Iulian2004 Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 Salut , as vrea sa imi cumpar un ktm exc 450 și vreau sa stiu dacă se poate folosi ca și motor de strada. Pe acest model este loc de doua persoane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 (editat) Numai daca ii pui roti de strada si o transformi (si) in supermoto. 99.99% nu are tampoane de cauciuc iin butucul rotii spate, deci mersul constant pe strada o sa distruga ori motocicleta ori nervii tai. Doua persoane pe EXC450 este ca si cum ai avea 3 persoane intr-un Smart. Nu cred ca are scarite de pasager din fabrica. EXC 450 este o motocicleta off-road "ready to race". Nu a fost gandita pt strada (mai bune 5xx pentru conversii SM, dpmdv), iar pentru 2 persoane never ever. Editat Mai 12, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 eu am avut, dar nici sa nu te gandesti ca doua persoane sanatoase ar incapea pe ea eventual doi evadati de la Auschwitz poate poate... PS. ma tot gandesc, cum era omologata, cate locuri scria in talon, dar parca era de o persoana deci legal, nici nu prea ai voie sa mergi 1+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Pe sa teoretic ai avea loc de 2 persoane subtiri, dar nu o sa stai comfortabil... sa zicem ca ar merge la ture f scurte si rare Scarite pt pasager nu sunt, ai putea sa montezi (eu vroiam sa fac chestia asta), dar cadrul din spate nu prea suporta greutate mare... si asa se fisureaza usor. Deci teoretic ar trebui intarit Roti supermoto / dualsport (cu amortizor de cauciuc) se potriesc de pe LC4, iar in functie de ce an e exc-ul posibil sa mai ai nevoie sau nu de niste adaptoare. Am avut exc 520 supermoto - enduro pe care l-am folosit si la cateva ture mai lungi pe strada. Iar in talon scria ca e pentru 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Mai bine cauta Suzuki DRZ 400, modelele SM si S au scarite din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian2004 Postat Mai 13, 2021 Autor Share Postat Mai 13, 2021 Salut , as vrea sa imi cumpar o motocicleta pentru categoria A2 pe care să o pot folosi pe asfalt si m-ai rar off-road, și sa aiba loc doua persoane . Ce imi puteți recomanda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 https://a2bikes.co.uk/browse?%3Ffilters=&categoryFilters=10&manufacturerFilters=&ranges={"1"%3A{"from"%3A""%2C"to"%3A""}%2C"2"%3A{"from"%3A""%2C"to"%3A""}}&page=1&filters= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 " mai rar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 de fapt "m-ai rar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 1 oră în urmă, mihai c a spus: de fapt "m-ai rar" "mai r-ar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Mai R.A.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 WinRar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: WinRar. Editat Mai 13, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 partikip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 a-ti vrea voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 La 12.05.2021 la 11:12, Iulian2004 a spus: Salut , as vrea sa imi cumpar un ktm exc 450 și vreau sa stiu dacă se poate folosi ca și motor de strada. Pe acest model este loc de doua persoane ? Daca mai esti pe forum si te intereseaza, am un set de scarite spate. Le-am luat sa pun pe exc-ul meu, dar l-am vandut intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate