Method Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Vesti bune : S.ar putea sa avem mare premiu si in Ungaria din 2022/2023. Nu pe Hungaro desigur,e prea unsafe pt moto,ci pe un nou circuit care va fi construit 'in estul tarii'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Pacat ca nu au insistat si ai nostri cu circuitul stradal din jurul casei poporului... Mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Deranja catedrala... Nu poti face circuit stradal moto la nivelul asta dpmdv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 3 ore, Method a spus: Vesti bune : S.ar putea sa avem mare premiu si in Ungaria din 2022/2023. Nu pe Hungaro desigur,e prea unsafe pt moto,ci pe un nou circuit care va fi construit 'in estul tarii'. Era vb de balatonring acum cativa ani,ar fi frumos sa fie si in hu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 3 ore, john17 a spus: Nu poti face circuit stradal moto la nivelul asta dpmdv. Exact. Un circuit stradal e unsafe si pt masini decum pt moto....a murit Salom la Montmelo care mi se pare destul de safe,pe un stradal ar fi prapad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 5 ore, Aion2014 a spus: Pacat ca nu au insistat si ai nostri cu circuitul stradal din jurul casei poporului... Mare pacat eu cred ca glumesti... :)))... in alta ordine de idei... etapa de m gp la noi in tara nu creca o sa pupam vreodata.... motociclismul nostru e submediocru.... doar partea de enduro/hard enduro ce ne mai salveaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Acum 7 ore, Method a spus: Vesti bune : S.ar putea sa avem mare premiu si in Ungaria din 2022/2023. Nu pe Hungaro desigur,e prea unsafe pt moto,ci pe un nou circuit care va fi construit 'in estul tarii'. Sunt curios ce or sa desenze ungurii. Cel din Finlanda nu mi-i se pare f ok. Nici pilotii de teste nu ai fost foarte impresionati de circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Daca "estul tarii" se va menține si circuitul se va concretiza, ardelenii vor fi privilegiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 2 ore, P T R a spus: Sunt Rau esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 11 hours ago, damager said: Sunt curios ce or sa desenze ungurii. Cel din Finlanda nu mi-i se pare f ok. Nici pilotii de teste nu ai fost foarte impresionati de circuit. Ai ceva articol / declaratie sa vad ce nu le place? Mie din schema circuitului mi se pare chiar ft ok fata de ce mai este acum prin GP.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Test riders sample "very different" KymiRing track Printre randuri explica faptul ca e prea twisty,ceea ce e ok pt moto3,dar pt gp e "not ideal". "If I need to say something now, I believe there are some corners that we need to change," said Kallio. "Basically we need to have some kind of gap between the corners. Now the bike is turning to the left or right all the time, and that's not ideal for MotoGP [bikes].So we need a little bit longer straights between the corners. That's my opinion." Smith also called for some changes to be made to the camber of some corners for safety reasons, and thinks drainage needs to be improved. Conferinta de presa exceptionala azi cu Lorenzo si Espeleta. Probabil se va retrage Lorenzo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 ce ar vrea sa insemne aata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2019 Să nu fie una de adio... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 toata lumea se gandeste la asta.... dar de ce asa brusc... oare o fi mai grav cu coloana decat a declarat?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2019 E ultimul mare premiu al anului, nu poate fi o ocazie mai bună să anunțe. 5 minutes ago, Buggy said: oare o fi mai grav cu coloana decat a declarat? Poate că da. Ori s-a agravat după ce a început să concureze din nou. Aflăm curând. Sper din toată inima să nu anunțe că renunță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 mda... eu sunt surprins ca... din ce am mai citit una alta.... nu erau semne de retragere nici pe departe... honda zicea ca il sustine... el ca tre sa se recupereze... mi se pare ciudat... si eu sper sa nu se retraga... ar fi pacat... in schimb la polul opus... Rossi cica sezonul urmator se va decide dar daca are rezultate bune gen podiumuri si asa.... ar vrea sa continue:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Clar anunta ca se va retrage,alt motiv nu vad - conferinta doar el si Ezpeleta. A declarat anterior ca a suferit si o tasare a vertebrelor astfel incat acum e mai scund cu 3-4mm.Adica nu cred ca se retrage de nebun.... Sau poate anunta acum ca se va retrage la sfarsitul lui 2020?Cand ii expira contractul cu Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 (editat) Se mai vehicula si ca s-ar putea sa faca pauza un an ca sa isi revina fizic. Dar o sa auzim la 16:00 ce si cum. Da inafara de site-ul MotoGP se va mai vedea undeva interviul live? Editat Noiembrie 14, 2019 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2019 Cred că BT Sport va transmite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 5 ore, Buggy a spus: ce ar vrea sa insemne aata?! Cand? Azi? Ieri? Alaltaieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 14, 2019 Share Postat Noiembrie 14, 2019 Acum 8 ore, linoleu a spus: Ai ceva articol / declaratie sa vad ce nu le place? Mie din schema circuitului mi se pare chiar ft ok fata de ce mai este acum pr https://www.motorsport.com/motogp/news/kymiring-test-smith-kallio-finland/4515608/amp/ am vazut si niste declaratii si se citea pe fata pilotilor ca nu erau f entuziastia... poate asteptau ceva mai mult de la un circuit nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 La 13.11.2019 la 20:58, Buggy a spus: eu cred ca glumesti... :)))... in alta ordine de idei... etapa de m gp la noi in tara nu creca o sa pupam vreodata.... motociclismul nostru e submediocru.... doar partea de enduro/hard enduro ce ne mai salveaza... De ce as glumi? In trecut a fost organizat circuit cu etapa de FIA GT(parca, nu mai tin minte exact...gen peste 10ani) dar romanasii nostri au dat-o ca stai asa costuri bla blauri si asa s-a sfarsit visul unui circuit stradal in Bucuresti. Ce treaba are nivelul nostru daca tu vrei sa atragi competitii internationale? Se pare ca e pe bune daca au anuntat pe pagina oficiala de fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 Acum 2 ore, Aion2014 a spus: Se pare ca e pe bune daca au anuntat pe pagina oficiala de fb Tare asta. Faptul ca a facut ieri conferinta de presa si a anunta cu gura lui lasa loc de indoieli. Acum, ca a aparut pe fb, se pare ca e pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 1 oră în urmă, ilarionciobanu a spus: Tare asta. Faptul ca a facut ieri conferinta de presa si a anunta cu gura lui lasa loc de indoieli. Acum, ca a aparut pe fb, se pare ca e pe bune Acum 18 ore lumea era neconvinsa ce e asa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate