Sari la conținut

o7-08. Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini & Gran Premio TISSOT dell'Emilia Romagna e della Riviera di Rimini

xt600
 Share

Postări Recomandate

zvonuri ar fi ca Rossi discuta cu Suzi pentru motoare, ca cica ar avea legatura buna cu Davide Brivio

astea erau dorintele in 2019, inainte de pandemie:

https://www.gpone.com/en/2019/05/24/motogp/the-future-of-motogp-22-grand-prix-more-than-f1.html

The ideal solution would be for each factory to field two bikes with a factory team and a further two with a satellite team. Right now, only Aprilia and Suzuki do not supply bikes to external teams, but things could change.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 310
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 35 minute, Method a spus:

Si atunci?Pe Rossi clar nu pot sa-l trateze cu refuz,deci?....cumparare/fuziune Petronas/VR46?

Petronas vine cu "oil dollars",VR46 vine cu Rossi :)

"Alora...

Cum era pe vremuri legendara Nastro Azzuro Honda

o hoho ce combinatie ar fi, Rossi cu experienta si pilotii, petronas cu banii si inginerii

Oare nu degeaba se duce el la petronas :D

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Yamaha ar fi (iar) proști să îl scape pe "divinol", după atâția ani cât a stat in grădina lor acu' să se ducă să vândă șepcuțe cu sugiuki! :moron:

Editat de john17
Link spre comentariu

La 30.09.2020 la 15:01, B.B. a spus:

Eu am aflat acum la cursa de la Barcelona (care a avut loc pe Digisport2) :D ca

Paul Expargaro se muta la Onda de la anul.

Ce parere aveti? Oare o sa faca faza cutiei cu suruburi japoneze manabila doar de Marcuez? 

Tare-s curios, deja astept sezonul 20 21. 

La 30.09.2020 la 15:15, ioio_viola a spus:

te-ai trezit si tu acum :)))

la cat de inconstat si frustrat e, eu zic ca nu face mare lucru. 

:cheers:

La 30.09.2020 la 15:30, B.B. a spus:

Da, acum m-am trezit si eu, am cam dormit sezonul asta ce-i drept. Eu nici n-am vazut cursele in care s-a rupt in doua Marcuez Marcel, am aflat din ziare ca a inceput noul sezon, asa prins in coronavirus am fost.

Parca mi te imaginez dimineata cum citesti ziarul la micul dejun :))))

Si ce-ai facut cu virusache?

Si eu sunt cam de aceeasi parere, ca n-o sa faca mare branza, din aceleasi motive. E inconstant si frustrat.

agree!!

Is curios daca o sa se ia de gat cu Marcel prin paddock, fac astia zid intre ei. 

Sunt prieteni de mici, o sa l linga in popou precum suruburile la ducati daca ajungea acolo

Link spre comentariu

MotoGP 2020 engine list so far: Used, Withdrawn...

Yamaha sta prost la capitolul asta,doar Quarta mai are un motor fresh la dispozitie.

Dovi si Mir au si ei tot 4 used din 5.

Mai sunt 6 etape,s-ar putea ca uzura motoarelor sa fie o mare problema pe final la Yamaha.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Method a spus:

MotoGP 2020 engine list so far: Used, Withdrawn...

Yamaha sta prost la capitolul asta,doar Quarta mai are un motor fresh la dispozitie.

Dovi si Mir au si ei tot 4 used din 5.

Mai sunt 6 etape,s-ar putea ca uzura motoarelor sa fie o mare problema pe final la Yamaha.

O sa dea "Mapping Eco" sa mearga la consum.

Consum de motor adica.

Le limiteaza pt A2 si gata, solved.

Link spre comentariu

Lui Lorenzo nu-i dadura v2020 pt testul de la Portimao mere pe v2019  :

"If I understand well, we will go with the same bike as Sepang. We were not able to bring the new bike here, so we will use this test especially to get the best gearbox [ratios] for the official riders and also to test the tyres, to understand which are best for the time attack and race distance.

"We will probably also play a bit with set-up, but because I will have the 2019 bike the set-up is a little bit different [to the 2020 bike] so it's less important than gearbox and tyres."

"I spoke with Maio [Meregalli, Yamaha team director] some weeks ago and he told me that probably they would have the 2020 bike here. But now, two hours ago, I entered the box and they just had the 2019 bike.

"They told me that they didn't have time to prepare the 2020 bike. It's a pity not to have the same bike as the official [2020] bikes, but I guess they tried the maximum to get the new bike here and they couldn’t. So we will test with what we have."

"It'll be important not to make any stupid mistakes at the beginning, try to make a lot of kilometres and give the maximum information to Yamaha for the official riders in the race here."

Fabio di Giannantonio gets future MotoGP seat with Gresini?

Link spre comentariu