Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Acum 20 minute, GoodKat a spus:

Esti pe langa.

Nu ca sunt pe langa, sunt chiar... vai de capul lor.

1 oră în urmă, smar2 a spus:

Nu poti sa critici evrei individuali pentru golaniile facute, ca sar imediat opariti ca vai, antisemitism. La fel cum nu poti critica politica statului Israel, ca te acuza de antisemitism.

Pai tu vezi ce scrii aici? Scrii ca daca un evreu este atacat, sar toti evreii. Noi, in schimb, ce facem? Noi ne dam singuri in cap, romani contra romani. Ne "demolam" singuri simbolurile nationale. Ba si mai rau, daca ar veni maine o forta din exterior care sa spuna "BOR trebuie sa dispara, crestinismul trebuie sa dispara din tara voastra", ati fi imediat de acord si chiar ati pune umarul la indeplinirea misiunii. Asta pentru ca sunteti incapabili sa priviti lucrurile in esenta lor.

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am gasit nimic pe tema asta inca, dar am gasit alte declaratii delicioase ale lui cika: Cred că este vorba despre o ridicolă campanie de promovare a unei viziuni distopice asupra situației provocate de pandemie. 

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/panourile-publicitare-cu-medici-reprezentati-ca-sfinti-au-starnit-revolta-bor-banescu-un-demers-blasfemitor-1299195

Link spre comentariu

La 01.05.2020 la 19:46, vladf a spus:

Surpriza.

Screenshot_20200501-194253-01.jpeg

Screenshot_20200501-194253-02.jpeg

Chiar deloc!

Ateii, oameni destepti in tari dezvoltate cu apa calda.

Credinciosii/spalatii pe creier,in tari in care domneste prostia si coruptia.

biblia_marked.jpg

Link spre comentariu

Ce porcărie :)) 

Pai și dacă cei căzuți pe câmpul de lupta erau atei🤔

Știe Dani Mafiotul Suprem ce religie aveau, sau dacă aveau vreuna? 

Încetați sa mai asociați religia cu lucrurile laice. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, GoodKat a spus:

Asta dovedeste ca esti in necunostinta de cauza cand vorbesti despre subiect. Exista in plan de ceva multe zeci de ani constructia catedralei. https://www.trinitas.tv/eroi/

https://doxologia.ro/catedrala-nationala-numele-celor-350000-de-eroi-ai-neamului-romanesc-asezate-piciorul-sfintei-mese

Lista cu vo trei su' cinj' de mii de 'fraieri' care au murit ca unii sa se pishe pe memoria lor.

E veche, boss.

Stai tu linistit ca nu se pisa nimeni, s-au ridicat monumente in cinstea eroilor si fara BOR. Daca stateam dupa ei...

Link spre comentariu

Acum 23 ore, andrei111 a spus:

De unde este luata aceasta statistica? 

http://aeidl.eu/en/news/latest-news/1948-global-index-of-religiosity-the-richer-you-get,-the-less-religious-you-are.html

Aici gasesti si documentul (link valabil 7 zile).

Si pentru cine n-are chef sa citeasca:

image.thumb.png.616b2f1f06d1a34be7bf86657249c6eb.png

si

image.thumb.png.cef8b57fc540c2579d63cffd3d4e38da.png

dar

image.thumb.png.a5acb4a159b7c9c5f2b3b26434b15887.png

Link spre comentariu

Acum 40 minute, vladf a spus:

http://aeidl.eu/en/news/latest-news/1948-global-index-of-religiosity-the-richer-you-get,-the-less-religious-you-are.html

Aici gasesti si documentul (link valabil 7 zile).

Si pentru cine n-are chef sa citeasca:

image.thumb.png.616b2f1f06d1a34be7bf86657249c6eb.png

si

image.thumb.png.cef8b57fc540c2579d63cffd3d4e38da.png

dar

image.thumb.png.a5acb4a159b7c9c5f2b3b26434b15887.png

La fel cu jucatul la Loto, tot săracii trag speranţe, tot bogaţii le iau banii şi pe calea asta.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, andrei111 a spus:

nu pot decât sa fiu mulțumit ca în cercul meu de cunoștințe otrava religiei nu prea are efect.

norocosule!

Link spre comentariu

Proști sunt belgienii! Cum sa faci asa ceva? Auzi acolo,au constatat ca bisericile sunt inutile,si au hotarat sa investeasca in scoli si licee🤪

Link spre comentariu

Treaba asta cu religia,ține de cei 7 ani de acasă.Copil fiind luam bataie daca nu spuneam rugaciunea de seara,rugaciunea dupa masa,daca nu mergeam la inviere,daca nu pupam crucea(p..ii)cuvânt urât.Parintii,la rându lor luasera bataie,că asa trebuie,să crezi,să te rogi.Plm,dacă asa trebe,asa fac.Mahhh,la 25 ani inca credeam ca exista undeva in nori,un masneag,cu toiag,care e inconjurat de alti mosnegi,asa zișii sfinti. Asa sta treaba,trebuie inoculat cu forta,copiilor(ora de religie),apoi acei copii vor crede toata viata prostia asta,numtia religie,vor cotiza,vor pupa oase moarte...etc.Stiți,nu numai ortodoxia,de fapt....orice religie este o iselaciune,un fals,se bazeaza pe nascociri,pe povesti,care dau bine la clasa de jos,cea mai numeroasă.

Link spre comentariu

Acum 11 ore, easy ride on! a spus:

In schimb, Guvernul a facut un studiu stiintific de logica:

https://adevarul.ro/locale/constanta/video-Ips-teodosie-vrea-faca-petitie-deschiderea-bisericilor-nu-inteleg-restrictie-nu-nicio-logica-1_5ead7cf25163ec42715b850c/index.html

Si in consecinta acesta a dovedit logic si stiintific cum ca ar fi raportat doar 13 decese vineri (+3=16).

https://www.worldometers.info/coronavirus/

cand in realitate ar fi fost 35, dupa schimbarea (sminteala) sistemului de raportare.  :lol:

[ACTUALIZARE VINERI, 8 MAI, ORA 19:03 România ajunge la 923 de decese provocate de coronavirus. Vineri au fost confirmate 35 de decese, în urma schimbării sistemului de raportare.] 

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/informatii-oficiale-despre-coronavirus-in-romania-1266261

Adica a crescut brusc numarul de decese (vineri 8 Mai 2020), cand a atins un maxim istoric in Romania. (35/zi).

Motiv de mentinere a inchiderii bisericilor.

Dar care maxim nu a fost raportat international.  :crack:

Banuiesc ca modificarile astea nu se fac instant pe worlometers. Acu sunt 939 cate erau declarate ieri. Intre timp au mai aparut 6 deci ar fi in total 945.

Link spre comentariu

La 24.04.2020 la 16:22, Doctor X a spus:

Te las o lună... și te bag și pe lista de utilizatori ignorați, pentru că mi s-a luat să-ți tot văd pe-aici aberațiile de troll cu minte odihnită și mult timp liber. Hai pa!

Sa-i transmita cineva omului ca am sesizat si apreciez faptul ca s-a hotarat sa respecte pariul.

Link spre comentariu

La 22.04.2020 la 13:20, andrei111 a spus:

Gizaz parca mergea calare pe măgar. Și era îmbrăcat în sac, nu? :)) 

Din expresiile și stilul de a scrie am realizat cine e categoria A. Dezavantajul de a avea un vocabular sărăcăcios. În curând va trebui sa scoată de la naftalina alt cont, sau sa facă altul nou. 

La 22.04.2020 la 13:37, goe 75 a spus:

Cand se ambaleaza nu mai face fata si trece pe modul Petrica.

La 22.04.2020 la 13:39, Adrian M. a spus:

Era evident de acum 2 saptamani cine este, dupa cum posteaza/ce. l-am adaugat la ignore, langa Petrica :)))

La 22.04.2020 la 13:40, goe 75 a spus:

🤣🤣🤣

Si nu ti-a placut cu intretinea conversatii cu el insusi?

La 22.04.2020 la 13:42, Adrian M. a spus:

Este special. Asa ceva ......

La 22.04.2020 la 13:44, goe 75 a spus:

Daca ne retragem toti , forumul o sa mearga mai departe pentru ca o sa se certe personalitatile lui petrica.

La 22.04.2020 la 14:00, andrei111 a spus:

Petrica/ nguyen/categoria / este mare fan al citatelor din Wikipedia. Nu îți arăți erudiția în felul asta🤮

Am o nelamurire, va refereati la mine sau la Petrica? 😂

Aveti probleme la mansarda ba baieti...

La 22.04.2020 la 15:39, vladf a spus:

Tu vorbesti de foame ma ce sa si faci intre doua chioraituri de mate.

Si ca sa-ti raspund, nimic, nu e nimic in capul tau. Ti-am mai spus-o si inainte, ti-o spun si acum, cat de trista sa-ti fie viata incat sa-ti faci multiple conturi sa te certi anonim cu lumea pe aici, mai si vorbesti cu tine si-ti dai dreptate, abia astept sa te contrazici cu vreo clona de a ta, sa vezi acolo razboiul clonelor.

Pa, bovis.

Alt disperat...

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Acum 29 minute, Starcream a spus:

Ai avut Covid?

Se poate spune si asa, s-a plans vreun snowflake de pe forum ca l-as fi jignit... probabil i-am spus pe nume. Oricum o sa ma retrag si ne mai vedem peste 10 ani ca iar am strans noua puncte.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Acum 27 minute, vladf a spus:

Abia astept sa postezi de pe alt cont.

Nici nu trebuie sa astepti, la cata minte ai o sa spui ca maine Goodkat sau oricare alt user care te combate este petrica/nguyen/vixxer si categoriaA.  Atat poti si atat exprimi, snowflake...

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic