Kagemusha Postat Iunie 18, 2021 Share Postat Iunie 18, 2021 Motul TT Assen, 25-27 iunie, TT Circuit Assen Ora României. Vreo două săptămâni voi avea acces la internet doar mai rar și numai pe telefon. De aceea am deschis topicul acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 La 18.06.2021 la 12:28, Kagemusha a spus: Vreo două săptămâni voi avea acces la internet doar mai rar și numai pe telefon. De aceea am deschis topicul acum. hahahaha! bravos si diiiiii! ...macar aici sa faca oarece minune Doctoru', e unul din favoritele lui... ....daca nu, apoi nici nu are rost sa se mai intoarca din vacanta de vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 Acum 26 minute, apriliacluj a spus: macar aici sa faca oarece minune Doctoru', e unul din favoritele lui... ....daca nu, apoi nici nu are rost sa se mai intoarca din vacanta de vara.... a mai avut min 1 circuit preferat si cam degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 speranta moare ultima.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 Acum 4 ore, apriliacluj a spus: bravos si diiiiii! Aici chiar ca diii Dii si Morbi ca si el are nevoie de un rezultat bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 (editat) Ptiuuu una rea și alta mai rea. Franky se pare ca s-a accidentat ieri în ceva antrenamente și va lipsi we acesta din Olanda, Editat Iunie 23, 2021 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Lasa ca sunt vesti bune pentru MM, i-au aprobat inca o victorie. Confirmare oficiala pentru COTA 2021 si anulare pemtru Motegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Acum 44 minute, ilarionciobanu a spus: Lasa ca sunt vesti bune pentru MM, i-au aprobat inca o victorie. Confirmare oficiala pentru COTA 2021 si anulare pemtru Motegi pff hai frate vrei sa iei titlul de GP dar nu-l bati pe unul cu handicap fizic? in locul lui MM imi puneam sticker in parbriz si parcam cat mai aproape de orice intrare in supermakret Acum 58 minute, danypop a spus: Ptiuuu una rea și alta mai rea. Franky se pare ca s-a accidentat ieri în ceva antrenamente și va lipsi we acesta din Olanda, mi-ai intristat sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Unde mai pui ca se anunță ploaie la Assen in acest weekend, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Acum 2 minute, danypop a spus: Unde mai pui ca se anunță ploaie la Assen in acest weekend, vai de mine, inca o victorie din oficiu pt MM? (ca aia din franta) BLAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 https://m.gpone.com/en/2021/06/22/motogp/lorenzo-would-like-to-see-rossi-make-one-last-attempt-on-the-ducati.html Și eu mi-aș dori să-l vad pe ducati. Cred xa merita o incercare(un an), cine știe de unde sare iepurele https://www.visordown.com/news/racing/motogp/exasperated-espargaro-just-going-copy-marquez-setting-i-want-his-honda Foarte amuzant Pol. El vrea motocicleta lui Marc, cu setările lui Marc, cizmele lui Marc, mănușile și evident și fermoarul de la costum. Aaa, și mâna beteagă poate aua face diferența Diii Pol Diiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 La 22.06.2021 la 15:47, Method a spus: Aici chiar ca diii Dii si Morbi ca si el are nevoie de un rezultat bun. morbi s-a accidentat si nu va fi prezent la Assen. va fi inlocuit de Gerloff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 trista veste cu Morbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Acum 4 ore, damager a spus: morbi s-a accidentat si nu va fi prezent la Assen. va fi inlocuit de Gerloff Hmmm se anunță oare înlocuitorul lui Vin cu băiatul ăsta Gerloff? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 am citit si eu ca s-a accidentat la antrenamente,pacat de el,e o veste trista. Mai ales ca aici la Assen Yamaha merge bine. Acum 7 ore, danypop a spus: https://m.gpone.com/en/2021/06/22/motogp/lorenzo-would-like-to-see-rossi-make-one-last-attempt-on-the-ducati.html Și eu mi-aș dori să-l vad pe ducati. Cred xa merita o incercare(un an), cine știe de unde sare iepurele Eu nu mi-as dori sa-l vad.In teorie un nou inceput "cine stie" blablabla.In practica pt Ducati trebuie sa-ti schimbi tot stilul de pilotaj.Nu va face asta Rossi la 43 de ani...sincer sper sa nu se inhame la asa ceva. El nu mai e competitiv cu Yamaha (aproape) de uzina,sa avem sperante ca va fi competitiv cu Ducati de client? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Acum 6 ore, frigider a spus: Hmmm se anunță oare înlocuitorul lui Vin cu băiatul ăsta Gerloff? Daca e sa-l inlocuiasca(desi ma indoiesc ca au nevoie de un spaniol), as spera totusi sa fie Toprak. Stilul lui aduce cu cel al lui Qua si cred ca s-ar plia mai bine pe mobra. dar deh, sunt destul de convins ca va fi un spaniol, care sa aibe mai mult de a face cu sponsorii decat cu performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Păi Movistar parcă nu mai e, ce sponsor spaniol are acum Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Acum 7 ore, ENEOS a spus: Păi Movistar parcă nu mai e, ce sponsor spaniol are acum Yamaha? dorna?:) in alta ordine de idei s-au bagat sauditii in MotoGp Aramco VR46 Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 (editat) Deci avea dreptate Rossi ca va face parteneriat cu Aramco,ii anuntase demult ca sponsori a fost si mini-scandalul acela in care arabii spuneau virgini ca ei nu stiu de asa ceva si sunt doar zvonuri de presa.Zvonuri de presa perfect adevarate iata. Acum 8 ore, damager a spus: Daca e sa-l inlocuiasca(desi ma indoiesc ca au nevoie de un spaniol), as spera totusi sa fie Toprak. Stilul lui aduce cu cel al lui Qua si cred ca s-ar plia mai bine pe mobra. dar deh, sunt destul de convins ca va fi un spaniol, care sa aibe mai mult de a face cu sponsorii decat cu performanta. Neah.Pariez pe Diggia. Sau un baiat de la moto2/3 de la Academie oricum. Sper numai sa nu vina chiar Rossi langa frati-su - not cool.Sa mai vad 1 an in care se taraie pe ultimele locuri doar asa pt a fi in gp...ar fi pacat pt cine este si a fost Rossi. Editat Iunie 24, 2021 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 (editat) Acum 4 minute, Method a spus: Deci avea dreptate Rossi ca va face parteneriat cu Aramco,ii anuntase demult ca sponsori a fost si mini-scandalul acela in care arabii spuneau virgini ca ei nu stiu de asa ceva si sunt doar zvonuri de presa.Zvonuri de presa perfect adevarate iata. Neah.Pariez pe Diggia. Sau un baiat de la moto2/3 de la Academie oricum. Colegu zicea de inlocuitor pt Vinales la yamaha. la vr46 si eu pariez pe 2 italieni, gen marini + Bezechi/diggia, dar in cele din urma si sponsorii au un cuvant de spus. Nu stiu nici un pilot arab, dar cine stie ce pretentiu au pus cei ee la Aramco...sunt destul de mari:))) faceau pe virginii ca inca nu discutasera "platile suplimentare":) Editat Iunie 24, 2021 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Aa my bad. Pai Vinales n-are contract pana la sf lui 2022?ca toti ceilalti? Da,clar vor fi 2 italieni.Adica Luca Marini + .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Acum 4 minute, Method a spus: Aa my bad. Pai Vinales n-are contract pana la sf lui 2022?ca toti ceilalti? Da,clar vor fi 2 italieni.Adica Luca Marini + .... + Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Acum 18 minute, damager a spus: + Rossi Țin pumnii pentru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Acum 1 oră, damager a spus: + Rossi Ce zice șeicul: “It would be great for me that Valentino Rossi can compete in the next few years as a pilot of our Aramco Racing Team VR46 together with his brother Luca Marini who already competes this year with the sponsorship of our brands KSA New Cities, MAIC Technologies, TANAL Entertainment Sport & Media." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate