Kagemusha Postat Aprilie 20, 2022 Share Postat Aprilie 20, 2022 Grande Prémio Tissot de Portugal 22-24 aprilie, Autódromo Internacional do Algarve Ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 20, 2022 Share Postat Aprilie 20, 2022 io zic asa: daca nu iese pe podium MM nu mai ia campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 20, 2022 Share Postat Aprilie 20, 2022 Diiiiii!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 GO GO GO GOG GOGOOOOO VALEEEE. Vad ca transmite Digi 3 si incalzirea de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 dii Murgule diiiiiiii! PS. eu mai astept revenirea de senzatie a lui Morbido.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Aveți idee dacă pe telekom se transmite cursa duminică? Joc în deplasare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Acum 39 minute, apriliacluj a spus: dii Murgule diiiiiiii! Dada, diiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Acum 48 minute, ENEOS a spus: Aveți idee dacă pe telekom se transmite cursa duminică? Joc în deplasare... daca ai tv de la digi iti faci cont si bagi app digi online si vezi pe mobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Acum 4 ore, frigider a spus: daca ai tv de la digi iti faci cont si bagi app digi online si vezi pe mobil. Am deja, dar sunt chiori, telefonul mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Acum 10 minute, ENEOS a spus: Am deja, dar sunt chiori, telefonul mic... plm, ii auzi pe comentatori cum latra macar mai mult decat nimic. sa o luam altfel: daca tv e smart si are chrome cast (presupunand ca nu esti elita cu iOs) ii arunci imaginea de pe tel pe TV *imaginea deci, nu arunci cu tel in tv ca se strica tv sigur, poate si tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 21, 2022 Share Postat Aprilie 21, 2022 Mă duc la oameni în casă și vrei să le sodomizez TV-ul... Nu sunt elită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 Acum 16 ore, apriliacluj a spus: dii Murgule diiiiiiii! PS. eu mai astept revenirea de senzatie a lui Morbido.... O sa o tot asteptam anul asta. Diiiio Morbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 Acum 16 ore, ENEOS a spus: Aveți idee dacă pe telekom se transmite cursa duminică? Joc în deplasare... Telekom nu transmite, dar in grila lor exista fostel Looksport, care tocmai s-au rebranduit in Prima Sport. Exista vreo trei sau patru. Alea sunt si gurele sanse sa vei cursa live pe Telekom. Mi se pare ca Primasport 3 e ala care da de obicei Motogp. Dar nu-l dau intotdeauna, de ex cursa trecuta n-am seusit sa gasesc pe niciunu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 Dupa FP1, Quart imi da sperante. Foarte bine merge baiatul asta pe ploaie. Daca o tine asa, e candidat la victorie. Da Doamne sa ploua!! Yamaha, good!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 Condiții oribile pana acum. Sperăm că mâine își revine puțin vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 (editat) Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Telekom nu transmite, dar in grila lor exista fostel Looksport, care tocmai s-au rebranduit in Prima Sport. Exista vreo trei sau patru. Alea sunt si gurele sanse sa vei cursa live pe Telekom. Mi se pare ca Primasport 3 e ala care da de obicei Motogp. Dar nu-l dau intotdeauna, de ex cursa trecuta n-am seusit sa gasesc pe niciunu nimic. Toate cursele de anul trecut si de anul asta au fost difuzate de Looksport 3HD, actualul Primasport 3. Eu am abonament tv la Orange. Difuzeaza incepand de vineri, cam tot ce se petrece. Editat Aprilie 22, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 On 4/20/2022 at 7:28 PM, frigider said: io zic asa: daca nu iese pe podium MM nu mai ia campionatul. +1 pentru MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 Mm a gestionat riscul ok in fp1, 0.4 în fata tuturor. In fp2 a ieșit puțin, dat putina blăniță și pe 2. I a ajuns. Cică s zvonuri că Martin ar fi deja semnat pt uzina și Miller era puțin supărat în conferința de la început. Bagnaia nu e mulțumit de calitatea pietrișului: prea mare și prea ascuțit. Low grip V4 merg ok, 4linie se chinuie. Acum 1 oră, Mihai66RUN a spus: +1 pentru MM As plusa: +2 pt MM că a fost pe 2 in fp2. Acum 7 ore, danypop a spus: Condiții oribile pana acum. Sperăm că mâine își revine puțin vremea In fp2 a fost mai rău. Sa nu se lase cu steag roșu. Mâine cică 50 50 șanse dar duminică posibil uscat. Ref Oliveira vs Binder au zis o comparație englezii dar nu o țin minte - gen oli daca nu e gen totul ok nu prea forțează , binder in schimb trage tare mereu și iese mai bine. Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Acum 9 ore, frigider a spus: Bagnaia nu e mulțumit de calitatea pietrișului: prea mare și prea ascuțit. Pe acolo plănuiește el să se dea, prin pietriș?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Parca tot mai multe tâmpenii de genul scoate băiatul asta. Cred ca o sa devina și el campion doar în cazuri de genul Mir Auzi la el, ii zgârâie mobra nou nouță scoasa din țiplă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 (editat) Acum 54 minute, ENEOS a spus: Pe acolo plănuiește el să se dea, prin pietriș?!? Nu, a căzut în fp2 parca și s a ridicat și a luat pietriș in mâini și l-a arătat la boxe lu un nene. Acum 17 minute, danypop a spus: Parca tot mai multe tâmpenii de genul scoate băiatul asta. Cred ca o sa devina și el campion doar în cazuri de genul Mir Auzi la el, ii zgârâie mobra nou nouță scoasa din țiplă L o fi înțepat când a căzut. Englezii au glumit ceva de pietrișul din Qatar că e mare și greu că ai nevoie de utilaj sa l iei, nu m am prins. + Alte glume că dacă aveți nevoie de pietriș pt alee din fata casei intrați pe ducati.com, că peco pt asta l a luat. Inițial se gândeau sa nu fie vreo piesa importanta de pe moto, de la front ride height device etc. Și cică "poveste adevărată" Lorenzo și a trimis mecanicii sa i caute o bucată de deget mic prin pietriș cândva. *nu l-au găsit Editat Aprilie 23, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Ce tranta a luat 93, ce naiba ia sarit de la casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Mi s-a părut că s-a desprins o aripioară de pe carenă, ăia era pe pistă. De la cască i-a sărit viziera dintr-o parte. Trânta în schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Da se cade intr-o veselie nebuna, mai bine ar opri Am revazut faza , ai dreptate, nu de la casca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Prima căzătură de la ultima revenire. E haot total. Au căzut mai bine de jumătate din piloți, unii chiar de 2 ori, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate