Fury Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Cum si eu am primit-o de la @IceLord, donez o geaca de piele pentru o persoana de ~1:75 +- 60kg. Pentru mine a fost foarte buna, putin scurta la maneci dar m-a servit fara repros, pielea este de calitate, fermuarele nu sunt stricate, captuseala din interior este putin uzata dar se poate rezolva. mai multe detalii in poze. Geaca a plecat la TWD.Grig, sa o porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Geaca a plecat la TWD.Grig, sa o porti sanatos! Mersi frumos ! sa fie ! Sper sa.mi vina ok. Daca nu e sa fie, bineinteles, mai departe la donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Salut, Caut un far Moto ceva mai vechi in genul asta daca as gasi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/fe/41/03/fe41031d49c26716d49ec1470ed990ea.jpg sau macar sa provina de pe un motor mai vechi, pentru un proiect personal, daca e nevoie dau la schimb o geaca /index.php?/topic/731077-donatii-in-iasi/ , geaca o dau oricum daca are nevoie cineva de ea, dar poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu un far Editat Aprilie 1, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Se doneaza manusi masura S, in stare bunicica, fara gauri, rupturi etc. Nu au protectii, dar decat deloc, sunt bune si astea. De preferat in Bucuresti, primul venit, primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 are cineva 2 faruri rotunde gen africa twin ? fac cinste ! vreau sa modific putin lookul transalpului , merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Se doneaza manusi masura S, in stare bunicica, fara gauri, rupturi etc. Nu au protectii, dar decat deloc, sunt bune si astea. De preferat in Bucuresti, primul venit, primul servit. Manusile vor pleca spre johny77, se pot considera date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Cizmele sunt noi, dar stau in magazin de mult timp. La cerere pot pune mai multe poze.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Marimea 48 ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Marimea 48 ...? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Foarte frumos gestul, nu am mai vazut pe cineva pana acum sa doneze un produs nou din magazin! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jugulator Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 La naiba... port 46 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Port 45 , am voie sa le vreau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 salutare! eu port 48 ...am scris și un mesaj în privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Prove it! Frumos gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Laba de urs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Multumesc frumos. Ai facut inca o femeie fericita . Sa ne vedem sanatosi, sa te pot recompensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 are cineva asa cv?menghina sau lampa cu lupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Cizmele au plecat catre #catalin10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vm210984 Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salutari, daca are cineva nevoie de bucati din calculator , un Amd de 2500 parca, 512Ram, are ceva la placa de baza si hard in rest totul functional DVD RW, Tuner, Video, Sursa, Carcasa, Floppy , doar in Bucuresti, Dristor, costa transportul mai mult , il mai tin o saptamana dupa il dau afara, nu mai am loc in apartament. » Post actualizat in 08 Apr 2016 13:17Placa Video si Ramii s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Donez geacă Spidi Netway, mărimea XL. S-ar potrivi unei persoane de 1,85-1,90 m înălțime și peste 90-95 kg. S-a căzut cu ea, astfel că are o ruptură pe mâneca dreaptă. Include ambele protecții pentru coate și protecția pentru umărul drept (protecția spate s-a vândut, iar protecția pentru umărul stâng are una din prinderi ruptă). Mesada de iarnă e în stare bună. Alte defecte: - îi lipsește o capsă la clapa buzunarului stâng (buzunarul se închide cu fermoar) - banda reflectorizantă de pe umărul stâng e parțial descusută - mesada impermeabilă are o capsă smulsă - protecția pentru cotul drept este julită Defectele se pot vedea în fotografiile de aici: https://photos.google.com/album/AF1QipPXQTs1ytfPAYD0-Gq-CZ6SXRSd5KnXzM_03kwX Contact pe PM. Valabil numai pentru București. Se poate vedea în zona Rahova (Mărgeanului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 bravo doctore, frumos gest. ( btw eu am si acum guitar strap-ul Fender de la tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Salut. Sunt in pana de bani....so...este bine venita Ok, te aștept mâine. Până atunci o fac gigea. Îți trimit detaliile prin PM. bravo doctore, frumos gest. ( btw eu am si acum guitar strap-ul Fender de la tine ) Măcar tu îl folosești. Sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Daca scoate fum alb e de la antigel, daca e albastru e de la ulei. pentru alte defectiuni cauta aici pe forum. Ce ulei ai folosit la jacheta? Mineral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Ulei de furca 10W. Achimoto poate sa confirme. N-am putut sa identific uleiul de pe asfalt, din pacate. Editat Aprilie 9, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Asta din cauza ca mergeai pe o roata si nu ai avut guma suficicent de aderenta.Ce dot avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate