P T R Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Better hurry up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Acum 4 ore, emanuelcristian a spus: Si eu mai astept 1-2 saptamani, apoi ma apuc sa cer returnarea banilor pe bilet, avion cazare etc. Anul asta va fi dat peste cap din orice punct de vedere in mai orice domeniu din pacate. Virusul vietii... Nu o sa primesti nimic!Probabil vei fi amanat pentru o data nespecificata!Vezi ce au patit americanii cand a fost Katrina!Asigurarile au declarat incapacitate de plata!Tribunalul le-a dat dreptate si aia au ramas pe drumuri!Multi s-au intors in vechile case,darapanate si distruse!A ca barosanii au primit despagubiri primii si apoi s-a declarat incapacitatea de plata,e alta poveste!Dulai versus catei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Acum 9 ore, damager a spus: nu poti sa te dai mare expert in orice lasand loc de indoiala:). Adevarat Si, ca orice mare expert, cand realitatea iti tufe una peste ochi, te retragi in tacere din lumea nedemna de intelepciunea ta, urmand sa revii in scurt timp, cand lucrurile se reaseaza, ca si cand nimic n-a fost. Poate chiar sustitand contrariul a ceea ce a fost doar interpretarea haterilor, nu opinia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 La 11.03.2020 la 16:09, RobertCtin a spus: Si cand ma si gandesc ca am platit bilete de avion + bilete la peluza VIP pentru etapa de la Jerez, incep sa ma consider ghinionist.. Aia care crapa ce sa mai zica? stiu, sunt maj peste 80ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) Acum 12 ore, Gixu. a spus: Eu mai astept o luna, apoi cer banii retur pentru abonament. Sper sa-i dea in ordinea cererilor, ca eu am facut-o deja! Si mie mi-e teama ca primim bdm... (bot de merțan) Acum 12 ore, Gixu. a spus: Acum 12 ore, Gixu. a spus: Acum 12 ore, Gixu. a spus: Acum 12 ore, Gixu. a spus: Acum 12 ore, Gixu. a spus: Acum 12 ore, Gixu. a spus: Sorry, nu se intampla nik cand apasam butonul si ulterior a multiplicat postul, de pe tel atat pot sterge... Editat Martie 14, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Acum 7 ore, adiy32 a spus: Nu o sa primesti nimic!Probabil vei fi amanat pentru o data nespecificata! Nu stiu despre ce vorbesti tu, insa azi dimineata am primit mail de la compania aeriana cat si de la cazare specificand ca daca este cazul prin solicitare, se pot returna banii pe rezervarile facute, din cauza masurilor luate de diferite institutii ale multor state cu privire la coronavirus. Inca nu stim sigur ce se va intampla cu GP-ul de la Mugello, asta ramane de vazut. Primele 3 etape sunt deja reprogramate. Mai e Le Mans si apoi Mugello. Asa ca nu se stie. Nicidecum cert cum ai afirmat tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Acum 18 minute, emanuelcristian a spus: Nu stiu despre ce vorbesti tu, insa azi dimineata am primit mail de la compania aeriana cat si de la cazare specificand ca daca este cazul prin solicitare, se pot returna banii pe rezervarile facute, din cauza masurilor luate de diferite institutii ale multor state cu privire la coronavirus. Inca nu stim sigur ce se va intampla cu GP-ul de la Mugello, asta ramane de vazut. Primele 3 etape sunt deja reprogramate. Mai e Le Mans si apoi Mugello. Asa ca nu se stie. Nicidecum cert cum ai afirmat tu. Pune repede mana pe bani daca zici ca s-au oferit!Poate nu stii dar pandemia este una din situatiile de forta majora pe care o poate invoca orice companie pentru a nu face plati! Si pe care o vor invoca multi cat de curand! Dansul deabia a inceput si nimeni nu stie cum si cand o sa se termine!Barosanii din motogp,F1 si alte sporturi vor sta la cutie,au bani ,au proprietati!Si cand spun barosani spun si pilotii sau sportivii milionari din sport!Rossi,Hamilton,Ronaldo,Messi, ca sa dau doar cateva nume,stau toti la cutie in vilele si ranchurile lor!Nu risca sa se contamineze! Asa ca slabe sperante sa iasa din vizuine pana nu se linisteste treaba!Comunicatele sunt pentru linistirea pwlimii si atat!Pana nu iese un vaccin sau un tratament eficient pe coronavirus or sa stea la cutie! PS= si poate nu ne mai tutuim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Si cum vrei sa vorbeasca pe forum, cu dumneavoastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 probabil are 2 oameni in subordine la job si acuma e boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Eu zic sa recuperati banii daca puteti de la companiile de zbor. Saptamana trecuta am pierdut 482 euro pentru un zbor de la Lyon la Cluj, cu toate ca am explicat celor de la Lufthansa ca diferenta dintre cele doua zboruri este doar de doua zile si daca se intra in Romania, trebuie stat in carantina 14 zile. Nu au vrut sa inteleaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 15, 2020 Admin Share Postat Martie 15, 2020 1 oră în urmă, Robyb a spus: probabil are 2 oameni in subordine la job si acuma e boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Acum 5 ore, Robyb a spus: probabil are 2 oameni in subordine la job si acuma e boss Sau 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Acum 6 ore, Robyb a spus: probabil are 2 oameni in subordine la job si acuma e boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Acum 22 ore, adiy32 a spus: PS= si poate nu ne mai tutuim! Domnule Adi zis si Ady32, cred ca nu ati folosit suficiente semne de exclamare in postul dumneavoastră, motiv pentru care un infidel si-a permis sa se tutuiasca cu dumneavoastră. Forumul se va autosesiza si il va exclude din acest locas sacru in care folosirea neadecvata a modului de exprimare e condamnata la modul cel mai serios. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semnele de exclamare sunt postate pentru a-mi exprima respectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Acum 1 oră, george05 a spus: Domnule Adi zis si Ady32, cred ca nu ati folosit suficiente semne de exclamare in postul dumneavoastră, motiv pentru care un infidel si-a permis sa se tutuiasca cu dumneavoastră. Forumul se va autosesiza si il va exclude din acest locas sacru in care folosirea neadecvata a modului de exprimare e condamnata la modul cel mai serios. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semnele de exclamare sunt postate pentru a-mi exprima respectul. fin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 MotoGp in vremuri de criza. Ieri am iesit campion cu KTM :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Acum 17 minute, Gixu. a spus: MotoGp in vremuri de criza. Ieri am iesit campion cu KTM :)))) Ce fain...eu nu am ps' Joc cod pe mobil Btw...gixxer_81 daca vreti sa ne imprietenim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Ce naiba e "cod pe mobil"? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Nu stiu, dar cred ca se cere topic "presezon 2021", 20 20 s-a cam terminat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 Acum 2 ore, Gixu. a spus: Ce naiba e "cod pe mobil"? :)) Omg "call of duty" probabil? RTFM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 7 ore, frigider a spus: Omg "call of duty" probabil? RTFM? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 My bad, eu sunt fan Sniper Elite :))) Hai ca scot baietii medicamentul minune, vaccinul apoi si din vara ii dam drumul la campEonat :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 48 minute, Gixu. a spus: ii dam drumul la campEonat Pe gârlă/copcă/la vale. Eu pun pariu că nu va fi campionat anul ăsta, se bagă cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 38 minute, john17 a spus: Pe gârlă/copcă/la vale. Eu pun pariu că nu va fi campionat anul ăsta, se bagă cineva? Poate sa fie fara spectatori? Sau nu ies banii asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 N-o sa fie deloc! Sunt prea multi oameni de plimbat prin lume, chiar si fără spectatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate