Djenavar Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Bine ca este Taka in regula, in ce hal a dat cu casca de roata lui Peco Aprilia face un Ducati pe lina dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Acum 1 minut, Djenavar a spus: Bine ca este Taka in regula, in ce hal a dat cu casca de roata lui Peco Cred ca putea sa isi rupa gatul la cum a dat cu capul in roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Acum 23 ore, PzKpfW a spus: Bagnaia pare rapid pe un tur. Dar cursa are 24. Jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 (editat) Acum 15 ore, frigider a spus: Englezii spuneau că o idee buna ar fi sa iei staff Suzuki, ei au scos mult din 4 in linie. Iau si de la suzuki pare ca, 2 ingineri. + marmolini. Aoleu.....ce plm a facut Esp Editat Iunie 5, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Ce a dacut nebulul asta de la Aprilia nu cred asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Mamă, mamă ce tâmpit e Aleix asta. Omg, el sărbătorea cursa în penultimul tur. Omg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Incredibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Și e posibil sa mai fie și penalizat pentru ca a scurtcircuitat în ultimul tur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Aleix Espargaró a pierdut 9 puncte si s-a clasat pe locul 5 la ce gafa a facut In ultima tura de circuit a inceput sa salute publicul crezand ca s-a terminat cursa Nu am mai vazut asa eroare de mult timp In prima faza am crezut ca a cedat propulsorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Cum sa o lasi, frate, daca ala nu flutura steagul alb negru?! Nu pot sa inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Aleix o fi băgat la pariuri, un fel de O'Sullivan din motogp. Neah, trebuia ajutat și Quartararo să facă diferența mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 PS Cine plm e cocalarula ala vopsit care a intrat la final pe pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 (editat) Acum 36 minute, Djenavar a spus: Da, am cumparat si casca Suomy cu el Trebuie sa tin cu cineva dupa plecarea VR46 Yelllowww si Peco.mi este simptatic poate pentru ca vrwu sa.mi cumpar V4Multistrada, naiba stie Ai greșit pilotu', băiatu' meu! Editat Iunie 5, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Chiar acum, Speedy.K a spus: Cum sa o lasi, frate, daca ala nu flutura steagul alb negru?! Nu pot sa inteleg. Nu ai timp sa vezi steagul....de baza ramane pitboardul... plm nu s-o fi uitat pe el, dau nu l-au mai afisat aia... desi ma indoiesc profund, dar dc nu l-au mai scos, posibil sa fi crezut ca s-a terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Bine ca are contract semnat ca dupa o faza de genul asta bossii de la Aprilia se intreba pe buna dreptate "Cum dracu ii lasam tembelului asta un motor care costa atat?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Lasă legalele băiete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Acum 2 minute, ENEOS a spus: Ai greșit pilotu', băiatu' meu! Tu iei decizia in mod constient cu cine tii, sau tu tii cu cine castiga? un fel de Plesan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Ce s-au mai asezat apele pentru Q... el victorie, toti potentialii contracandidati in praf sau la salutat publicul cu un tur inainte de final. Cat despre Q + M1... hmm.. sincer nu as fi pariat pe el, mai ales pe caldura si la cum stiu ca ia startul frantuzul... dar mi-a cam dat de gandit timpii obtinuti ieri in FP4 si in Wup. Daca la anul Marmeladini ala, ii mai da vreo 20 de cai, s-a terminat campionatul inainte de a incepe.. Altfel, cursa de adormit la tv.. Noroc cu Aleix ca a facut spectacol la sfarsit. Sau ca s-a dat in spectacol.. in fine. PS.. cand l-am vazut pe Naka dand cu capul in bicla lui Bag, am avut un deja vu... Sic la Sepang.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Acum 6 minute, RuInCV a spus: Bine ca are contract semnat ca dupa o faza de genul asta bossii de la Aprilia se intreba pe buna dreptate "Cum dracu ii lasam tembelului asta un motor care costa atat?" Un motor la care a muncit atata vreme pe 3 lei si cu care abia a inceput sa aibe rezultate. Stai linistit ca ma indoiesc ca Aprilia s-ar fi gandit la inceput ca o sa se lupte la titlu. Pacat de greseala. A mers f bine Ce simpatic e Martin la free-talk. Sunt curios unde o sa ajunga anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 de mult nu am mai dat cu pumnu in masa de nervi, am cazut ca are problema mecanica apoi am vazut ca el saluta publicul.. ba baiatule.. cum sa te opresti ca nu vezi ca flutura cel mai important steag din toata panoplia? cum bah nene cum ... ti-ai batut joc de munca atator oameni, si de munca ta... mare mare prostie... pe de alta parte nici nu vreau sa fiu in shoshonii lui dupa asa gafa.. o gramada de puncte pierdute... Q jos palaria impecabil.. Taka sefu la popice.. bine ca nu si-a rupt gatu in roata lu Peco.. amandoi pilotii gresini in balarii, tare dezamagitor.. Interesant cum Hardul lui Zarco nu a dat rezultatele sconate mi-a placut conversatia celor 3 dinainte de podium, impresii la cald au trecut in revista toata cursa, fain ca au vb in engleza si am putut intelege La 02.06.2022 la 10:45, Cavaleru a spus: Victorie Aprilia! there i said it! multumesc Aleix for that kick in the balls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Oricum nu ar fi fost victorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Chiar acum, ENEOS a spus: Oricum nu ar fi fost victorie! nu, dar locul 2 suna altfel decat locul 5 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Poate nu ar fi fost, nu tin mortis sa castige, vreau sa vad lupta, implicarea, dracii, incercarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Acum 2 ore, xt600 a spus: Ce s-au mai asezat apele pentru Q... el victorie, toti potentialii contracandidati in praf sau la salutat publicul cu un tur inainte de final. Cat despre Q + M1... hmm.. sincer nu as fi pariat pe el, mai ales pe caldura si la cum stiu ca ia startul frantuzul... dar mi-a cam dat de gandit timpii obtinuti ieri in FP4 si in Wup. Daca la anul Marmeladini ala, ii mai da vreo 20 de cai, s-a terminat campionatul inainte de a incepe.. Altfel, cursa de adormit la tv.. Noroc cu Aleix ca a facut spectacol la sfarsit. Sau ca s-a dat in spectacol.. in fine. PS.. cand l-am vazut pe Naka dand cu capul in bicla lui Bag, am avut un deja vu... Sic la Sepang.. Și uite cum în anumite circumstanțe,lipsa lu unu,căderea lu altu,aiureala altuia,îl face campion pe Q. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 stie careva, oare anul astsa a fost vreun podium fara Ducati? parca nu, mi-e lene sa caut acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate