FlipperCo Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 https://goo.gl/maps/hHti6w881dMJZ5zE7 sau, pentru cei ce vin pe podul dinspre N.Caramfil / A.Serbanescu https://goo.gl/maps/DqoDsVjZ4RR1c5GT6 Participanti pana acum: @Flower-Power @SuzukiRf600R @FlipperCo Hai inca un sportiv sa facem un dublu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 Un dublu as face cu drumul la munte, dar nu stiu inca daca pot. Pe la ce ora ai dori sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 +2 la tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2019 Autor Share Postat August 31, 2019 (editat) https://m.facebook.com/watch/?v=10153727895422935&_rdr Mai avem nevoie să ne odihnim așa că așteptăm coechipieri... Editat August 31, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2019 Autor Share Postat August 31, 2019 (editat) @Paca..aduci și tu niște apă rece..că eu am rucsacul plin mâine. Să îți dea Dumnezeu sănătate și numa' bine. Editat August 31, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 1 oră în urmă, asdglasfk a spus: +2 la tenis Ora aproximativa? Acum 1 oră, Contabil a spus: Un dublu as face cu drumul la munte, dar nu stiu inca daca pot. Pe la ce ora ai dori sa pleci? Acum am vazut postarea ta. Treaba-i asa, eu imbin placutul cu utilul in tura asta, dar inca nimic nu e sigur. Am o treaba si in port la Constanta si daca se leaga niste lucruri, 30% merg acolo (plecare 7.00). Daca nu, plecare 7.30 spre munte, tot si cu ceva treaba. Deci nu cred ca de data asta sunt cea mai buna companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 Pai nu a ramas 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 31, 2019 Share Postat August 31, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 1, 2019 Share Postat Septembrie 1, 2019 Acum 17 ore, FlipperCo a spus: Acum am vazut postarea ta. Am Alexandru in familie ...... lumina s-a stins destul de tirziu simbata, de aceea nu eram sigur ca vin spre munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 1, 2019 Share Postat Septembrie 1, 2019 Mai sunteti la tenis?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2019 Share Postat Septembrie 1, 2019 Tenisul cu piciorul ne-a iesit, sper sa repetam “miscarea”. Nu-i rau sa antrenezi toti muschii, nu doar incheieturile si degetele Cum locul este destul de ok, propun intalnire in fiecare duminica la 17.30 cu inscriere deocamdata aici. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 2, 2019 Autor Share Postat Septembrie 2, 2019 A fost frumos, indeed. O rugăminte am: aș prefera să facem topic separat de tenis cu piciorul și să îmi rămană acest topic pentru ce a fost gândit inițial. Mulțumesc pentru înțelegere,@FlipperCo and all. LE: Azi am călărit un....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2019 Share Postat Septembrie 2, 2019 Harley Harley Harley....Davidson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 (editat) La 02.09.2019 la 8:41, Flower-Power a spus: Azi am călărit un.... Nebunooo, îți place deasupra! Insignă "cutezătorii" i-ai dat posesorului..? Editat Septembrie 3, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 La 02.09.2019 la 8:41, Flower-Power a spus: Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 3, 2019 Autor Share Postat Septembrie 3, 2019 O Bg de 500- 550 km ,fie pe 14, fie pe 15 sep, dorește cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 Mai e pana atunci, dar sincer nu stiu ce traseu sa mai fac (ma refer de o zi). Tocmai ce-am fost 10 zile la Sozopol (cu Nessebar o zi), de zona de coasta m-am saturat. Apoi Veliko dus-intors iar e cam plictisitor...asa ca propune o "bucla". Pt weekendul asta in schimb (tre sa urmaresc pognoza meteo in prealabil) m-am gandit la asa: Ziua 1: Buc - Siriu - Cascada Urlatoarele - Brasov - Fagaras - Sibiu Ziua 2: Sibiu - Sebes - Transalpina (cu o mica abatare pe la Petrosani) - Valcea - Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 3, 2019 Autor Share Postat Septembrie 3, 2019 Da, știu că e devreme dar mă gândeam că poate anunțând din timp există mai mulți doritori/doritoare. O să mă gândesc la bucla de care vorbeai sau dacă mai sunt și alții care vor să recomande ceva, ar fi minunat. Arată bine weekendul tău deja stabilit, poate vei găsi camarazi de drum. Eu o să fac Enduro weekendul ăsta. Așa sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 10, 2019 Autor Share Postat Septembrie 10, 2019 Cu capra la păscut... din uichend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Ti-ai luat capra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Capra are, asta sigur e o caprita de imprumut pt off Bravo Flower! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Capra, animal sau poziție? Asta-i întrebarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Acum 4 ore, mateiuli a spus: Ti-ai luat capra? Nu mi-am luat capră, am închiria/ am fost la curs de inițiere.e mai greu de mers pe ea deși în filmulețele de pe youtube pare o joacă nu e ca la TV. Trebuie și condiție fizică, pe lângă abilități. Cei care se pricep chiar se joacă cu ele,fără să facă efort fizic prea mare. Dar e foarte fun! Recomand. Editat Septembrie 11, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Îmi lași și mie, te rog, cateva detalii despre curs? Eventual în privat sa nu se considere reclama. Cine, unde, cum? Editat Septembrie 11, 2019 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 Da, desigur îți pot spune, dacă preferi tu în privat..ok. Fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate