danypop Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Foggia cred ca ușor ușor iese și anul acesta din lupta pentru titlu, pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 (editat) McPhee se apropie de pensie... are si varsta. Mare gafa a facut... Editat Iunie 26, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 14 minutes ago, danypop said: Foggia cred ca ușor ușor iese și anul acesta din lupta pentru titlu, pacat Da, cam deziluzie sezonul ăsta după ce i-a dat emoții lui Acosta anul trecut. Îmi pare bine pentru Sasaki - parcă nu mai venea victoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 CEcursa de de MOto3 la moto 2:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Da, speram la ceva de genul și la motogp. Din păcate nu cred ca o sa vedem asa ceva, probabil Q o sa plece din nou în față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Greșește rar, dar când o face, o face bine. Săracul Aleix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Pffffffff... Quartararooooooo pe jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 El pe jos este una (și degeba, manevră disperată la început de cursă - de neînțeles), dar l-a luat și pe Aleix cu el. Chiar păcat. Merită un LL la Silverstone. Cursă interesantă în perspectivă. Mă întreb cum stăm cu ordinele de echipă la Bezzecchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Frumoasa depasirea lui Maravilla la Binder... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Pe o greșeală a lui Binder. Urât highside. Mă întreb dacă era supărat pentru că echipa l-a împins să continue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: Merită un LL la Silverstone. A fost cu intentie, ca sa merite LL, nu? Daca dam LL pentru orice eroare de pilotaj, ne bagam plua in el de regulament. Asa nu mai depaseste nimeni. Se merge prea departe cu restrictiile de regulament si cu penalizarile. Se putea termina urat pentru Q. Nu inteleg de ce l-au mai trimis pe pista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 A fost o depășire riscantă, Aleix îl văzuse și îi lăsase loc destul. Dar nu sunt comisar, nu decid eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Ce cursa de recuperare face Aleix!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Ar fi putut fi a 2-a victorie pentru el astăzi. Excelent Aleix! Excelent. ...și Viñales pe podium. E bun RS-GP-ul ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Formidabil Aleix!!! Ce cursa a facut... daca nu era incidentul cu Quart, era principal candidat la victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Bai a fost un week edn nebun , frumos, ff frumos, Bv Bag, Bv Aleix, Br Bezechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Bezzecchi de urmărit pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 aaaaaaa,a toti nanii VR46 sunt alui PECOOOOOOO, ia castigat pe toti ca sa dus la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 O să-i piardă repede dacă o tot dă pe jos. Frumos gestul lui Quartararo. 2 minutes ago, PzKpfW said: O să-i piardă repede dacă o tot dă pe jos. Ultimele 6 curse: 3 victorii, 3 abandonuri. Viñales foarte entuziasmat și motivat. Sper să-l țină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Pacat ca a plecat Suzuki din MGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Aleix omul cursei, cu siguranță e cursa vieții lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Quartararo: rookie mistake, a atacat aiurea ca și când ar fi ultimul tur, îi pare rău pentru Aprilia și Aleix. Alegerea de a reveni în cursă a fost a echipei, se gândeau că vine ploaia și că mai mulți piloți vor cădea. A 2-a căzătură datorată unei probleme cu TC-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Acum 2 minute, danypop a spus: Aleix omul cursei, cu siguranță e cursa vieții lui. fix asta ma gandeam sa scriu in timp ce urmaream cursa dar am zis sa astept finalul si finalul a fost bomba. omu a livrat super cursa de recuperare, le-a rotit castile pe cap lu Miller si Binder intr-un singur viraj. n-am mai vazut asemenea depasire la motoGP in astia 30 de ani de cand urmaresc. Duamneee ce cursa ai facut Aleix, FA BU LOS!! si cand credeam ca e jucat campionatu Q face gafa de gaga fix pe stilul lui Peco din cursa anterioara. Primul podium pt MV de cand a plecat de la Yamaha. nu-mi place si nu-l halesc dar imi doresc sa aibe o contributie si el la succesele Aprilia. Bezz cool, calm calculat si tinut pozitia si si-a vazut de treaba. BV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Podium pt Vin! Me gusta! Aleix ce sa mai zic... Infloreste la batranete. Bravo, Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 (editat) Dupa parerea mea, cea mai frumoasa cursa de anul acesta. Ma bucur pentru Aprilia si pentru pilotii echipei. Buna treaba. Aleix a reusit sa faca ce facea in urma cu ceva vreme MM. Pleca printre ultimii si reusea o cursa de recuperare extraordinara. Editat Iunie 26, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate