Floroiu Mia Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Salut am 16 ani și vreau un motor si nu știu ce motor sa îmi iau și am înălțime de 1 69 -1.70 imi puteți recomanda un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Vezi aici: https://www.emag.ro/search/motor+electric+monofazat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Ori asta: http://cycle-ergo.com/ ori asta: https://cleste.ro/motor-cu-vibratii-tip-buton-1027.html?gclid=CjwKCAiA4o79BRBvEiwAjteoYAXX8_0yUgb0zaZLdRsh9KIRYjr7UO07Z_PS8BJfHq0QnzBc4lwCaRoCOnkQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 2 hours ago, Floroiu Mia said: Salut am 16 ani și vreau un motor si nu știu ce motor sa îmi iau și am înălțime de 1 69 -1.70 imi puteți recomanda un motor Daca te ajuta cu ceva... Sotia are un Kawasaki Eliminator de 125. Asta daca iti place clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Frate ce oameni rai. Va cere pustoaica ajutorul, recunoscandu-va ca si demni de o parere competenta si voi faceti misto. Hai fiti seriosi si ajutati fata, altfel o alra viitoare doamna, va avea doar cuvinte de ocara la adresa noastra. Iar noi ...doar Acum 4 ore, Floroiu Mia a spus: Salut am 16 ani și vreau un motor si nu știu ce motor sa îmi iau și am înălțime de 1 69 -1.70 imi puteți recomanda un motor Buna domnisoara! Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stim, intai: - cum spune si @caracterincompatibil , ce modele iti plac? - ce te gandesti sa faci cu ea, respectiv ce fel de drumuri, cat de lungi, cat de mult in oras (ce oras?); - ai de gand sa iei pasager? - cam ce buget ai pentru motor? (separat, de echipament care si el costa binisor); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Nu face nimeni misto, a cerut motor, a primit motor. Nu stiu de ce unii vorbesc de motociclete, poate nu au citit bine intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Ce lungime ai la crac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Dar tu titlul l-ai citit, pe linga nume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 desigur ca ideal ca functionalitate ar fi un scuter de 125,japan sau Taiwan,dar doar in alte tari se folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Ati speriat fata, in loc de dialog cu ea ca sa se lamureasca, postati balarii. Cum ziceam, oameni rai! Noroc cu @Christian 1 ca e om practic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Pai vezi? In loc sa postezi anapoda pe langa subiect, puteai sa faci un exercitiu de seriozitate si sa oferi fetei din cunostintele tale vaste. Asa, alegi doar sa critici ce au postat altii si pare ca e o apucatura ce-ti place maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 12 minute, easy ride on! a spus: Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Păi cum să nu fac mişto crunt de unul (sau una) care vrea o recomandare de motor după ... înălţime. Motocicleta nu este sicriu! Prietene, e o copila de 16 ani, chiar nu pricepi? Îi plac motoarele si atat, nu stie cu ce se mananca subiectul. La varsta ei nu stie in principiu nimic despre nimic, nu realizezi asta? De laudat este ca intreaba pe cei potential priceputi si asta arata o anume maturitate (bravo ei!). Si apar specimene ca tine care s-au nascut direct pe motor (biata lor mama), n-au fost niciodata incepatori, deci sunt grozavi si fac doar misto! Bravo nepoate, esti valoros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Domnișoara, spune și ce buget ai avea și cam ce motociclete ai ochit și îți plac. Altfel iar iese bășcălie (ca de obicei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 La şcoala de motoretişti sunt multe motocilete de 125cc, dacă tot faci şcoala te lămureşti ce te atrage, o fi enduro, o fi chopper sau scutec, eu zic că pe încercate e mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Sunt sigur că toți ați început la fel. Ia-ți dat fetei niste sfaturi de-i pare rău că a intrat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 22 minute, Lucian_M a spus: Sunt sigur că toți ați început la fel. Nu mi-as lasa copiii fara un minim 3-5 ani de B pe mobra .... la 16 ani vor visa cu "drag" ce trebuie sa invete pt. facultate. La 17 .... pt. B si o mica masinuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Pe vremea aceea ..... e cheia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 (editat) @easy ride on!Ai retinut ca noi sintem ok .... nu ? Editat Noiembrie 7, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 21 minute, Contabil a spus: Nu mi-as lasa copiii fara un minim 3-5 ani de B pe mobra .... la 16 ani vor visa cu "drag" ce trebuie sa invete pt. facultate. La 17 .... pt. B si o mica masinuta. Da, corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Hai ca ne-am aprins noi si fata cred ca a dat deja “bir cu fugitii”. Alta chestiune rezolvata de bunavointa unor “ vechi motociclisti”. Acum 1 minut, Christian 1 a spus: Deci nu stii ce inseamna sa fi mic la inaltime. Uite aici is eu calare pe primul "ciompar" de la Rock FM la noi in service. Ce inseamna asta,ca daca ajung,inseamna ca,ma tine fizic sa-l calaresc? A frumos, stiu motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Adevarul e ca se potriveste ..... tot 125cc ca si alte exemple cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Maxim 900 iepuroi costa mobra, cum ar fi ..... daca ar fugi fimea cu citeva luni de utilitati ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 8 minute, Christian 1 a spus: Daa',pe nevasta-mea de 1,54 m o stii pe acelasi motor?: Astia inaltii,mai terminati cu recomadarile gen short rider gs 1200: NU se aplica in viata de zi cu zi! Buna treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 5 minute, Christian 1 a spus: Am incercat,nu se poate,crede-ma.NU mai sustine ca de ajungi cu picioarele jos de pe o mobra,poti sa o si calaresti! Tare as vrea sa vad jucaria pe TF, TA, TR, Hales-Magura, Rucar-Bran, etc, etc Stiu ca nu-i pentru asa ceva, dar e interesant sa-ti imaginezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 gICA .... eu contolez ce pot, tu vezi ce ai de instruit, si pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate