bad florentina Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Si eu...? Editat Iunie 4, 2013 de bad florentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Theodor Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salut, In curand, pe 21 iulie, eu si tatal meu vom pleca intr-o calatorie de aproximativ 2 luni in zona Asiei Centrale, in Muntii Pamir. Cum cheltuielile cu o astfel de calatorie sunt considerabile, ne-am gandit sa apelam la colegi motociclisti sau la oamenii care apreciaza astfel de calatorii. Va invit pe site-ul nostru, http://tworidepamir.ro/ , sa aruncati o privire si eventual sa oferiti o donatie in schimbul unui set de poze de pe parcursul calatoriei. Va multumesc ! site : www.tworidepamir.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sven Hinka Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 @latomeru As dori eu Clive Barker's Jericho. Am si Undying-ul in original si nah...sa le am pe amandoua. Daca mai e de actualitate, lasa-mi un pm si dau datele necesare. Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Ca tot se zicea mai sus... am de dat o geaca touring Buse, marimea M (50), luata in 2008. Acu aproape 2 ani a suferit o cazatura pe asfalt si are ceva gauri pe partea stanga. Eu tot am mai folosit-o un an dupa aia si asa, deci pt cine chiar are nevoie, nu cred ca ar fi o problema. Poze mai jos si cu geaca si cu gaurile. Si daca tot am ajuns pe aici, mai vreau sa scap si de niste genti laterale textile. Le-am folosit pe CBF, cu prindere pe sub saua pasagerului. Cand sunt pline stau foarte bine, dar cand sunt goale isi pierd forma si nu stau prea ok pe motor. Aveau initial niste benzi de plastic care le dadeau forma, dar s-au rupt in nici un an. Daca gaseste cineva materialul care sa le tina la forma, sunt super genti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Vreau eu gențile. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) Salut,crezi ca geaca ar fi buna pentru 1.77 si 65 kg?Daca da,o doresc eu. Editat Iunie 8, 2013 de neamtu99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 pai ce e "bine zis"? ca asta facea misto de faza cu donatiile. misto in sensul ca e cam impotriva. sau asa am desprins eu, in prostia mea... ma mir cum mai sta in romania avand in vedere cata scarba are fata de orice tine de nationalitatea lui. ma si intreb cine il tine legat sa nu strapunga civilizatia de "dincolo". probabil e genul care daca ar fi plecat 3 luni te-ar intreba la intoarcere "cum se zice la asta in romaneste". plm... iar tu vad ca esti dispus sa donezi. nu stiu daca va ajuta pozele cu rigla la ceva, dar totusi... doctore,nu prea ai treaba p-aci pe la noi.eu nu sunt impotriva donatiilor.sunt impotriva CERERII de donatii.aia e cersetorie nu donatie.cine are nevoie de ceva ar trebui sa caute poate a postat cineva ca doneaza,dar noi cersim ca e mai usor sa astepti sa pice din cer. Si ca sa iti demonstrez (desi nu ma intereseaza parerea ta) ca NU sunt impotriva donatiilor cauta cateva pagini mai in urma si vezi ca am donat anvelope moto,chiar 2 seturi,si unele auto.dar nu le-a cerut nimeni dinainte. ......si nu iti mai da cu parerea despre mine ca vorbesti numai prostii,si e pacat sa umpli forumul cu parerile tale inutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Si daca tot am ajuns pe aici, mai vreau sa scap si de niste genti laterale textile. Le-am folosit pe CBF, cu prindere pe sub saua pasagerului. Cand sunt pline stau foarte bine, dar cand sunt goale isi pierd forma si nu stau prea ok pe motor. Aveau initial niste benzi de plastic care le dadeau forma, dar s-au rupt in nici un an. Daca gaseste cineva materialul care sa le tina la forma, sunt super genti. Mii de mulțumiri! Rămîn dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) Misto genti Am o baterie pe care vreau sa o dau, acu e pe Hornet, cred ca are 5 sau 6 Ah, dar e no name, nu ceva cunoscut. Am folosit-o maxim 2 luni, dar mi-am luat alta acum. Nu e busita sau altceva, doar ca am vrut sa-mi iau un Toplite. Cine o vrea pe pm va rog, trebuie doar sa vina dupa ea, nu trimit prin posta. Editat Iunie 8, 2013 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Mii de mulțumiri! DSCN1863.JPG Rămîn dator! La fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Si eu speram sa doneze cineva niste coburi/genti laterale, dar nu am stat atent la donatii. Asta e, poate data viitoare. Sau poate da norocul peste mine si fac rost de bani si imi iau un set complet pt Banditul meu. Oricum, frumos gest, meriti o bere daca ne-om intalni vreodata pe drumurile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Daca aveti nevoie de un kg de ulei, vi-l pot dona cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Am nevoie de multe multe si toti avem nevoie de multe si de altele... Cine are o viziera. ???? sau une imi pot reconditiona viziera ca am fost pe un munte.. si norocul meu ca am pus casca deschisa pe o piatra si a fost de ajuns sa vina un vant puternic..si mia rastogolit casca de numa numa.. si viziera a rezistat dar e zgariata la fel si casca dar nu pot renunta la ea .. ca o iubesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Daca aveti nevoie de un kg de ulei, vi-l pot dona cu cea mai mare placere Salut. il doresc eu, daca e 10w40. nuumai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Dupa cum ati vazut, gentile s-au dat si s-au potrivit tare bine pe motor. Legat de geaca, tre sa fac o mentionare pe care am uitat-o in post. Nu trimit prin posta, in cel mai fericit caz poate ma intersectez pe undeva pe drum si o pasez din mers. Dar cele mai mari sanse le au cei care sunt din Bucuresti sau care pot da o fuga prin Bucuresti. Si imi rezerv dreptul de a alege persoana careia ii dau geaca. Editat Iunie 10, 2013 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mz-rt-125/2 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 salut.are careva niste manusi sau ghete de enduro de marimea 44-45.As avea novoie foarte mult insa sunt prea scumpe.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Donez radiator de GPZ 600 din '88. Stare ok, din dezmembrari luat acum ceva ani dar nu mi-a mai folosit si am ramas cu el. Revin si cu poze ca nu am acum aparat pe acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Casca a fost cumparata cu vreo 3 ani in urma, a fost folosita de maxim 30 ori ca si casca de pasager (am tot vandut motocicletele si am stat pe bara). Interiorul este spalat si arata bine, am mai reparat eu sistemul de prindere pe ici pe colo al captuselii de interior; casca a fost folosita NUMAI cu cagula; defectele care se vad in poze asa au fost de la bun inceput. Viziera este ok (a fost spalata si are urme de apa "uscata" de aia pare zgariata); nu se mai inchide ermetic, va dati seama; sistemul de prindere este bun. Eu am achizitionat o alta casca pt pasager ceva mai buna si asta nu imi mai foloseste. Acest topic se adreseaza celor care au scutere si au o mizerie de casca si pt care aceasta ar fi un upgrade. Saptamana viitoare plec spre Bucuresti din Braila,o sa o iau cu mine daca sunt doritori din Bucuresti. Pt Galati, predarea se face personal, pt restul oraselor, transportul se face prin curier, cumparatorul platind transportul. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) am uitat sa mentionez, este negru mat vopsita, asa am cumparat casca Detalii aici sau pe privat, as prefera sa nu las numarul de telefon public. Editat Iunie 14, 2013 de diabolyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reborned Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) Casca a fost cumparata cu vreo 3 ani in urma, a fost folosita de maxim 30 ori ca si casca de pasager Asa arata o casca purtata de 30 ori? Intreb doar.. Editat Iunie 14, 2013 de reborned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Salut,daca doresti sa o trimiti prin fan courier ,as dori-o eu daca se poate,chiar nu am casca pentru pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) Casca a fost cumparata cu vreo 3 ani in urma, a fost folosita de maxim 30 ori ca si casca de pasager Asa arata o casca purtata de 30 ori? Intreb doar.. reborn, daca citeai mai cu atentie, ai sa vezi ca asa am luato. pe atunci nu aveam casca deloc, am luato pt mine, am folosit-o de vreo 10 ori dupa care mi-am luat casca noua si a devenit casca pt pasager. pasagerul a purtato de maxim 20 ori pt ca in ultimii 2 ani nu am mers cu motocicleta decat vreo 2 luni caci am avut niste probleme si am vandut motocicletele. acum am avut permisul suspendat in ultimele 3 luni pt viteza, si in urma cu 2 zile mi-am luat casca pt pasager si asta nu imi mai e de folos. Daca esti pretentios la o casca GRATIS, inseamna ca iti meriti titlul de "Prostul nu e prost destul pana nu e si fuful". Sau poate ai vrut sa mai faci un post in plus in speranta ca apare si la tine supermembru..... Mor cand vad oameni ipocriti.... Salut,daca doresti sa o trimiti prin fan courier ,as dori-o eu daca se poate,chiar nu am casca pentru pasager. va rog sa imi da-ti pe PM adresa de corespondenta sau orasul unde se preda personal si in functie de ordinea primita, am sa o trimit primului. numai bine Am uitat sa mentionez, casca este marimea L sau XL, nu stiu exact ca nu gasesc pe ea, ideea e ca amea M vine bine si asta imi e putin larga. Edit: rezervata lui Goodcat pana luni, daca nu se da, revin cu un post Editat Iunie 14, 2013 de diabolyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Un gest frumos sa donezi o casca!Ce rai sunt unii...dupa ce ca omul o da moca mai si intrebi daca o fost purtata de 30 de ori ,de parca mai conteaza!!!Pffff!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 frumos gest! dar la cat de cazuta pare a fi, nu cred ca prezinta siguranta pentru pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate