ioio_viola Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 Acum 23 ore, B.B. a spus: Trebuie sa imi gasesc alt idol de urmarit altfel sportul asta nu ma mai intereseaza deloc. Cev sugestii? Acum 23 ore, ioio_viola a spus: Maverick e o optiune serioasa pentru tine sa nu ziceti ca vorbesc prostii https://www.gpone.com/en/2022/04/01/motogp/vinales-im-not-worried-about-the-performances-but-about-the-short-amount-of-time?refresh_ce Every time I arrive at a new track I have to get used to a different way of riding and feelings. It was certainly not the result I wanted, but in the warm-up, in the dry, only Quartararo had my pace. I'm curious if that setup will work here too, he explained. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 ore, ioio_viola a spus: sa nu ziceti ca vorbesc prostii https://www.gpone.com/en/2022/04/01/motogp/vinales-im-not-worried-about-the-performances-but-about-the-short-amount-of-time?refresh_ce Every time I arrive at a new track I have to get used to a different way of riding and feelings. It was certainly not the result I wanted, but in the warm-up, in the dry, only Quartararo had my pace. I'm curious if that setup will work here too, he explained. nu, chiar asa a fost, a avut timpi similari cu Qua. doar ca, cel mai pb singur pe circuit. Cum am mai zis, cand se aliniaza planetele este un pilot extrem de rapit. Genul lui Lorenzo, daca scapa in fata s-a dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 La 31.03.2022 la 13:43, B.B. a spus: MM iar nu partikipa, eu iar nu ma uit... Bradl iese pe pista ca sa nu zica Repsol Honda ca nu au plimbat 2 motorete in weekend. Trebuie sa imi gasesc alt idol de urmarit altfel sportul asta nu ma mai intereseaza deloc. Cev sugestii? Muwe ala de Quanfarfaro nu ma incanta deloc, Mir nu, astia noi Bastioliveira si care mai sunt.. Dormi linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 S-a schimbat schimbarea: https://www.crash.net/motogp/news/999854/1/fp3-dropped-new-saturday-schedule-argentina-motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Ce praf se ridica pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Erdeesh nu transmite fp, doar quali?!? Văd că începe la 20:45 transmisia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Vezi pe Looksport3 motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 5 minute, danypop a spus: Vezi pe Looksport3 motors N-am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Pffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 de la Covid i se trage lui Taka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Aprilie 2, 2022 Autor Share Postat Aprilie 2, 2022 (editat) Timpi decenți pentru FP1, nu foarte departe de recordul lui Marquez (Taka la 1 secundă și 4 zecimi). Se pare că Maravilla a găsit acel breakthrough. A avut câteva tururi bune în FP1. Să vedem dacă îl ține. Editat Aprilie 2, 2022 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 2 ore, danypop a spus: Vezi pe Looksport3 motors Mulțumesc, am săpat și am reușit să-l văd online pe ceva site canale.live! Și comentariul a fost mai omenesc decât al putinicilor exaltați. Interesant că Ducati mai încetuțu, așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 30 minute, damager a spus: de la Covid i se trage lui Taka Nu mai e nici cowrigu asta ce a fost cândva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Bun pustiu. Am zis ca e de urmarit. ok, grip slab, unde e bun cadrul Boscoscuro e bun, dar merge bine pustiul. daca ia podium o sa fiu un super rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Aprilia 1 și 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 10 minute, danypop a spus: Aprilia 1 și 2 :D.....inseamna ca am facut o alegere buna ca sa imi extind colectia Sa vedem in cursa ce se intampla...sa vedem pe cine tine gumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Eu sincer mi-aș dori sa câștige Aprilia aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 2 minute, danypop a spus: Eu sincer mi-aș dori sa câștige Aprilia aici Ar fi intresant sa castige Aprilia...dar cine? VInales?....Cred ca nu ar fi corect pt Esp...cat a muncit el. Eu as pune banii la grea alegere intre Rins si Qua....Rins are ritm de cursa si conserva bine gumele Acum 2 minute, damager a spus: Ar fi intresant sa castige Aprilia...dar cine? VInales?....Cred ca nu ar fi corect pt Esp...cat a muncit el. Eu as pune banii la grea alegere intre Rins si Qua....Rins are ritm de cursa si conserva bine gumele Mi-i se pare incredibil ca Mor nu reuseste sa faca nimic :(. Ca sa nu mai zic de restul de la Yamaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Acum 12 minute, damager a spus: Mi-i se pare incredibil ca Mor nu reuseste sa faca nimic :(. Ca sa nu mai zic de restul de la Yamaha... Nici Bagnaia. Ciudata treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Da, nu-l înțeleg pe Bagnaia. În ritmul asta nu are nici o șansă la titlu nici anul acesta. Fa bu los, fa bu los. Aprilia e in Pole Position Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 (editat) Acum 24 minute, danypop a spus: Da, nu-l înțeleg pe Bagnaia. În ritmul asta nu are nici o șansă la titlu nici anul acesta. Fa bu los, fa bu los. Aprilia e in Pole Position Hai cu victoria..... Si Martin a mers f bine....daca nu mai greseste, e un candidat.. Editat Aprilie 2, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 Deocamdata foarte bine pentru Aleix si Aprilia. POLE POSITION !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 (editat) P Acum 2 ore, MirceaB a spus: Deocamdata foarte bine pentru Aleix si Aprilia. POLE POSITION !!! Editat Aprilie 2, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 E luna aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 13 minute, ENEOS a spus: E luna aprilia! Sa fie si victoria tot la Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate