Vlad12 Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Am un Aprilia SR 50, dar prinde maxim 50, am pus 3 role de 3g Si 3 role de 7g, si tot asa.Ce as putea face sa prind macar 80, cureaua urca aproape pana sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Sa schimbi scuterul cu unul mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 3, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 3, 2020 Te urci pe deal și-ți dai drumul la vale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad12 Postat Noiembrie 3, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 12 minute, l.u.v a spus: Te urci pe deal și-ți dai drumul la vale? Am cerut un sfat, nu cred ca ii cazul de glume:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Cel mai simplu mod de a mări puterea ar fi înlocuirea jiclorului cu unul mai mare, eventual şi filtrul de aer înlocuit cu unul mai permeabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 1 oră în urmă, Vlad12 a spus: Am un Aprilia SR 50, dar prinde maxim 50, am pus 3 role de 3g Si 3 role de 7g, si tot asa.Ce as putea face sa prind macar 80, cureaua urca aproape pana sus. Poti sa maresti viteza incepand cu eliminarea diverselor limitari care sunt puse de producator (mecanice si electronice). Ma indoiesc insa ca vei putea atinge viteza aia, indiferent de ce modificari vei face la acest moped. Decat in cadere libera, insa spuneai ca nu te intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 27 minute, Georgica_Popescu a spus: https://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?37-Scarabeo-50-Ditech-SR-50-Ditech-SR-Factory Iar la asta ...ai de sapat ...cu siguranta o sa gasesti raspunsuri Lectura placuta ! Cum, nu i-ai dat "mura-n gura"? Si-n plus, faci recomandari de pe site-uri in engleza?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 ai incercat sa te dai jos de pe el si sa alergi pe langa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Modelul tau nu baga blana orbitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 2 ore, Vlad12 a spus: Am un Aprilia SR 50, dar prinde maxim 50, am pus 3 role de 3g Si 3 role de 7g, si tot asa.Ce as putea face sa prind macar 80, cureaua urca aproape pana sus. Are o saiba in variator care limiteaza deschiderea sa la maxim. Scoti saiba. Mai e o "tevusca" pe esapament, chiar la iesirea din galerie. Taie tevusca si sudeaza gaura ramasa. Asa prinde vreo 65/ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Câți ani ai , Vlad? 12? Eu sunt cu recensământul pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 16 minute, Flower-Power a spus: Câți ani ai , Vlad? 12? Eu sunt cu recensământul pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Şi pe mine mă nemuţumeşte că pleacă de pe loc abia pe la 5000rpm şi aş vrea s-o ia mai de jos, poate 2-3000rpm Să schimb cele trei resorturi la ambreiaj? Peugeot Satelis RS125 2009 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Nu ai specificat ce model de SR detii. Minarelli, Morini, Piaggio. Cu injectie sau carburatie? Al meu Ditech cu motorizare Morini prindere aproape 100 km/h fara nici o modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 din cate stiu, scuterele de 50 cmc sunt limitate la viteza maxima de 45km/h conform legislatiei europene... dar unii vor sa fie Batman Batman.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: din cate stiu, scuterele de 50 cmc sunt limitate la viteza maxima de 45km/h conform legislatiei europene... dar unii vor sa fie Batman Batman.... Minciuni. Nu vezi ca unii prind 100 cu ele fara nici o modificare :))) NOS, eu zic ca aia e solutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Ia-te in gura cu astia p-aici, sa vezi ce-ti iei viteza !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Ia-te in gura cu astia p-aici, sa vezi ce-ti iei viteza !!! +100... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum 12 ore, Georgica_Popescu a spus: Alea in 2T se duc mai mult , 4T ...sunt cam plafonate Iti dai seama cum s-ar duce unul in 1T? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum 1 oră, Adrian M. a spus: Iti dai seama cum s-ar duce unul in 1T? :)) Adică cu reacție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum 13 minute, Penetru a spus: Adică cu reacție. iote cine s-a prins :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 La 04.11.2020 la 7:02, caracterincompatibil a spus: Și rolele La 125 cuplează transmisia destul de târziu la sym, cupla la 4000rpm nu am putut modifica,fiind în garanție La Yamaha,nu am turometru,așa că nu știu La un 3500rpm, e ideal pentru 125 Mersi. A început să cupleze pe la 4000, scade pe măsură ce fac km, incepe sa-mi placă. A fost servisata prin ianuarie iar apoi nu a mai fost folosită deloc pină am luat-o eu. 5000rpm cu toba GPR (cu ea a venit) era prea gălăgioasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate