. Pare foarte util dacă nu vrei să faci touring sau vrei ceva cât mai low-profile. Singurul dezavantaj, cum ai spus și tu, este carcasa. Nu neapărat pentru costul suplimentar (e puțin mai scumpă ca o carcasă de telefon normală) cât pentru faptul că ești obligat s-o folosești în mod specific doar pe aia. Dacă ai altă carcasă, ori renunți la ea, ori o cari după tine separat când mergi cu motoreta. Aici e avantajul RAM. Per total, și mai ales la ce vrea OP, cred că este mai indicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 4 minute, PzKpfW a spus: Dacă ai altă carcasă, ori renunți la ea, ori o cari după tine separat când mergi cu motoreta Folosesti in sezon carcasa Quad, si iarna pe cea "civila" (daca tii la aspectul "fashion" dat de una de oem ori slim) :)). Cea de la Quad arata ca una anti-soc (mai bulky asa), eu si acum o am pe telefon (mi-a fost lene sa o schimb dupa ce am pus motorul la iernat). Pe unde am iesit nu s-a prins nimeni ca e o carcasa "altfel". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Personal sunt adeptul carcaselor antișoc "serioase" (Griffin, OtterBox, UAG, etc.), chiar dacă sunt butucănoase. Nu vreau să am grija aparatului, mai ales când plec pe undeva, să-l scap pe jos și să rămân fără telefon în vârf de deal. Din acest punct de vedere prefer carcasa mea. Dar e doar o părere personală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Eu folosesc asa ceva, l-am luat de pe eBay daca si a fost vreo ~100 lei daca nu ma insel, insa sta foarte bine.Chestia naspa e pozitia, fiind supersport o sa ai telefonul intre picioare ca si pozitie si o sa fie cam incomod sa te uiti la el mereu, iti distrage provirea de la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Salut! RAM mount, eu l-am montat pe jug, dupa ce i-am dat gauri pentru suportul de montat pe ghidon. Ca sa nu stea prea erect se poate pune ca in poza atașată. Cu stimă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Oligofren esti tu! Căcatul ala de piuliță are și alt rol în afară de cel estetic, ține jugul superior, (cuvant jignitor)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Cum sa dai gaură în jug?! Sau altă trăsnaie, în cadru sau basculă. Doamne, mare e grădina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 2 minute, Lucian_M a spus: Cum sa dai gaură în jug Cu un burghiu de dimensiunea potrivita. Da' nimic nu stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ptiu, nu merge cu autogen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Si daca ai tankbag, cum mai vezi telefonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 (editat) Și dacă nu ai? Dacă totuși ai, se poate ridica din brațul articulat. Editat Februarie 27, 2019 de balauronul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 59 minute, Kosh a spus: Si daca ai tankbag, cum mai vezi telefonul? Daca Ram Mount-ul e montat cum trebuie pe jug, nu ar trebui sa ai probleme in a vedea telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 (editat) Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Ptiu, nu merge cu autogen? Ala merge doar la rezervor, dar sa gasesti tankbag transparent .... mai greu ON Eu am optat varianta de ghidon cu gentuta dedicata ..... Editat Februarie 27, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Daca 125 e SS atunci 600 e hypersport? ... Miarele ultra mega sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate