Adrian M. Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 17 minute, Ribo a spus: asta am vazut si eu...cum trag de rapciuga de bmw sa ma tin de busa ... un sprint mic fuuugi maaa, ca trage bembeul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 erau si unii cu 600 cu pasagera pe acolo dupa voi? tot ipotetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 (editat) 7 minutes ago, anonymous said: erau si unii cu 600 cu pasagera pe acolo dupa voi? tot ipotetic. Au fost dar nu le spunem numele ...ii lasam sa fie anonim. Editat Iunie 23, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 14 minutes ago, Adrian M. said: fuuugi maaa, ca trage bembeul tau comparand cu altele :)) nu cu busa :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 12 minutes ago, Ribo said: comparand cu altele :)) nu cu busa :d cu tramvaiele ce mai poti sa te compari cu sarakia aia. mai bine mai pui niste bani si iti dau un bmw bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 (editat) Cat de iresponsabil si inconstient sa fii sa te lauzi ca ai mers tare pe un drum public in afara circuitelor? Ba mai mult, cu pasagera in spate. Raspunsul e la fiecare din acesti asa zisi "rideri cu experienta" care sunt la fel de maturi ca un copil de gradinita. Editat Iunie 23, 2020 de road_runner 1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Macar am trecut de la "nu se poate" la "nu e voie". Nu se lauda nimeni cu ispravi de mult apuse daca nu erau Dorei contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 21 minutes ago, iaco said: cu tramvaiele ce mai poti sa te compari cu sarakia aia. mai bine mai pui niste bani si iti dau un bmw bun mai pun niste bani si abia reusesc sa-i platesc servisarile ...la bmw ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Instructiv si educativ topicul Iar filmarile sunt dovada vie ca se poate. Ce se poate, pricepe fiecare. Mai e un flocea de bani gata care se lauda cum o arde el cu 300 km/h cu Lamborghini pe potecile din RO si apoi il oprea Militia ca sa ii admire ''bolidul''. Ia sa ma laud si eu: am mers cu 100 km/h. In 1991. Cu Hoinarul. In drum spre mare. Cu vantul in spate. Cred ca aveam 100 dat fiind ca vitezometrul era pina la 80 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 (editat) Ai busă, stai în față, ai de600cupasa, rămâi la 230 și te uiți cum se depărtează smiorc! Editat Iunie 23, 2020 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Ipotetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 11 minute, anonymous a spus: de600cupasa, rămâi la 230 Poate r6, ca fz nu prinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 21 minute, anonymous a spus: Ai busă, stai în față, ai de600cupasa, rămâi la 230 și te uiți cum se depărtează smiorc! La curbe strânse, e invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Mai am un pic până fac și eu 10 ani de XP, nu mă bag la discuții așa avansate încă, foarte tare frate, până în Grecia poți să faci 4 ore daca te concentrezi puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 A zis cineva ceva de Ianachim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 44 minute, goe 75 a spus: A zis cineva ceva de Ianachim ? Ala e pe topicul unde sunt a acuzatiile ca nu se plimba destul. Aici e despre rideri cu experienta care nu inghit orice snoave si stiu ei ca nu se poate. S-apoi cand le deschizi universul si le arati ca se poate, iti arata ca de fapt nu era voie. Pentru ca fructul oprit este mereu ilegal, imoral sau ingrasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 2 hours ago, taong_mapagbiro said: Am incercat si io sa merg cu viteze din astea astronomice , da am scuteru limitat ...csf ...ncsf Orice tigaie trage mah stai linistit ...si a ta trage.... Aloo baiatu...vezi ca Adrean are tefal nu orice tigaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 (editat) Acum 15 minute, Ribo a spus: Aloo baiatu...vezi ca Adrean are tefal nu orice tigaie lasa l ca si el tot tigaie 4cil are Si stie cat trage a lui, a mea, ca doar am mers cu el. Face pe mimoza. Editat Iunie 23, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Bine ca nu a mers un admin cu voi, ca facea cale intoarsa, si va porcaia pe forum dupa , ca nu stiti ce e ala mers in grup. Asta dupa ce tot el zice ca organizator ca tura e doar pentru cei cu experienta si se merge intins. E drept , ca s-a mers intins si grupat pana am dat de curbe. Pe curbe, experienta si mersul intins s-au evaporat brusc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Asta are potential de topic de scandal ca pe vremuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 33 minutes ago, the mentalist said: Asta are potential de topic de scandal ca pe vremuri! Pe vremuri se discuta mai mult franarea, nu viteza. Care mai de care era mai franar ca celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 1 oră în urmă, taong_mapagbiro a spus: Adica sa discutam ceva gen gen: pulica franaru' ??? Apropo ...care-i timpul rezon sa nu te faci de ras pe lepsea ? Da de intors acasa ...care-i media acceptata ? Cât duce bordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Si pana la urma cine scoate medie de 140 pe traseul facut de inspektor? pana acum vad ca v-ati laudat cu recoduri doar pana la veliko si inapoi, dar era vorba si de facut o blucla prin munti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 Chiar acum, danutu_m a spus: Si pana la urma cine scoate medie de 140 pe traseul facut de inspektor? pana acum vad ca v-ati laudat cu recoduri doar pana la veliko si inapoi, dar era vorba si de facut o blucla prin munti. :)) ipotetic vorbind, nu a fost medie, a fost croaziera pe drept si virajele cu vizibilitate, dar pe virajele alea de pe shipka nici aplecat maxim nu scoti mai mult de 50-70 medie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Topice ca asta cam demonteaza mitul ca ne cumparam rachete cu plastice multe doar pentru efect vizual , agatat sau defilat pe Victoriei ... ipotetic. Cand o sa mai vad pe cate unu ca o tine in brate pe " nu se poate " , pentru ca el are experienta ..., o sa presupun ca are experienta dar nu si cunostinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate