cozmino Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Donez Casca Open Face,nepurtata, marimea M . Prezinta zgarieturi fine de la depozitare. Ridicare din zona Vitan/Floreasca (mai multe detalii la telefon sau pe pm). Tel: 0734.136.197 Poze: Editat Noiembrie 18, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Rog mult cine poate sa imi doneze o casca (nu cross) de preferat marimea M. Nu imi place sa cersesc, dar am vazut unii care doneaza echipamente si ma gandeam ca poate am si eu noroc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Daca tii la bostan, pune bani deoparte si cumpara-ti una noua si buna. Iarna e lunga, ai timp sa strangi. Rog mult cine poate sa imi doneze o casca (nu cross) de preferat marimea M. Nu imi place sa cersesc, dar am vazut unii care doneaza echipamente si ma gandeam ca poate am si eu noroc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 mersi pentru sfat..vreau o casca pentru pasager..pe a mea am luat-o noua..pentru pasager ma gandeam ca merge una SH intretinuta (fara lovituri) si chiar as fi dispus sa dau si vreo 150 ron daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) La banutii astia iei ceva nou de pe louis cand vor baga reducerile in decembrie si ianuarie, sigur pica ceva. Iarna trecuta am luat manusi la 10 euro de la 40, casca pt pasager la 45 de euro de la 90 Editat Noiembrie 19, 2013 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Am si eu de dat doua perechi de manusi folosite, marimea M. Unele sunt Caffe Racer de iarna (cica...), dar nu prea tin nici la frig si nici la ploaie. Sunt bune pt temperaturi mai racoroase dar numai pe uscat. N-au fost folosite prea mult. Celelalte sunt niste Vanucci Short Racer, manusi de vara, care au fost destul de mult folosite si au avut si un contact cu asfaltul. Una e julita pe protectiile de la spate iar cealalta are pielea din palma rupta si a ramas doar materialul textil. Cred ca se vad in poza destul de bine. Sunt ok de folosit chiar si asa, doar pielea lipsa din palma deranjeaza un pic cand strangi ghidonul. Daca se pricepe careva sa le puna o bucata de piele acolo, mai duc cateva veri. Sunt din Bucuresti si nu trimit prin posta. Predare doar personal. Oferta la manusi e inca valabila, nu am fost sunat de nici unul dintre cei care au fost interesati in prima faza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 salut. Am un Marushin masura L....poate iti este de folos. Cand ai drum prin sectorul 1 str A.P Cehov nr 2 colt cu Bd Mircea Eliade vii si ti-o dau. 0736369636 bafta Rog mult cine poate sa imi doneze o casca (nu cross) de preferat marimea M. Nu imi place sa cersesc, dar am vazut unii care doneaza echipamente si ma gandeam ca poate am si eu noroc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Frumoase gesturi.. mai rar pe la Romanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Donez Casca Open Face,nepurtata, marimea M . Prezinta zgarieturi fine de la depozitare. Ridicare din zona Vitan/Floreasca (mai multe detalii la telefon sau pe pm). Tel: 0734.136.197 Poze: Casca este rezervata pana diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PatrickGuf Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Oferta la manusi e inca valabila, nu am fost sunat de nici unul dintre cei care au fost interesati in prima faza. Cele cafe racer au ajuns la mine in dimineata aceasta, ms mult. Baiat de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 (editat) Se doneaza geaca XS Neowell negru cu rosu. Geaca purtata dar in stare buna. Recomandata tipelor mici . Bucuresti . Se mai dau 2 cheek pads pentru icon airframe. Ele sunt pentru marimea S. Deci, daca aveti un icon airframe m sau mai mare si vreti sa aveti obrajorii mai stramatati, v-ar fi folositoare. pm. Samsung suge la poze. Editat Noiembrie 20, 2013 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 casca mai este rezervata?(nu este ora potrivita pentru a va telefona) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 @arw357 daca esti dispus sa o trimiti la Iasi, platesc eu transportul si un bax de bere. O vreau pentru pasagera si e marimea si culoarea potrivita. Ms anticipat si astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Geaca este rezervata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Casca este rezervata pana diseara. Casca a intrat in posesia lui cosmin tudor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mufa Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 cum spune si titlul > donez o pereche de pantaloni din piele mas. L , POLO . Ptr. doritori nr. de telefon 0767584512 , nu tre sa platiti decat curierul . pantalonii au plecat la Pascani , sa ii porti sanatos barbate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 cum spune si titlul > donez o pereche de pantaloni din piele mas. L , POLO . Ptr. doritori nr. de telefon 0767584512 , nu tre sa platiti decat curierul . pantalonii au plecat la Pascani , sa ii porti sanatos barbate ... Multumesc tare mult Cu ocazia asta am si eu o geaca de piele de donat.Merge cam pt o pers de 120 kg masura XL(cam greu stiu).Eu ii am de tata,mie imi este multt prea mare.Are niste urme de uzura la umar,solduri,brat.Daca supara pe cineva donatia.Rog sa ma contacteze,si o retrag imediat.Multumesc PS:zoze in cateva ore cand gasesc cablul de date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Donez skiuri BLIZZARD 1,70m cu legaturi Tyrolia.Necesita mici reparatii plus ceruire si ascutirea canturilor.Nu este inclus transportul ci numai produsul Please Share!!!Poate cineva se va bucura de ele!!. ele se afla in timisoara. Donez skiuri BLIZZARD 1,70m cu legaturi Tyrolia.Necesita mici reparatii plus ceruire si ascutirea canturilor.Nu este inclus transportul ci numai produsul Please Share!!!Poate cineva se va bucura de ele!!. ele se afla in timisoara. Anuntul nu mai e valabil.s au donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 6, 2013 Admin Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) Donez: 1.Geaca de piele maron, captusita pe interior, cu blana la guler si maneci, geaca gen Top Gun de aviator, pretabila pt.chopper, in stare buna, se poate purta si outdoor, potrivita cuiva de 180 -184 cm si 90 -105 kg.. 2.Doua semicagule, in genul asta. Echipamentele pot fi probate/ridicate din Crangasi, cu un telefon in prelabil. O dau doar cuiva din Bucuresti care vine si o probeaza, sa vad ca-i vine bine! 0722 625 710, Luigi Editat Decembrie 6, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 6, 2013 Admin Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) Da, ce mandru am fost de ea la vremea ei ) Si geaca si cagulele s-au dat! Editat Decembrie 8, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Da, ce mandru am fost de ea la vremea ei ) Pana si Tom Cruise era invidios ca ai geaca mai misto ca a lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 CERERE Are cineva o prelata moto de dat de pomana? Nu fac nazuri la stare, numai nici sa nu fie luata din cotetu la caine Tre sa acopar o mobra de sta in garaj, mai mult de praf si sa nu se urce pisicile nu pentru apa/zapada... Merci (Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) Bre, am una care zace, d-aia ca de Louis, daca te intereseaza da un semn. Btw, se doneaza casca din imagine, Nitro N1600 NV. Marime S Editat Decembrie 6, 2013 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Bre, am una care zace, d-aia ca de Louis, daca te intereseaza da un semn. Btw, se doneaza casca din imagine, Nitro N1600 NV. Marime S Daca o poti rezerva pt mine as fi recunoscator. O sa trimit pe cineva sa o ridice de la tine. Nevoie de casca pt pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Bre, am una care zace, d-aia ca de Louis, daca te intereseaza da un semn. Btw, se doneaza casca din imagine, Nitro N1600 NV. Marime S Ma intereseaza casca pentru mine , am un Takachi dar e M si mi-e mare , daca poti si vrei , platesc eu curieru si dau si niste bere sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate