Bart Bz Postat Decembrie 11, 2020 Share Postat Decembrie 11, 2020 Păi dacă transpiri la greu, nu tot aia e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 11, 2020 Share Postat Decembrie 11, 2020 Acum 16 minute, Bart Bz a spus: Păi dacă transpiri la greu, nu tot aia e? Daca bei 5l si nu faci pisulica, ci ai transpirat tot, sigur esti deshidratat. Fiindca organismul n-a apucat sa traga din apa sarurile necesare, ci doar a eliminat apa pentru termoreglare. Sau poate colegul are vezica antrenata de la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 La 11.12.2020 la 14:57, einstein1984 a spus: nu sunt urolog, dara fara sa te pisi nu esti hidratat. Nu te contrazic ca nu's nici io de specialitate, dar cu siguranta esti mai putin deshidratat decat in cazul in care bei o data la 1-2 ore cate 1-2L La cat efort am depus atunci cu siguranta imi trebuia o perfuzie ceva ca sa ii dau corpului tot ce avea nevoie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Hai care liciteaza mai mult ? Care bea peste 15 l la o tura de 10 ore? On 12/11/2020 at 1:57 PM, einstein1984 said: nu sunt urolog, dara fara sa te pisi nu esti hidratat. Asta explica multe . Cand mai vrei sa te hidratezi sa-mi zici ca te ajut si daca trebuie sa fortez un pipi la moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 N-ai specificat: 15 litri de... ce anume? Și în câte persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 (editat) @goe 75vorbesti serios, ce suntem camile?(bine, alea beau o data si bine). Dar 1,5 litri/ora.... ce sa zic, poate in desert. Cum am mai povestit, la intoarcerea din Italia am prins 42grade pe autostrada. In 5-600km de arsita, am oprit pentru apa cam la 150 km si n-am baut niciodata 1 litru odata. Dar si aici, sunt diferente mari de la individ la individ. Editat Decembrie 12, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Pai eu am intrebat bazat pe ce am vazut mai sus ca se discuta . Uite dau si un citat cu un fragment care m-a facut sa cred ca restul de oameni beau mai mult ca mine la drum : 3 hours ago, Cap0ne said: , dar cu siguranta esti mai putin deshidratat decat in cazul in care bei o data la 1-2 ore cate 1-2L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 20 de litri bea o vacă la o adăpare (am avut vaci și mă puneau bunicii să le duc câte două găleți). Cum pot bea unii o găleată pe zi, nu mă duce mintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Daca e de apă (găleata) nu pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Unde e Ahmed sa ne spuna cat bea o camila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Za ded terorist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 (editat) Gata , va las . Ma duc sa-mi investesc economiile in actiuni Pempers...o sa aveti nevoie. Sau stau pe faza ca o sa deschideti topic pentru solutii pentru facut pipi din mers , altele decat pempers? Editat Decembrie 12, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Păi există sonde, se atașează la scula din dotare, iar furtunul se coboară pe lângă supraplinul de la rezervor. Unii mai ingenioși vor găsi o metodă ca să transforme pipi în ceva util, cum ar fi vreun dispozitiv pentru răcorire în mers, rezervoare se găsesc: https://m.esteto.ro/produse-339005-urinar-barbati-meddo?gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umZQs-9lzJkeNn1h1IQc3El3YclizkgIb07bt5Yq7gf-CSqqeUWebeYaApSCEALw_wcB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Incep sa-mi aduc aminte de cartea Dune ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 @Lucian_MSalut, mă gîndeam că termosul se poate sparge şi din vibraţii pînă la prima trîntă, zici că nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Nimic nu-i imposibil. Acum serios: am văzut termos cu interior de sticlă, a spart cineva unul în fața mea (de ăla cu pompă, bagi cafea fierbinte în el și apeși pompa, curge cafeaua). Ale noastre au interior din ceva inox (cred), că de la câte izbaiuri a luat cel mare, trebuia să fie ozdrele. Asta până să îi meșteresc suport pe cutia din dreapta (revin cu poze, dacă găsesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 (editat) Am găsit o poză cu termosul prins de cutie. Nu incomodează pasagerul și nici nu sare din suport, dacă e legat corect. Editat Decembrie 12, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 12, 2020 Share Postat Decembrie 12, 2020 Acum 3 ore, Contabil a spus: Incep sa-mi aduc aminte de cartea Dune ..... Acolo solutie desteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2020 Share Postat Decembrie 13, 2020 Acum 7 ore, goe 75 a spus: Pai eu am intrebat bazat pe ce am vazut mai sus ca se discuta . Uite dau si un citat cu un fragment care m-a facut sa cred ca restul de oameni beau mai mult ca mine la drum : Cand ziceam 1-2L la 1-2ore nu ma refereams a bei toata ziua in ritmul asta Dar dupa 1h de efort sustinut in care te-ai deshidratat in draci, bagi 1+ L fara probleme. Sau na, io cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 13, 2020 Share Postat Decembrie 13, 2020 Lasă-i frate... mai nou avem și anatomiști de tastatură, nu doar motocicliști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Decembrie 13, 2020 Share Postat Decembrie 13, 2020 (editat) Acum 20 ore, goe 75 a spus: Gata , va las . Ma duc sa-mi investesc economiile in actiuni Pempers...o sa aveti nevoie. Sau stau pe faza ca o sa deschideti topic pentru solutii pentru facut pipi din mers , altele decat pempers? Daca e vara si mergi in pantaloni scurti se poate scoate furtunul pe crac in caz de supraplin. Daca esti vreun cabral se poate si cu pantaloni lungi Editat Decembrie 13, 2020 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Dacă mergi pe ploaie (știu, nu se face așa ceva) mai trebuie să te hidratezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Acum 1 oră, john17 a spus: Dacă mergi pe ploaie (știu, nu se face așa ceva) mai trebuie să te hidratezi? Da, insa nu mai ai grija termosului. O palnie e suficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 Nu m-am gandit la asta in viata mea :))))))))))) Cum sa beau apa cand ma plimb...hahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate