SONYC Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Referitor la asta cu gazu, am vazut o Toyota Auris hybrid la vanzare cu instalatie GPL. Error 404 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 (editat) Acum 4 minute, SONYC a spus: Toyota Auris hybrid cu instalatie GPL. Avem coleg pe forum cu prius gazat, ce ți se pare așa nemaipomenit? Și mai știu unul care și-ar pune gaz pe 🏍 mâine dacă ar putea. Editat Aprilie 28, 2024 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Io as pune gaz pe electrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Acum 3 minute, ENEOS a spus: Avem coleg pe forum cu prius gazat, ce ți se pare așa nemaipomenit? Masina are deja un sistem hybrid care pe de o parte ajuta motorul termic, pe de alta parte reduce consumul de carburant. Sa montezi si GPL, un sistem care este exclusiv destinat reducerii carburantului, suna a saracie man. N-am nici cea mai mica intentie de a jigni pe nimeni, dar sa fim seriosi, vela ii mai trebuie montata pe masina, ar fi pacat sa nu faca economie si cand bate vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Chiar acum, SONYC a spus: vela ii mai trebuie montata pe masina + panouri fotovoltaice! Pt astea din urmă mizez pe foxbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Acum 13 minute, ENEOS a spus: Și mai știu unul care și-ar pune gaz pe 🏍 mâine dacă ar putea. De ce ai face asta? Doar pentru consum? Sa vanda mobra si sa isi ia scuter. Consuma si ala? Bicicleta. Cum, aia de la magazin nici bicicleta nu ti-o dau pe gratis? Atunci mersul pe jos, nu e rusinos, din contra, e chiar sanatos. Acum 5 minute, ENEOS a spus: + panouri fotovoltaice! Corect, am uitat de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 1 oră în urmă, Nea Baphomete a spus: Plus pedale și zbaturi Neahh, transpiră ecologiștii, l-or nu le place efortul fizic! Pă haitec, să vină energia cât mai mok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2024 Share Postat Aprilie 28, 2024 Stiti poanta cu masina care merge cu apă? Unu-n portbagaj pedalează din greu..Apă!!!...apă!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 29, 2024 Share Postat Aprilie 29, 2024 Nu stiu de ce, dar ultimele cateva posturi suna a "sarakiilor, ce sunteti voi sarakii". Acum 21 ore, ENEOS a spus: Avem coleg pe forum cu prius gazat, ce ți se pare așa nemaipomenit? Eu sunt singurul cu Prius de pe aici. Si ma confunzi, nu sunt gazat. Iar la tine nu se pune. Tu nu esti econom, tu ai 1,6 pe GPL pentur ca iti place zvac-ul motorului alimentat astfel..... sarakii sunt doar altii. Acum 21 ore, ENEOS a spus: + panouri fotovoltaice! Pt astea din urmă mizez pe foxbat. Ma gandesc ca poate nu stiai. Tot pe Prius le regasesti, au aparut ca si optiune inca din 2010, iar acum vor sa le faca la productia de serie. https://www.boronextrication.com/2011/08/13/prius-solar-panel-roof-option/ https://europe.autonews.com/article/20160616/COPY/306169846/new-toyota-prius-has-solar-roof-for-europe-japan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 29, 2024 Share Postat Aprilie 29, 2024 Acum 52 minute, mircea.cazachevici a spus: Eu sunt singurul cu Prius de pe aici. Si ma confunzi, nu sunt gazat. Nu ești singurul, nu te confund! Acum 53 minute, mircea.cazachevici a spus: Tu nu esti econom, tu ai 1,6 pe GPL pentur ca iti place zvac-ul motorului alimentat astfel..... sarakii sunt doar altii. Nu e vorba de mine în nici un caz, în primul rând pt că nu am primus. La cât merg eu cu conserva investiția într-o instalație GPL nu se justifică, a fost la pachet cu mașina pe care am dat cam costul instalației. again. Acum 58 minute, mircea.cazachevici a spus: Tot pe Prius le regasesti, au aparut ca si optiune inca din 2010, iar acum vor sa le faca la productia de serie. Mi se pare ciudat că nu există panouri pe toate electricele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 29, 2024 Share Postat Aprilie 29, 2024 On 4/28/2024 at 7:13 AM, pinnochio said: O cunostinta din Cimisoara,are baiatu la Faculta de medicina din Cluj,acu e primu an.E cheltuiala multa cu baiatu...chirie..papa..bani de buzunar...vizita tot la 2 saptamani..mno,se adună.Meteau la baiat cu Touaregu.A hotarat sa schimbe masina.Probabil daca lua o electrica+panouri,drumurile la Cluj erau aproape gratis.Omu si-a comandat Duster nou,pe gaz. De la Touareg la Duster e o evolutie, in mod clar. Mai multa eleganta, confort, rafinament. Ma gandesc ca urmatoarea masina ar fi fost un Trabant, dar nu mai se fabrica, asa ca probabil vor lua un tuc-tuc. Sau poate pana atunci termina doctorul "faculta" si se scoate din spaga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 29, 2024 Share Postat Aprilie 29, 2024 https://www.facebook.com/share/v/ytssgMasWfkpDAwv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 2, 2024 Share Postat Mai 2, 2024 La 29.04.2024 la 9:55, The Flying Dutchman a spus: La 28.04.2024 la 7:13, pinnochio a spus: Expand De la Touareg la Duster e o evolutie Cimisoara-Cluj cu Touaregu..500 lei dizelu.Cu Dusteru 200 lei gazu.Se merită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 2, 2024 Share Postat Mai 2, 2024 Scuza-ma, dar nu inteleg. Deci omul a ales sa reduca confortul in favoarea unei economii. Totusi nu s-a aruncat pana intr-acolo incat sa ia o electrica, ce l-ar fi ajutat sa faca economii si mai mari. Daca omul alegea confortul si eleganta in pofida costurilor, intelegeam. Dar asa???? Pai nu e tema topicului "Hai sa radem de astia ce fac economii sau mocangeala"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 2, 2024 Share Postat Mai 2, 2024 (editat) 4 hours ago, pinnochio said: Cimisoara-Cluj cu Touaregu..500 lei dizelu.Cu Dusteru 200 lei gazu.Se merită. Pai nu se merita mai ieftin cu Springul? 3 hours ago, mircea.cazachevici said: Pai nu e tema topicului "Hai sa radem de astia ce fac economii sau mocangeala"? Cu Touaregul se merge la spart o samanta la bulgari. In rest sta parcat in fata blocului sa dea bine, iar Dusterul la parinti, sa nu ne facem de ras. Editat Mai 2, 2024 de The Flying Dutchman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 3, 2024 Share Postat Mai 3, 2024 (editat) Acum 19 ore, The Flying Dutchman a spus: ieftin cu Springul? Sigur e mai ieftin,dar durează prea mult.Familia respectivă merge la Cluj,si se intoarce in aceeasi zi.Springu nu face treaba asta,dar Dusteru reuseste cu succes. Editat Mai 3, 2024 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 3, 2024 Share Postat Mai 3, 2024 Un articol interesant despre urmarile eliminarii subventiilor pentru masinile electrice, mai jos. https://economie.hotnews.ro/stiri-auto-27106277-video-cimitirul-automobilelor-electrice-reportaj-spiegel-despre-aglomerari-masini-nevandute-parcate-secret-inclusiv-ale-tesla.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 3, 2024 Share Postat Mai 3, 2024 Stai ca vine vulpea cu baterie și-ți spune ca nu e bun site-ul , nu e de încredere, ii trezește virușii din calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 3, 2024 Share Postat Mai 3, 2024 relax. e hotnews deci okis. asta e viata ce sa i faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 4, 2024 Share Postat Mai 4, 2024 "Give me the power to change the world and wisdom to know which things should not be changed." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 4, 2024 Share Postat Mai 4, 2024 https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/a-fost-lansata-masina-electrica-mai-ieftina-decat-dacia-spring-a-ajuns-deja-pe-piata-din-romania-21578985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 4, 2024 Share Postat Mai 4, 2024 Acum 11 ore, foxbat a spus: relax. e hotnews deci okis. Il consideri ok pt ca hotnews este la baza o fituica neomarxista. Ei erau pro vaccinare, pro razboi, pro electrice, pro LGBT si in general pro orice este de stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 4, 2024 Share Postat Mai 4, 2024 Cred ca vulpea era ironic.Nu exista site pe placu d-lui,decât ala un scrie ca toti au bulectrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 7, 2024 Share Postat Mai 7, 2024 https://m.ziare.com/masini-electrice/taxe-noi-masini-electrice-1868423 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 13, 2024 Share Postat Mai 13, 2024 nu stiu de ce 4, 2 ajungeau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate