Jebelu Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 La aparitia lor pe piata in paralel cu masinile, se voiau doar o optiune. Pe parcurs, s-a ajuns si dau din coate sub orice forma, sa elimine masinile. Am postat un filmulet mai sus. Se pare ca, fabricarea ev-urilor nu mai are mult pana o sa ia sfarsit. Acum 3 ore, Motorist@ a spus: Ce hate aiurea...E poate singurul posesor de masina electrica...care mai scrie ceva in topicul dedicat. ... Nu e nicio problema daca se retrage pe vreun forum de ev-uri, acolo poate sa aiba parte doar de fraternitati, nu de hate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Cine este in spatele masinilor electrice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Foarte corect. Pentru ca https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Acum 3 minute, mircea.cazachevici a spus: Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. Ăia sunt tari pe atletism, fond, merg perpedes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 14 ore, mircea.cazachevici a spus: Foarte corect. Pentru ca https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ Normal ca au crescut emisiile, daca a crescut oarecum numarul de ev-uri (troti si alte tampenii) de se incarca la prize/retea. Nu confunda faptul ca doar unii (putini, de altfel) incarca (si) de la fotovoltaice, cu faptul ca toti posesorii de ev ar incarca complet de la fotovoltaice. Legat de Etiopia, bine spalat pe creier suntem, unii dintre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Cum vă spuneam: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Abebe_Bikila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Posesorii de ev au nevoie sa li se spuna mereu ce grozavi sunt.Cum lumea s-a plictisit,d-lor își spun singuri,salivând așaaa...ușor,la colțu gurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 41 minute, mircea.cazachevici a spus: ... Cat despre faptul ca toti posesorii de EV-uri spun ca sunt masini foarte bune, si urmatoarea achizitie tot EV va fi.....stiu, nici asta nu conteaza. Sunt doar niste spalati pe creier. Cel mai bine stiu aia de vaneaza meme-uri anti-ev pe relele de socializare. Daca sunt asa de bune, ia-ti pana mai se fabrica si pune-le la stock in garaj. Pe masura ce se duce cate una, o schimbi cu alta noua. Cel mai simplu, nu mai depinzi de nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Doar ca si idee, relativ la meme-urile alea cu "sa vedeti voi cat o sa va coste bateria cand va cadea": Am fost azi la revizia de 2 ani, cu 45.000 km la bord. Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring, care nu are nici macar management termic al bateriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 19 ore, mircea.cazachevici a spus: Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Noroc că Elon Musk își lansează miile de sateliți cu rachete electrice iar Putin a deplasat în Ucraina numai tancuri electrice, de aia și sunt vopsite în verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 10 ore, pinnochio a spus: Posesorii de ev au nevoie sa li se spuna mereu ce grozavi sunt.Cum lumea s-a plictisit,d-lor își spun singuri,salivând așaaa...ușor,la colțu gurii. Sunt vegan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Acum 7 ore, mircea.cazachevici a spus: Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring Și o chinezărie de tester care arată cât vrea el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Stricași fengshuiu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 https://gadget.ro/tesla-are-un-inceput-de-2025-dezastruos-vanzarile-si-valoarea-actiunilor-fiind-in-cadere-libera/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 lasati topicul doar pt EV pt poluare si schimbari climatice, este topic dedicat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 La 12.03.2025 la 14:01, Motorist@ a spus: https://gadget.ro/tesla-are-un-inceput-de-2025-dezastruos-vanzarile-si-valoarea-actiunilor-fiind-in-cadere-libera/ Era cat se poate de firesc ca, se vor duce pe deal in jos. Si nu numai ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Asa ceva... 800.000 de masini electrice piratate... asa e in era moderna unde pana si buda trebuie sa fie conectata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Am mai găsit ieri pe drumurile patriei un ecobizon din ăsta cu o X, mergea în stilul lor caracteristic cu ~90 km/h și când m-am angajat în depășirea lui a început să dea foale la mixer. N-am să spun cu ce viteză am încheiat depășirea lui. Râu să ai mică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Am mai găsit ieri pe drumurile patriei un ecobizon din ăsta cu o X, mergea în stilul lor caracteristic cu ~90 km/h și când m-am angajat în depășirea lui a început să dea foale la mixer. N-am să spun cu ce viteză am încheiat depășirea lui. Râu să ai mică. Da deci si de fapt, avea tezla mare in schimbul mici. Depinde din care parte a tezlei te uiti la banana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Ia la posesorul de mixer ce eco e! https://www.facebook.com/share/v/1A7eLjd31X/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 La 16.03.2025 la 6:58, ENEOS a spus: Am mai găsit ieri pe drumurile patriei un ecobizon din ăsta cu o X, mergea în stilul lor caracteristic cu ~90 km/h și când m-am angajat în depășirea lui a început să dea foale la mixer. N-am să spun cu ce viteză am încheiat depășirea lui. Râu să ai mică. Parca gradul de maturitate era direct proportional cu varsta din buletin, se pare ca uneori e pe dos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 (editat) La 16.03.2025 la 6:58, ENEOS a spus: Am mai găsit ieri pe drumurile patriei un ecobizon din ăsta cu o X, mergea în stilul lor caracteristic cu ~90 km/h și când m-am angajat în depășirea lui a început să dea foale la mixer. S-a umflat amperajul in el... Editat Martie 17 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 (editat) La 12.03.2025 la 14:01, Motorist@ a spus: https://gadget.ro/tesla-are-un-inceput-de-2025-dezastruos-vanzarile-si-valoarea-actiunilor-fiind-in-cadere-libera/ Vreti sa facem misto de el….? mergem la tesla romania si comandam cat mai multe, stie cineva cat e avansul ? dupa il lasam cu ele in curte …asta daca nu vor avans 1350 euro …carlig de remorcare pentru …DOAR 1000KG ‘ Editat Martie 17 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate