Sari la conținut

Cu si despre masinile electrice

adidas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fiecare isi alege sursele de informatie. Acestea pot fi diverse, de la info direct de la posesori, pana la a urmari un influencer ce strange niste poze/articole si incropeste ceva conform ideilor lui.

Tocmai de aceea, pe langa 2 spring-uri, tocmai am achizitionat de pe licitatii din Olanda o Tesla model 3. Cam vechiuta, 2019, dar merge. Eu sunt unul dintre cei ce se bucura de devalorizarea EV-urilor.

Dupa ce imi ajunge. va anunt daca crapa bateria sau daca nu tine minim 450 km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, mircea.cazachevici a spus:

Dupa ce imi ajunge. va anunt daca crapa bateria sau daca nu tine minim 450 km.

Lasa ca te cautam noi daca e ceva, tu tine telefonul deschis.

Link spre comentariu

Cred ca mai bine te muti tu pe forumuri de aplicatii electrice decat sa tot o arzi de ev-uri pe un forum moto. Nu cred ca intereseaza cam pe nimeni de astea, doar pe cativa. Postezi la contra pe acest topic, sa demonstrezi superioritatea si cat de destepte sunt aceste aplicatii cu 4 roti si cam atat. Dpmdv, acest topic nu are ce cauta pe un forum moto, pe langa faptul ca ev-urile sunt inca departe de realitatea fiabilitatii promise. 

Link spre comentariu

Acum 4 minute, Keyser Söze a spus:

Cred ca mai bine te muti tu pe forumuri de aplicatii electrice decat sa tot o arzi de ev-uri pe un forum moto. Nu cred ca intereseaza cam pe nimeni de astea, doar pe cativa. Postezi la contra pe acest topic, sa demonstrezi superioritatea si cat de destepte sunt aceste aplicatii cu 4 roti si cam atat. Dpmdv, acest topic nu are ce cauta pe un forum moto, pe langa faptul ca ev-urile sunt inca departe de realitatea fiabilitatii promise. 

Nu fii răuț încearcă și ei să se simtă superiori cu ceva 🤭

Link spre comentariu

E o sectiune auto pe un forum moto, nu? 

Eu, cel putin, imi exprim parerea fara rautati gratuite si fara sa ma inflamez daca altcineva nu e de acord cu mine.

Si da, parerea mea si a altor peste 90% dintre cei ce au deja un EV e ca nu se vor mai reintoarce niciodata la ICE. O fi insemnand si asta ceva, sau toti suntem batuti in cap?

Link spre comentariu

Când voi găsi un hatch electric la același preț și cu aceeași autonomie oferite de omologul pe benzină sau diesel, promit că îmi iau și eu. A, iar încărcarea in maxim 10 minute, inclusiv de acasă (am monofazic, nu bag sute de milioane în branșament trifazic). Azi am făcut plinul în câteva minute, autonomie +800 km (rezervor mic, la Octavia aveam 1200 km). Până atunci, rămân la carburant infect, ulei, filtre, distribuție etc.

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu