jinxy Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 ...urmarit o masina stand in masina cu ochelarii fpv. daca te-a ofensat, o sterg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 VID-20220622-WA0042.mp4 Am încercat să reproduc efectul de la final pe care îl face mini 3, sunt departe rău, mini 2 nu ştie asemenea şmecherii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 2 ore, jinxy a spus: Da, e 1.5X - e destul de plictisitor daca nu se intampla nimic. nu chiar, se vede skill-ul operatorului. ps. si la FPV-uri trebuie autorizate MApN? Acum 2 ore, jinxy a spus: Ceva mai dinamic aici: zice ca e privat clipul, eu vroiam sa-l vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 "Vertical mode for the Tik-Tok-ers, normal mode for everyone else whose eyeballs are left-to-right..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 36 minute, frigider a spus: ps. si la FPV-uri trebuie autorizate MApN? Legal - da. Ca acea camera de pe drona se considera ca face video recording, chiar daca e doar streaming in ochelari. Mai mult, legal iti trebuie un "spotter" - cineva care sa urmareasca drona cu ochiu'. E absurda legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 3 ore, jinxy a spus: Legal - da. Ca acea camera de pe drona se considera ca face video recording, chiar daca e doar streaming in ochelari. Mai mult, legal iti trebuie un "spotter" - cineva care sa urmareasca drona cu ochiu'. E absurda legea. Omg LoL Acum 3 ore, Penetru a spus: "Vertical mode for the Tik-Tok-ers, normal mode for everyone else whose eyeballs are left-to-right..." Dublu lol Până la urmă telefoanele când le tii in mana sunt verticale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Câmpul vizual al omului este orizontal, de aia televizoarele au raportul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 mini 2 la munte ps vand air2 caci am trecut la air2s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Chinezii ăştia sunt şi ei pungaşi, nu vor să împlementeze anumite quickshots pe modelele precedente, de parcă ar ţine de dotarea dronei şi nu de software. Mă refer la helix pe Mini 1 sau asteroid pe Mini 2. E clar că-şi cunosc interesul, să vândă mai multe modele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 La 15.05.2022 la 15:22, Cap0ne a spus: Chiar speram ca se va misca decent trackingul. Multam pt detalii. Deci tre sa sparg iar pusculita, sa iau 3-ul... PS - daca e cineva interesat de un Mini2 pachet Flymore, in garantie inca aprox 1 an, cu doar vreo 4-5-6 incacrari pe fiecare baterie, dati un semn Semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 am trecut la AIR2S asa ca air 2 este la vanzare cu o baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 28, 2022 Share Postat Iunie 28, 2022 Acum 7 ore, mihai_prd a spus: Semn Sorry, a zburat deja de la mine Astept stocul pt asta nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 A lua cineva baterie din aceea Plus, pentru Mini 3? Eram curios daca tine macar 35 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Ce avem noi aici Sunt curios cum functioneste si care este cresterea timpului de zbor, tocmai am primit-o si abia peste o saptamana ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 Din ce am inteles iti ofera in medie 5-10 min extra de zbor, in functie de conditii. Vezi doar ca intrii in alta categorie de drone cand o folosesti Depasesti cele 249g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 (editat) Nu pare diferita de cele mici, o sa le pun una langa cealalta de curiozitate. Se simte insa la mana ca e mai grea. Pana vine jandarmul sa ma verifice cu cantarul, schimb bateria Editat Septembrie 15, 2022 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 mini 3 in actiune buna jucaria dar imi place mai mult air 2s ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 (editat) Nu ma pot numi pasionat, ca sunt mai mult pe modul point and shoot. Plus ca am o babeta de Air1. DIrect cum au iesit. Cariera Rosia Poieni-Cuprumin Rosia Montana, Cetatea Trascaului-Rimetea, Cheile Valisoarei, apoi pe undeva pe langa Arieseni, si Aries. Editat Octombrie 10, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: Nu ma pot numi pasionat, ca sunt mai mult pe modul point and shoot. Plus ca am o babeta de Air1. DIrect cum au iesit. Cariera Rosia Poieni-Cuprumin Rosia Montana, Cetatea Trascaului-Rimetea, Cheile Valisoarei, apoi pe undeva pe langa Arieseni, si Aries. salutare unde ai identificat acea expoatare? eu am gasit asta in spania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 (editat) Acum 15 minute, ianachim a spus: Este vorba de cariera Rosia Poieni, a companiei miniere Cuprumin-exploatare de suprafata de minereu de cupu. https://goo.gl/maps/tmqycLJZquPeFuL48 ASta e, iar accesul se poate face fie dinspre Rosia Montana dar numai cu adventure-e drum forestier o buna bucata, sau pe ocolote dinspre Abrud Gura Cornei-Sat Corna, nu dinspre Rosia Montana. Exploatarea este activa, in timpul saptamanii slabe sanse sa poti trece de bariera. La un moment dat , cu max 2km inainte de cariera, este o bariera si un paznic-pe partea dinspre Abrud. Noi am fost sambata, am vb frumos cu paznicul, am lasat moto langa bariera si am luat o la pas. Teoretic nu ai voie pe acolo, nu e drum deschis circulatiei publice dupa bariera. Bine, asta n-a oprit unii gigei sa vina dinspre alte directii, si sa taie lemn-jop cu el in remorca. Ca idee, dimensiunile nu sunt clare din foto, mai atasez una: Se vad excavatoarele, respectiv in partea mijloc stanga, pe capatul exploatarii spre padure, unde iese drumul de acces in explatoare, este un camion de ala de cu roti de 4-5m Editat Octombrie 10, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 12, 2022 Share Postat Octombrie 12, 2022 (editat) Dragilor, există ceva reglementări referitoare la zburătăcirea chestiilor astea deasupra unor proprietăți private? De ce întreb: vin azi acasă, intru în curte și aud un zumzet. Ridic privirea și văd o sărăcie mică, gen cât palma, fix deasupra capului meu cam la nivelul acoperișului (5-6m adică). Și se tot sucea și învârtea. Ca un bun creștin am pus mâna pe pistolul cu biluțe și am tras vreo 3 bucăți înspre drăcie, una cred că a și atins-o pt că a "tresărit". Nu știu dacă am fost în obiectiv, cert este că s-a tirat într-o direcție necunoscută, a dispărut pe deasupra casei. E așa, la liber, poți te uiți cu drona la lume în casă? Editat Octombrie 12, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 13, 2022 Share Postat Octombrie 13, 2022 Un mare NU, dar pana la legislatie, bunul simt al operatorului necestia ajustare. Cand ma mai jucam cu drona, preferam iesirile in natura pentru zbor si fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 13, 2022 Share Postat Octombrie 13, 2022 Legal, nici tu nu aveai voie sa tragi cu pistolul cu bile in drona, dar bine i-ai facut! Data viitoare pune mana pe un băț de vreo juma de metru si da de-a zvârlita după ea, ai si mai multe sanse s-o dai jos. Si vezi atunci cine vine dupa ea si cum justifica ce-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 13, 2022 Share Postat Octombrie 13, 2022 Acum 34 minute, TETEA. a spus: Legal, nici tu nu aveai voie sa tragi cu pistolul cu bile in drona, dar bine i-ai facut! Data viitoare pune mana pe un băț de vreo juma de metru si da de-a zvârlita după ea, ai si mai multe sanse s-o dai jos. Si vezi atunci cine vine dupa ea si cum justifica ce-a facut. Eu trăgeam la țintă cu o armă de airsoft la mine pe proprietate. Cu bățul riscam să sparg vreun geam de la mansardă. O să-mi iau o plasă de fluturi, sau încerc s-o prind cu aia de pescuit frunze din piscină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 13, 2022 Share Postat Octombrie 13, 2022 Poate n-o sa mai fie o data viitoare (sa speram ca si-a invatat lectia). Dar daca e sa fie, foloseste obiecte care nu sunt reglementate prin lege. Probabil e vreun pusti cordit care se gandeste sa devina influiensăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate