danny_nt Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 La 15.06.2024 la 17:05, Kagemusha a spus: Bună ziua! Se donează scaun copil pentru bicicletă GROOVY negru, prindere pe portbagaj. Este ăsta de mai jos: https://www.decathlon.ro/p/scaun-copii-bicicleta-groovy-portbagaj-negru/_/R-p-X8746991?mc=8746991 Este în stare foarte bună, puțin prăfuit dar va fi curățat. Numai ridicare personală în Măgurele sau Domnești, ambele în Ilfov. Ca să nu încurcăm lucrurile, rog doritorii să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Numai bine! Salut mai e valabil scaunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 9 hours ago, danny_nt said: Salut mai e valabil scaunul? Bună dimineața! Îmi pare rău, am uitat să actualizez. Dacă nu a avut succes aici, s-a vândut pe OLX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Donez pompa de benzina pentru KTM 1290 LC8. Se potriveste pe multe modele - KTM 1050, 1190, 1290, chiar si Brabus 1300 R vad. Daca e cineva printre noi, are Brabus si nu are bani de pompa noua. Detalii in link https://www.highflowfuel.com/fuel-pump-module-assembly-oem-replacement-hfp-a495-qfs/ E..aproximativ noua cu steluta. Ce inseamna asta. Am cumparat-o noua, am montat-o, a mers de la service pana acasa foarte bine. Dupa nu mai alimenta. Adica mergea 30 de secunde si gata, murea motorul. Dusa inapoi la service pe platforma, data jos pompa noua, pusa aia veche, cu filtrele schimbate si merge bine - aia veche. Asta, conform celor de la KTM, cica ar avea nu stiu ce oringuri care nu au fost montate cum trebuie si scapa cand face presiune. Motorul pare ok, la fel si restul. Eu am deschis caz de suport si mi-au dat alta noua fara sa mi-o ceara pe asta. Deci cine are nevoie de ea si chef de mesterit e binevenit. Conditii pentru cei care o vor - sa aibe ktm, sa o ia pentru el, nu o sa o repare si sa o vanda si sa aibe ceva postari, sa zicem minim 20. Evident si sa aibe nevoie. Rezervata momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Donez toba stock kle 500. Predare personala în cîmpina ph ..sau curier extra. 0732 032 744.⁰ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 13 ore, kreptor a spus: Donez toba stock kle 500. Predare personala în cîmpina ph ..sau curier extra. 0732 032 744.⁰ @Speedy.K cred ca nu iti strica o toba la a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 21 ore, kreptor a spus: Donez toba stock kle 500. Predare personala în cîmpina ph ..sau curier extra. 0732 032 744.⁰ Victoreee, o vreau eu! Mi-o tii pana ajung pe la Doftana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 A ta e maestre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Acum 22 ore, Kristian a spus: @Speedy.K cred ca nu iti strica o toba la a ta. Multumesc mult pentru atentionare! Acum 14 ore, kreptor a spus: A ta e maestre!!! Merci, sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Acum 35 minute, Speedy.K a spus: Multumesc mult pentru atentionare! ... Cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Neata lume.Dacs vrea cineva 2 bilete pt 19.10.2024 Munchen. Arch Enemy & In Flames - Rising From The North Tour + Special Guest: Soilwork Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Ce faci cu un echipament care nu e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 9 minutes ago, sandu07 said: Ce faci cu un echipament care nu e bun? Ma refer la O stare decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qAndrei Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 37 minutes ago, Bogdan Htr said: Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Salutare, de ce mărime ai avea nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 1 hour ago, qAndrei said: Salutare, de ce mărime ai avea nevoie? M sau L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qAndrei Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 3 hours ago, Bogdan Htr said: M sau L. Am ceva cu dimensiunile din poza atașată. Este o geacă simplă, neagră, cu buzunare pentru protecții, dar nu am protecții la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 8 ore, Bogdan Htr a spus: Salut. Are cineva o geaca moto ? Am întrat recent în lumea asta a motociclismului. Și nu-mi permit un echipament. Dacă este cineva care donează sau vinde la un preț mai mic. Nu contează starea forma și culoarea. Ce inaltime / greutate ai…si de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 2 hours ago, Ruginel said: Ce inaltime / greutate ai…si de unde esti? Am 180. 70kg. Gorj Tg jiu 5 hours ago, qAndrei said: Am ceva cu dimensiunile din poza atașată. Este o geacă simplă, neagră, cu buzunare pentru protecții, dar nu am protecții la ea. Nu îmi trebuie cine știe ce. Doar o geaca moto. Nu am niciun fel de pretenție. Ms mulțumesc cu orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 9 ore, Bogdan Htr a spus: Am 180. 70kg. Gorj Tg jiu Nu îmi trebuie cine știe ce. Doar o geaca moto. Nu am niciun fel de pretenție. Ms mulțumesc cu orice Pai...degeaba primesti o geaca moto care nu se potriveste dimensiunilor tale...ideea e ca geaca trebuie sa vina bine pe corp, altfel este degeaba intrucat in caz de ceva, protectiile nu se aseaza unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 17 minutes ago, Ruginel said: Pai...degeaba primesti o geaca moto care nu se potriveste dimensiunilor tale...ideea e ca geaca trebuie sa vina bine pe corp, altfel este degeaba intrucat in caz de ceva, protectiile nu se aseaza unde trebuie. Am înțeles. M este mărimea perfectă. Geaca din poza de profil este a unui prieten și îmi vine perfect. E mărimea M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate