Flower-Power Postat Ianuarie 19, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2019 Mr. @john17 ai spus asa:Aș opta pt un model care să nu fie prea exotic, asta pe considerentul că e de porc să stai pe bară în sezon așteptând vreo manetă/oglindă/scăriță/cablu pe care le poți agăța/îndoi/rupe oricând. Sv este o motocicleta exotica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 La fel de exotică pe cât e orice motocicletă japoneza. Ia un SV, e motor bun, merită achiziționat. Mergi cu cineva care se pricepe la motoare, caută o porțiune de drum curat și testați agregatul atât cât e posibil. Asta după verificarea actelor. În rest: echipament, RCA și ITP. A, și vreme bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 28 minutes ago, Flower-Power said: Sv este o motocicleta exotica? Nu. Exotică ar fi o MV Agusta. Sau Norton. Moto Guzzi. Sherco. Benelli. Etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2019 Thank you, @PzKpfW Costumatia e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janes Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Mergi linistita pe Sv. Am avut una timp de 2 ani, si pot zice ca te iarta de multe ori. Ciclistica este exceptionala, putere ai destula pentru a te ajuta la nevoie, daca este naked si mai bine (mai putine plastice de inlocuit la o eventuala cazatura ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2019 Multumesc pentru feedback, all. Mi-am gasit motocicleta si urmeaza sa vina in tara. Toate astea s-au intamplat si se vor intampla cu ajutorul fam. Biris. Case closed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Pai si nu ne spui si noua ce ti-ai achizitionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Văd un radiator de ulei jos, pare a fi SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janes Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Sigur este un SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2019 Seve seve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 N-ai vrut Ducati. Felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) Păi să fie într-un ceas bun! Așteptăm poze, cand se va putea și impresii după prima ieșire. Editat Ianuarie 22, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2019 Multumesc , asa sper si eu. Acum 1 minut, Christian 1 a spus: Mno,sa fie numa' ce ti-ai dorit,fata. Acum 4 minute, adidas a spus: N-ai vrut Ducati. Felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe 2 roti Daca nu m-am dat cu unul ..multam! Acum 5 minute, Lucian_M a spus: Păi să fie într-un ceas bun! Așteptăm poze, cand se va putea și impresii după prima ieșire. Bine ca nu filme ,motovlog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Nu cred că e cazul. Dă niște detalii: an, dotări, preț etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 Cam tarziu si eu pe aici :)). Buna alegere cu SV-ul :D. La fel mi-am tras si eu unul anul trecut (din 2008) tot prin Biris. Dupa aproximativ 10k KM - 0 bube - imi place la nebunie cum trage. Poze, detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 4, 2019 Autor Share Postat Mai 4, 2019 Nu am apucat să îi fac poze, i-am făcut vreo 3 cât era pe platformă când mi-a fost adus. Ii fac poze cu proxima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 14, 2019 Autor Share Postat Mai 14, 2019 Că am promis niște poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 14, 2019 Autor Share Postat Mai 14, 2019 1 oră în urmă, Christian 1 a spus: Sa-l stapanesti fara incidente! Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 15, 2021 Autor Share Postat Aprilie 15, 2021 Scriu aici și nu pe topicul cu pricina pentru că nu are sens acolo din respect pentru fata aia și familia ei. @Nguyen ai zis asta... Păi să îți explic cumva de ce s-a întâmplat : eram în rampă și aveam impresia că sunt în treapta 1 iar cu picioarele ajungeam pe vârfuri la asfalt, în rampă fiind, așa că din poziția balerină nu aveam cum să plec de pe loc eu fiind în neutru când credeam că sunt în a 1 a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Bine ca n-ai dat-o pe aia cu apa mnirenal' Dar da.. ai fost inspirata ca n-ai continuat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Acum 12 ore, Flower-Power a spus: Scriu aici și nu pe topicul cu pricina pentru că nu are sens acolo din respect pentru fata aia și familia ei. @Nguyen ai zis asta... Păi să îți explic cumva de ce s-a întâmplat : eram în rampă și aveam impresia că sunt în treapta 1 iar cu picioarele ajungeam pe vârfuri la asfalt, în rampă fiind, așa că din poziția balerină nu aveam cum să plec de pe loc eu fiind în neutru când credeam că sunt în a 1 a. Mirandolina, nu trebuie sa explici pt ca stiu ce s-a intamplat, nu ai fost in stare sa tii mobretul pe loc. Daca ai fi avut un minim de experienta ai fi apasat ambreiajul si frana fata iar asta trebuia sa fie deja un gest reflex, fara sa-l gandesti. Deci faptul ca tu credeai ca esti in treapta 1a nu reprezinta motivul pt care ai cazut ci lipsa de experienta plus faptul ca ai o motocicleta prea grea pt lispa ta de experienta si forta fizica. Daca ai fi avut o moto usoara aveai sansa sa ajungi mai bine cu picioarele jos pe pamant si eventual chiar sa tii moto pe loc cu propriile puteri. O comparatie Sabina vs Flower: casca neagra avem, geaca neagra cu rosu avem, moto grele avem, doua degete in sus pentru poze avem, incepatoare amandoua si cu figuri in cap, unghii facute avem dar aici recunosc ca sunt subiectiv si ca nu are legatura cu subiectul. Din punctul meu de vedere esti o bomba cu explozie intarziata. Nu iti doresc sa ti se intample ceva dar practic esti pe acelasi traseu cu raposatele iar daca ne uitam un pic pe profilul WIMA Romania sunteti toate niste copii triste ale unor clisee foarte promovate in "motociclismul" din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Nici Ioanitzoaia nu le zice asa, bine ati venit la procesul etapei. Sunt destul de sigur ca daca nea Nguyen incearca sa se suie pe o mobra usoara de 120kg, sa ii zicem wr250 nu o sa ajunga deloc mai bine cu picioarele jos, poate chiar nu o sa ajunga deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 Ce pot să spun Nguyen ...Mi-ai zdruncinat existența pentru un minut. Motociclismul este periculos, trebuie să fie o treabă asumată. Poate d-aia nu e pentru toată lumea, cazul tău de exemplu. Acum ca să condimentez situația, tot ce pot spune este că nu mă compar cu nimeni, nici cu Rossi, nici cu vreun începător, nici cu Sabina. Eu îmi doresc să devin o versiune mai bună a mea. Cât pot eu de bine. Știu că vrei să îți pregătești terenul pentru ca dacă o voi da de gard vreodată, să poți spune că tu ai fost singurul care m-a prevenit. Vreau să cred că pe lângă noroc acumulez și experiență și mai ales îmi recunosc limitele și experiența mică pe care o am , iar asta cumva mă astâmpără să fac ce poate aș fi fost în stare să fac să zicem la vreo 25 ani.. nu mă îmbăt cu apă rece.. Pupici cu sclipici, ești drăguț în felul tău.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: Motociclismul este periculos, trebuie să fie o treabă asumată. Poate d-aia nu e pentru toată lumea, cazul tău de exemplu. Draga mea, imi aduc aminte ca la un moment dat ca tu si inca vreo doi-trei de aici de pe forum v-ati chinuit o saptamana sa stabiliti o iesire scurta in weekend si pana la urma ati renuntat. Chiar ma amuzam oarecum la gandul ca pana ati reusit voi sa NU va decideti eu deja facusem aproape 500km cu motocicleta in mirificul Bucuresti dar cu treaba, nu la plimbare. Vorbiti de motociclism dar va duceti la munca cu masina sau cu metroul... Acum 18 minute, robert23mg a spus: o mobra usoara de 120kg, sa ii zicem wr250 nu o sa ajunga deloc mai bine cu picioarele jos Compari mere cu pere, ai ales modelul asta ca sa-ti construiesti un argument fals si sa te bagi in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 tu ai construit singur un argument fals afirmand ca mobrele usoare sunt mai joase am si exemplul opus, daca te sui pe un tank de chopper de 300kg, sigur o sa ajungi mai bine cu picioarele toti ne bagam in seama, dar nu pentru toti viata e frumoasa, asa cum este pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate