Zurby2fast Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Salutare. Nici un produs nu a plecat nicaieri, stau acasa in dulap toate. Cei carora am apucat sa le raspund la pm-uri le raman produsele (pe vremea aia -- acum mai bine de 1 luna -- radiatorul nu era dat so @no01else daca nu a dat nimeni pm inaintea ta, e al tau), undeva dupa 15 ian revin si scriu atunci ce produs si unde merge si vedem atunci daca mai sunt produse de dat. Imi pare rau de intarziere dar nu se pupa mereu socoteala de acasa cu aia din targ. Sarbatori fericite! Si tie la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 donez unui motociclist telefon Samsung SGH X510 merge brici,are super semnal,bateria tine cam 4-5 zile (vorbit la greu) doar ca timpul si uzura si-au lasat urme pe "carenele" lui asadar,care v-ati imbatat si v-ati scapat telefonul prin baltoace,sau pur si simplu nu mai aveti unul,contactati-ma toate cele bune Mesaj completat donez unui motociclist telefon Samsung SGH X510merge brici,are super semnal,bateria tine cam 4-5 zile (vorbit la greu) doar ca timpul si uzura si-au lasat urme pe "carenele" lui asadar,care v-ati imbatat si v-ati scapat telefonul prin baltoace,sau pur si simplu nu mai aveti unul,contactati-ma toate cele bune telefonul merge la userul Baiatu Tony de la Targu Mures.Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Multumesc ! Trebuie sa bem o bere . Sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Daca are nevoie cineva de o masca de streetfighter sa bricoleze ceva... va asteapta cuminte pe balcon salut, daca mai ai masca, ai putea te rog sa imi spui ce latime are? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Ofer si eu unui singur motociclist sau motociclista (ce se nimereste) in Bucuresti asistenta tehnica (mai putin partea electrica) timp de 1 an in micul meu garaj. Asta inseamna ca nu plateste manopera la nicio operatiune efectuata, doar piesele sau consumabilele folosite in cazul in care le cumpara de la mine. Si nu ar fi frumos ca sa dau aceasta sansa primului care citeste. O sa facem in felul urmator. Cel care trimite PM si se nimereste sa fie al 9-lea participant este cel care beneficieaza de aceasta "donatie". O sa va tin la curent cu cea sau cel care a castigat cat si cu ordinea celor care au trimis pm. Nu se accepta decat 1 pm pentru fiecare participant, luandu se in considerare primul. Multumesc si va doresc doar sanatate, ca de restul aveti voi grija. Editat Decembrie 30, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Offtopic DONEZ ORGANE !!! Daca cineva vrea o inima sau un ficat, chiar si un plaman... Donez si sange daca trebuie!!! Daca vreti sa va pastrez ceva, spuneti-mi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 salut, daca mai ai masca, ai putea te rog sa imi spui ce latime are?Multumesc mult. Inca o am, dar e la munca. Iti zic luni cand ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Ofer si eu unui singur motociclist sau motociclista (ce se nimereste) in Bucuresti asistenta tehnica (mai putin partea electrica) timp de 1 an in micul meu garaj. Asta inseamna ca nu plateste manopera la nicio operatiune efectuata, doar piesele sau consumabilele folosite in cazul in care le cumpara de la mine.Si nu ar fi frumos ca sa dau aceasta sansa primului care citeste. O sa facem in felul urmator. Cel care trimite PM si se nimereste sa fie al 9-lea participant este cel care beneficieaza de aceasta "donatie". O sa va tin la curent cu cea sau cel care a castigat cat si cu ordinea celor care au trimis pm. Nu se accepta decat 1 pm pentru fiecare participant, luandu se in considerare primul. Multumesc si va doresc doar sanatate, ca de restul aveti voi grija. hai, hai cu incredere. Fetelor, dati zvon la voi ca baietii se mai descurca ei. Si baiat am avut anul asta, a fost primul client al meu si cel care restul anului a avut gratuit. Editat Decembrie 31, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Donez un monitor CRT Sampo Alphascan 511 de 14" si un iTrip Griffin . Trimit prin curier . P.S. Multumesc KIDROCK Mesaj completat iTrip-ul merge la Bucuresti la Lucian45 . Editat Ianuarie 7, 2010 de baiatu_tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Donez un monitor CRT Sampo Alphascan 511 de 14" si un iTrip Griffin . Trimit prin curier . Mesaj completat iTrip-ul s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Donez o sa impecabila, e doar un pic prafuita pentru Kawasaki Zephyr 550, modelul 92 parca ... P.S. Daca imi mai aduc aminte de ce mai am pe acasa si sta degeaba am sa trec aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) din ciclul "ce bine sa mai faci curatenie " tin sa anunt ca am gasit o alarma care stiu sigur ca merge,si care o ofer spre donatie unui motociclist care nu doarme bine noaptea din cauza motocicletei parcate pe strada. Este made in china,are telecomanda si este nefolosita. PS:cu placere Tony,sper ca te-am nimerit Editat Ianuarie 8, 2010 de KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salutare. Ma inscriu eu la alarma, daca nu a facut-o altcineva pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 1 buc. calendar 2010 de perete cerere de aici din buc. care ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 deci. 1 instalatie electrica completa(fara relee & stuff ) zzr 600 din '91 2 ambreiaj sh bun (placi arcuri) 3 pompa frana fata sh functionala 4 "piulite" plastic pt parbriz se doneaza ! Mesaj completat deci.1 instalatie electrica completa(fara relee & stuff ) zzr 600 din '91 2 ambreiaj sh bun (placi arcuri) 3 pompa frana fata sh functionala 4 "piulite" plastic pt parbriz se doneaza ! instalatie electrica completa(fara relee & stuff ) zzr 600 din '91 pleaca la Braila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Salutare. Nici un produs nu a plecat nicaieri, stau acasa in dulap toate. Cei carora am apucat sa le raspund la pm-uri le raman produsele (pe vremea aia -- acum mai bine de 1 luna -- radiatorul nu era dat so @no01else daca nu a dat nimeni pm inaintea ta, e al tau), undeva dupa 15 ian revin si scriu atunci ce produs si unde merge si vedem atunci daca mai sunt produse de dat. Imi pare rau de intarziere dar nu se pupa mereu socoteala de acasa cu aia din targ. Sarbatori fericite! Minie mai ai oglinzile alea ?si plasa pt casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 deci.1 instalatie electrica completa(fara relee & stuff ) zzr 600 din '91 2 ambreiaj sh bun (placi arcuri) 3 pompa frana fata sh functionala 4 "piulite" plastic pt parbriz se doneaza ! Mesaj completat instalatie electrica completa(fara relee & stuff ) zzr 600 din '91 pleaca la Braila. au plecat toate pesele'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Am neste manusi de dat, cam sifonate ele dar sunt inca utilizabile. Au vreo 2 ani si ceva de folosinta. Daca intereseaza pe careva PM me. Mesaj completat Scuze, masura L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Daca erau M le-as fi vrut eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Erau L si s-au dat, pleaca la Craiova .......imi pare rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Asta e sa le poarte sanatos cel care le-a primit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Se DONEAZA o aripa spate de Mobra 50 super cu tot cu stop vopsita frumos (albastru metalizat) si un rezervor tel 0724260482 - Iulian Editat Februarie 20, 2010 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 donez o casca probiker masura L sunt rupte ambele sisteme care tin viziera ridicata (am scapat-o de prea multe ori pe jos) daca o vrea cineva sa imi dea de stire (prefer PM ca nu ma uit la donatii mereu) in zona stadion ghencea sau universitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Donez o guma Pirelli Dragon Super Corsa, 160/60/17, Dot 1006. Mai are carne pe ea, aderenta ok cand se incalzeste, numai ca are mici fisuri de suprafata pe laterale. Daca aveti nevoie de un cauciuc temporar, asa de criza dati un pm (doar Bucuresti). Mesaj completat Guma o sa plece la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 donez geaca textil AXO, protectii umeri si coate. culoare crem-rosu si putin negru. nu mai merge fermoarul dar se poate inlocui. merge la o persoana ~1.80 - 1.85m, 80-90 kg. PM sau 0722 471 174, zona Timpuri Noi, acasa, sau Pipera, la servici. Mesaj completat s-a dat geaca AXO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate