ianachim Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 (editat) IMPLICARE CLUBURI SI ASOCIATII MOTO… la inceputul sezonului se bateau’ care sa fie mai cu mot la organizarea de parade’ moto prin oras si sa deschida sezonul acum cand jucariile ne sunt luate din fata blocului vad ca nimeni nu zice nimic…. ps … vai ce prost sunt, am uitat ca sunt plecati la INTRUNIRILE MOTO Editat Februarie 23, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Context? Ți-a ridicat Băluță mobra din fața cășii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Sau la cusut embleme pe vestute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Au rezolvat toate problemele onorații edili, rămăsese doar să vadă ce fac cu mobrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Hai Ianachime, esti baiat articulat. Incheaga o povestire cu cap si coada ca sa intelegem si noi ceva, ca de hate suntem toti satui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 31, 2022 Autor Share Postat August 31, 2022 Acum 1 minut, TETEA. a spus: Hai Ianachime, esti baiat articulat. Incheaga o povestire cu cap si coada ca sa intelegem si noi ceva, ca de hate suntem toti satui! Special pentru tine …o carte de colorat in limba Maghiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Se ridică și GSA-uri, sau doar scutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 @ianachim mulțumesc, trimite-o mai departe unei asociatii moto. Oh wait, majoritatea au garaje. De ce si-ar intrerupe petrecerile pentru niste scutere/scuteristi care 364 de zile pe an fac doar misto de ei? Sunt 99% convins ca nu se confirma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 31, 2022 Autor Share Postat August 31, 2022 Acum 13 minute, ENEOS a spus: Se ridică și GSA-uri, sau doar scutere? Se ridica ….ce se mai poate …. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Ma întreb dacă le mai ridica și dacă sunt legate cu un lanț de un stâlp, copac, ceva strașnic... Dacă e adevărat, și pare ca e, atunci e nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Sariti!!! Cineva se ocupa de respectat legea!!! E anormal!!!! Parcarea pe trotuar e interzisa pentru toata lumea. E legea tarii in care traiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Propun să își ia fiecare bicicleta în casă și să nu o mai lege cu lanțul de gard sau pe casa scării. Ultima problemă, mobrele, în rest au rezolvat totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 E de risul curcilor avertizarea primariei: atentie,din ziua x incepe sa se aplice legea de mult in vigoare ,dar asta e tara in care traim Altminteri,ideea asta ca 'nu incepeti cu noi ca suntem mai mici sau mai nevinovati' nu e buna,in stilul asta nu se mai incepe nicicum. Daca chiar dorim ceva sa rezolvam,doar prin asociere si eventual demonstratii.Si dupa modele europene ce deja functioneaza; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Vrem in Europa si in lumea civilizata doar cu drepturi. Vrem legi mai bune dar ne ofuscam cand ele se aplica si pentru noi. Vrem obligatii doar pentru altii. Huo! Sa se ridice numai masinile parcate ilegal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 (editat) N-ai cadru legal sa parchezi mobra, dar este ok sa fie ridicata .... perfect ca in vest, elegant rau. Editat August 31, 2022 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Ai cadru legal, dar nu ganditi. E ok sa fie ridicata daca e parcata neregulamentar si legea prevede ridicarea. Trollati prin alte parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 31, 2022 Autor Share Postat August 31, 2022 cand vezi PAPAGALII din jurul tau … colegi de breasla…. aproape ca nu ti pare rau ca specia va fi pe cale de disparitie la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Esti suparat ca nu ai voie sa fii roacker satanist violator de babe? Ce te supara, ca e interzis violul sau ca iti plac manelele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 31, 2022 Autor Share Postat August 31, 2022 Acum 52 minute, Contabil a spus: N-ai cadru legal sa parchezi mobra, dar este ok sa fie ridicata .... perfect ca in vest, elegant rau. ROMANIA 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 Acum 1 oră, ianachim a spus: ROMANIA 2022 Am cautat sa-mi aduc aminte daca macar o data m-a impiedicat, jenat o mobra parcata pe trotuar ..... n-am reusit. La masini este intradevar sensibil subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 31, 2022 Share Postat August 31, 2022 (editat) Acum 31 minute, Contabil a spus: Am cautat sa-mi aduc aminte daca macar o data m-a impiedicat, jenat o mobra parcata pe trotuar ..... n-am reusit. Prin România nu a fost cazul, prin alte țări nici atât (în multe țări sunt trotuare vaste, nu 1 metru, cum sunt pe la noi in mare parte). S-o fi împiedicat vreun primar (unora nu le ajungi cu prăjina la nas) de vreun scuter de la glovo, tazz sau panda și gata, ridicăm și mobrele. Editat August 31, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 1, 2022 Share Postat Septembrie 1, 2022 La tine in casă poti s-o parchezi linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 1, 2022 Share Postat Septembrie 1, 2022 Eu țin moto pe trotuar, dar lăsând spațiu de 1 metru pentru trecere. Mașina de asemenea o parchez în apropierea motocicletei, pentru a nu ocupa două locuri de parcare. În zona unde locuiesc, pe stradă nu sunt locuri de parcare delimitate, plătite la primărie. Ok, o voi da jos și o voi parca în locul mașinii, iar cu mașina voi ocupa un alt loc, asta până când (poate), se reglementează și pe strada unde locuiesc această problemă spinoasă. Avem drepturi, avem și obligații, acest aspect este foarte clar, dar autoritățile, ei nu au niciun fel de obligație? Doar - ”vă privește”...?! Hai, curând vom vedea și la noi locuri de parcare dedicate moto, stați pe aproape. Nea Băluță, cu trotinetele ce facem bre....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 1, 2022 Share Postat Septembrie 1, 2022 despre asta era vorba : parchezi moto la fel ca oricare alta masina, pe un loc de parcare normal. nu trotuare si alte cele. e normal pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 1, 2022 Share Postat Septembrie 1, 2022 (editat) Acum 10 ore, Contabil a spus: Am cautat sa-mi aduc aminte daca macar o data m-a impiedicat, jenat o mobra parcata pe trotuar ..... n-am reusit. La masini este intradevar sensibil subiectul. Vino în popești. "Trotuar" de 60cm și moto pe trotuar, ghici dacă e loc sa treci. Dacă se vrea se poate. Editat Septembrie 1, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate