Falkenberg Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Kawa W800 Triumph Thruxton Moto Guzzi V7 Racer sau Stone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 la 1500 euro ia-ti complet gandul.....nu vei gasi nimic din ce s-ar putea gasi inca in productie,si sa fie si bun!!! Kawa W800 Triumph Thruxton Moto Guzzi V7 Racer sau Stone scuza-ma dar tu ai citit ce vrea omu????sigur nu........ maxim 250cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Pai nu te hotarasei la un CBF? Parca asa am citit pe un alt topic... Eu as lua un Royal Enfield...cel sport...sunt sigur ca se poate conduce cu A2, dar ca si fiabilitate...ma indoiesc ca e stralucit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Maxim 250cc, ideal sa fie pe piata la maxim 1500 eur, la 5 ani vechime. Multumesc! Nu vad altceva decat ex-sovietice la banii astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Capacitatea de 250cc te limiteaza foarte mult deoarece majoritatea sunt de la 500cc in sus. http://www.visordown.com/motorcycle-top-10s/top-10-brand-new-retro-naked-bikes/27808.html https://rideapart.com/articles/best-retro-motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Cand am vazut titlul am fugit cu gandul direct la Ducati Scrambler, dar cand am vazut conditiile, am bufnit in ras. Ceva dupa 2010 ca si fabricatie, in maxim 1500 de euro ? Serios ? Poate o bicicleta buna. Eh, daca tot am pomenit de Scrambler, macar sa iti arat ce vroiam sa zic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Salut, colegii! Ajutati-ma va rog cu o idee... ganditi-va la o motoreta ca dintr-un portret clasic, gen: Mobra, Royal Enfield Bullet, Honda CB125, sau Suzuki GN125, chiar si Tu250. Si dati-mi o idee de model care INCA SE FABRICA, e usor de gasit si reparat, la fel si piesele lui. (Tu250 e super, dar dai cu tunul dupa el, nu e nici pe mobile.de macar. Inca o conditie ar fi sa nu fie chinezarie totala, Lifan LF 125-15 e dragut, dar...cat dai, atata face. Maxim 250cc, ideal sa fie pe piata la maxim 1500 eur, la 5 ani vechime. Multumesc! La asemenea buget, doar o japoneză veche sau o comunistă. Ural încă se mai fabrică de exemplu, însă prețurile sunt destul de actuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8800 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Pai nu te hotarasei la un CBF? Parca asa am citit pe un alt topic... Eu as lua un Royal Enfield...cel sport...sunt sigur ca se poate conduce cu A2, dar ca si fiabilitate...ma indoiesc ca e stralucit. CBF-ul il iau exclusiv pt mine, de nou, pt zi cu zi, sa nu am probleme cu el. Ala ramane. Ideea cu comunista e separat, de impartit in familie, si eventual de invatat si niste mecanica pe ea. Bullet-ul e fantastic, dar e de muzeu deja. Am A-ul plin, in afara de cei 1.71 ai mei si 65 kg, nu ma limiteaza nimic. Jawa Toate Jawa de pe olx sunt "de colectie" la 1500 euro ia-ti complet gandul.....nu vei gasi nimic din ce s-ar putea gasi inca in productie,si sa fie si bun!!! scuza-ma dar tu ai citit ce vrea omu????sigur nu........ maxim 250cc... Corect, dar asta e, daca omul vrea sa ma suie pe motoare de 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Preturile as zice ca sunt ceva mai mult decat actuale la minim 8000 de euro un URAL, noroc ca acum au o suspensie buna...o aprindere...o maslina, o atentie...cred ca sunt si fiabile. Nu imi permit...dar daca as avea banii...http://ural.ro/re_continental_gt_yellow.html Editat Ianuarie 20, 2016 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8800 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Nu imi permit...dar daca as avea banii...http://ural.ro/re_continental_gt_yellow.html Ba, ej nebun, habar n-aveam ca au inviat Enfield-ul... Mda, si mie mi se cam scurge o bala dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Am eu de vanzare un TU 250X , ca nou cu vreo 13000 de km reali http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-tu250x-din-1998-598028.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8800 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Am eu de vanzare un TU 250X , ca nou cu vreo 13000 de km reali http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-tu250x-din-1998-598028.html Il stiu de mult, vedeam anuntul ca expirat, cum de nu l-ai dat pana acum? (ca nota exclusiv personala, combinatia aia de maro si argintiu e un turn off. pentru mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 la 1500 euro ia-ti complet gandul.....nu vei gasi nimic din ce s-ar putea gasi inca in productie,si sa fie si bun!!! scuza-ma dar tu ai citit ce vrea omu????sigur nu........ maxim 250cc... Da, scuze, nu am vazut nici bugetul. » Post actualizat in 20 Jan 2016 11:50 Corect, dar asta e, daca omul vrea sa ma suie pe motoare de 800 Guzzi parca merge cu A2.. Pretul e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Salut. Pai e o poveste de telenovele. L-am luat in iarna lui 2014, pentru prietena mea care inca nu avea permis. L-am inmatriculat in februarie 2015 ,dar am zis ca pana ia permisul sa merg si eu cu el, ca e frumos si e altceva fata de vitezane (eu mai am un ZX6R din 2001). I-am pus ulei , filtru si am rulat-o aproape 3000 de km anul asta ce a trecut in 2015. Intre timp prietena mea a luat permisul - in nov 2015 - dar m-am despartit de ea si acum am 2 motoare si o masina, pe care nu am atatia bani sa mi le permit. O pusesem initial la vanzare , acum un an , pt ca ea are 1,74m inaltime si a zis ca e mica de ea, dar apoi si-a dat seama ca nu e chiar asa si a acceptat ca o sa fie super ok. De asta anuntul a fost postat acum un an si apoi dezactivat. Il stiu de mult, vedeam anuntul ca expirat, cum de nu l-ai dat pana acum? (ca nota exclusiv personala, combinatia aia de maro si argintiu e un turn off. pentru mine) Editat Ianuarie 20, 2016 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Nu imi permit...dar daca as avea banii...http://ural.ro/re_continental_gt_yellow.html Hehehe Ba, ej nebun, habar n-aveam ca au inviat Enfield-ul... Mda, si mie mi se cam scurge o bala dupa el A fost înviat de indieni, se concentrază pe motoare mai mici acum. Gen un adventure monocilindru de 400cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Axl Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Probabil daca te chinui gasesti suzuki gn250, gz250, yamaha v-star 250, sr250, kawasaki estrella 250, iar tu250x chiar ca gasesti greu, si mie imi place tare mult cum arata si pare si foarte fiabila.... Probabil daca te superi si strangi bani pentru asa ceva importi direct din Japonia, acolo ai mai multe optiuni, din cate stiu acolo cea mai mare capacitate de strada este de 400 cc, asa ca ai ce alege. La motocicletele de capacitate mai mica e o problema si la capitolul service, nu gasesti piese la fel de usor ca pentru motoarele mai uzuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Ai bugetul prea mic pentru cerintele tale. TU250x se gaseste la noi, dar putini il vand. Eu am un TU250 de vreo 4 ani si nu m-as desparti de el desi mai am doua motociclete. Ai grija totusi de la cine vrei sa cumperi pentru ca multe sunt chinuite. » Post actualizat in 20 Jan 2016 13:11Cea mai neoclasica din categoria sub 500cmc mi se pare Yamaha Sr400, dar pretul e mult peste bugetul tau. http://www.motociclete.com.ro/motociclete/sport-heritage/sr400.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 suzuki van van de 125 sunt mortale, am vazut foarte multe in spania, royal enfield nou este 5000 si ceva de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Ducati Monster O idee mai mare de 250 cmc, dar merge! E deja un clasic in viata. Si daca nici pe Ducati nu inveti mecanica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Ba, ej nebun, habar n-aveam ca au inviat Enfield-ul... Mda, si mie mi se cam scurge o bala dupa el 21,4 kW... puturoasa rau. Pacat de ea, ca e frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Ducati Monster O idee mai mare de 250 cmc, dar merge! E deja un clasic in viata. Si daca nici pe Ducati nu inveti mecanica.... Monster există și de 400cc, însă e destul de scump, fiind rar. Un Monster 600 (carb) sau 620 (injecție) începe pe la 1800-2000. Sunt și pe la 1500 dar... nu! În mod surprinzător (sau nu), problemele sunt legate de buba italienelor în general: electrica. Însă la cât de puțină electrică/electronică au pe ele (mai ales modelel carb), nu e sfârșitul lumii. Partea mecanică (2 supape/cilindru, răcire aer/ulei) este simplă și trainică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8800 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 suzuki van van de 125 sunt mortale, am vazut foarte multe in spania, royal enfield nou este 5000 si ceva de euro. Da, e foarte draguta RV125, dar nici pe-astea nu le-am vazut deloc pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Van van , a aparut de curind si in varianta 200cc , nu stiu daca este disponibil si in Eu. Daca as fi in cautare de un motor din categoria asta , as da cu banu intre Van van si TU250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Mai spre chopper exista si Virago cu motor mic, 250cmc parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 (editat) Nu e caz de operatie Si oricum nu mai esti om intreg dupa asa ceva. Nu as mai avea voie nici macar MTBtin sa te contrazic, eu am avut o fractura de L4. Bajetii si-au facut treaba excelen si acum, iata-ma practcand enduro si hardenduro la un nivel destul de ridicat. deci lasa vrajeala si investeste in tine in primul rand in alta ordine de idei tu inca nu ti-aai luat motoreta si deja te gandesti la modificari... bani muuulti iti trebuiesc pentru astfel de proiecte. clasa endure-touring ti se va potrivi cel mai bine. suspensiile moi si cursa lunga + roata de 21 pe fata te vor ajuta enorm. fiind practicant de mtb cu siguranta o sa te manance pielea sa iesi si in offroad usor si aici iarasi endurotouringul e castigator in fata neked-ului. mie nu imi place pe asfalt uscat, nu e fun!! )) Editat Ianuarie 24, 2016 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate