Keyser Söze Postat Joi la 18:48 Share Postat Joi la 18:48 Power is nothing without control: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Joi la 21:03 Share Postat Joi la 21:03 Găsite recent, foarte amuzante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Vineri la 10:35 Share Postat Vineri la 10:35 Noul Hipster e făcut pe sărăcie, strânge la umeri, nu are bord așa că trebuie să vii cu telefonul de acasă, doar prețul e de bogați.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Vineri la 15:01 Share Postat Vineri la 15:01 Fiecare isi alege sursele de informatie. Acestea pot fi diverse, de la info direct de la posesori, pana la a urmari un influencer ce strange niste poze/articole si incropeste ceva conform ideilor lui. Tocmai de aceea, pe langa 2 spring-uri, tocmai am achizitionat de pe licitatii din Olanda o Tesla model 3. Cam vechiuta, 2019, dar merge. Eu sunt unul dintre cei ce se bucura de devalorizarea EV-urilor. Dupa ce imi ajunge. va anunt daca crapa bateria sau daca nu tine minim 450 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Vineri la 19:18 Share Postat Vineri la 19:18 Acum 4 ore, mircea.cazachevici a spus: Dupa ce imi ajunge. va anunt daca crapa bateria sau daca nu tine minim 450 km. Lasa ca te cautam noi daca e ceva, tu tine telefonul deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Cred ca mai bine te muti tu pe forumuri de aplicatii electrice decat sa tot o arzi de ev-uri pe un forum moto. Nu cred ca intereseaza cam pe nimeni de astea, doar pe cativa. Postezi la contra pe acest topic, sa demonstrezi superioritatea si cat de destepte sunt aceste aplicatii cu 4 roti si cam atat. Dpmdv, acest topic nu are ce cauta pe un forum moto, pe langa faptul ca ev-urile sunt inca departe de realitatea fiabilitatii promise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 4 minute, Keyser Söze a spus: Cred ca mai bine te muti tu pe forumuri de aplicatii electrice decat sa tot o arzi de ev-uri pe un forum moto. Nu cred ca intereseaza cam pe nimeni de astea, doar pe cativa. Postezi la contra pe acest topic, sa demonstrezi superioritatea si cat de destepte sunt aceste aplicatii cu 4 roti si cam atat. Dpmdv, acest topic nu are ce cauta pe un forum moto, pe langa faptul ca ev-urile sunt inca departe de realitatea fiabilitatii promise. Nu fii răuț încearcă și ei să se simtă superiori cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Pentru el, Consumer reports, NHTSA, etc sunt niste chestiuni ce nu trebuiesc bagate in seama, sunt doar niste conspiratii menite sa-i strice lui directia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă E o sectiune auto pe un forum moto, nu? Eu, cel putin, imi exprim parerea fara rautati gratuite si fara sa ma inflamez daca altcineva nu e de acord cu mine. Si da, parerea mea si a altor peste 90% dintre cei ce au deja un EV e ca nu se vor mai reintoarce niciodata la ICE. O fi insemnand si asta ceva, sau toti suntem batuti in cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate