Constantin Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 Ne vedem la baraj la ora 12,00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 S-a mai reparat drumul spre baraj sau dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 e cam nasol drumul de la baraj pana pe TFG s-a mai peticit in unele locuri, dar cu sportiva te scutura rau de tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 E plin de ursi, am vazut ieri in 5 locuri in apropiere de baraj (si inainte si dupa) printre care o mama cu 3 pui. Grija pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Cam ondulat asfaltul, multă lume sus la Bâlea, mai ales motoare de Străinezia. Am fost matinal, am scăpat de aglomerație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Acum 53 minute, ionutpm a spus: E plin de ursi, si eu le-am vazut, telefonul dadea non stop alerta de ursi prin ro-alert pareau pasnici, stateau pe marginea drumului si asteptau mancare de la turisti.... PS. Poza nr2 nu are legatura cu ursi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 ursii au valurat asfaltul, sa reduca turstii viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Acum 5 minute, florinelu07 a spus: ursii au valurat asfaltul, sa reduca turstii viteza.... Tare asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Acum 20 minute, florinelu07 a spus: ursii au valurat asfaltul, sa reduca turstii viteza.... in orice caz, am vazut cativa (de fapt mai multi) idioti care au taiat curbele sau au depasit in blind, peste linia continua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 56 minutes ago, apriliacluj said: idioti care au taiat curbele sau au depasit in blind Da, si eu am vazut cativa in locuri in care nu era deloc cazul. Mai trebuie avut grija si la autocarele de pe sens opus in curbele stranse, intra binisor pe contra-sens. E normal si de asteptat dar poate nu toti sunt familiari cu acest aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 12, 2021 Autor Share Postat Iulie 12, 2021 Eu ma duc frecvent. E o intoarcere in timp. Am lucrat si eu la baraj, ca ing. stagiar, acum 60 de ani. Era ridicat cam pana la jumatate. Proiectat de Prof. Radu Priscu, rectorul de la Constructii. E svelt, de 4 - 5 ori mai subtire la baza decat cel de la Bicaz. Realizat in 5,5 ani: 1 milion mc beton. Adancimea apei 150 m. Cand privesc partea concava, nu-mi vine sa cred ca totul a fost real. 20210710_111338.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 nici nu are rost sa povestim ce si cat si cum s-a construit atunci! nenorocitii astia nu-s in stare sa contruiasca autostrazile de 30 de ani! ...care teoretic sunt mai usor de construit decat a fost Bicazul, Vidraru, TFG, si alte tuneluri, poduri, viaducte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: si eu le-am vazut, telefonul dadea non stop alerta de ursi prin ro-alert pareau pasnici, stateau pe marginea drumului si asteptau mancare de la turisti.... PS. Poza nr2 nu are legatura cu ursi.... Ai fost cu conserva. Kick + ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 12, 2021 Admin Share Postat Iulie 12, 2021 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: nici nu are rost sa povestim ce si cat si cum s-a construit atunci! nenorocitii astia nu-s in stare sa contruiasca autostrazile de 30 de ani! ...care teoretic sunt mai usor de construit decat a fost Bicazul, Vidraru, TFG, si alte tuneluri, poduri, viaducte... ”Nici in 20 de ani nu veți reuși sa zugraviți ceea ce a construit tata, daramite sa construiți ceva nou!” * Nicușor Ceaușescu * Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 14 ore, frigider a spus: Ai fost cu conserva. Kick + ban vrei bataie? Acum 10 ore, l.u.v a spus: ”Nici in 20 de ani nu veți reuși sa zugraviți ceea ce a construit tata, daramite sa construiți ceva nou!” * Nicușor Ceaușescu * hahaha, cunosc zicala..., nu prea e adevarata..., marea industrializare si electrificare a tarii a inceput din perioada lui P Groza dar adevarul e undeva pe acolo unde a spus colegul Farfuridi, noi, poporul am facut si am construit, nu Groza sau Dej sau Ceausescu... problema e ca atunci fura doar o mica parte din clica comunista, acum cam fura toti cred ca asta e explicatia ca acum nu se poate construi mai nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 18 ore, apriliacluj a spus: nici nu are rost sa povestim ce si cat si cum s-a construit atunci! nenorocitii astia nu-s in stare sa contruiasca autostrazile de 30 de ani! ...care teoretic sunt mai usor de construit decat a fost Bicazul, Vidraru, TFG, si alte tuneluri, poduri, viaducte... Nenorocirea adevarata e ca multe realizari sunt ale detinutilor din lagarele de munca si cu pierderi absurd de mari de vieti omenesti. Perioada comunista isi are locul la cosul de gunoi al istoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Amintire ≠ Nostaligie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 (editat) nimeni nu contesta ca sunt paginile negre ale istoriei ....dar na, acum cu toata tehnologia moderna nu se mai face nimic, asta e marea problema la noi... Editat Iulie 13, 2021 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 13, 2021 Admin Share Postat Iulie 13, 2021 Da, acum suntem liberi și democrați. Dar ne-am vândut totul pe nimic. Am rămas sclavi într-o țară bogată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Dacă e off-topic, hai să mă minunez și eu de autostrada de 2822 de kilometri a chinezilor (de la Beijing la Urumqi). Să tot fii motociclist chinez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 da da, dar acolo pentru hotie mai poti primi si pedeapsa capitala..... aici la noi, se merge pe principiul ca ''in viata niste riscuri trebuie asumate''...., max stai o leaca la Gherla sau Rahova, mare branza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 dar sunt vreo 700 de miliardari acolo... la anu' cred ca vor fi mai multi miliardari chinezi decat americani duduie economia la ei, toata lumea e dependenta de produsele chinezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 45 minute, Edd a spus: Ti-ai pune copilul de 8 ani sa munceasca in fabrica, de dragul economiei? Vroiam sa întreb pe ce bani dar... Acasă - consumă. La fabrica - produce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 13, 2021 Admin Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 2 ore, Edd a spus: 700 de miliardari la o populatie de 1.4miliarde inseamna un rahat Pai nu așa se face comparația. Dacă ai să vezi ați sunt din China ca restul lumii o să-ți dau seama ce înseamnă forța economică a Chinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: dar sunt vreo 700 de miliardari acolo... la anu' cred ca vor fi mai multi miliardari chinezi decat americani duduie economia la ei, toata lumea e dependenta de produsele chinezesti Degeaba duduie economia, chinezul de rand nu e mai bogat decat romanul de rand iar romanul de rand e mai liber decat chinezul de rand. Pe autostrada circuli daca esti cuminte, vorbesti gresit despre Winnie si donezi organe, ca in orice alt regim tiranic. Datele despre libertatea presei in lume claseaza China pe un fruntas loc 177 din 180 de tari, de tinut minte cand vrem sa ne minunam despre orice informatie venita de dupa Great FireWall of China. Acum 6 ore, l.u.v a spus: Da, acum suntem liberi și democrați. Dar ne-am vândut totul pe nimic. Am rămas sclavi într-o țară bogată. Sclavi? Cum asa? De curios, ti s-au inrautatit conditiile de viata fata de perioada comunista? Detineai mai mult teren? Aveai mai multe libertati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate