horseman Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 http://www.southparkstudios.com/full-episo...3e12-the-f-word HAHA FAGS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 http://www.southparkstudios.com/full-episo...3e12-the-f-word HAHA FAGS! fereasca sfantul sa dau vreodata de unu din aia care face southpark... ca southpark il fac... fara comentarii (de genul unor amici de ai mei) ca nu pricep o gluma etc... nu am fost niciodata mare fan dar dupa acel episod .... ma ... pe ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Nu se poaaaaaate, cum sa zici fratie asa ceva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 arab + motocicleta = ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 fereasca sfantul sa dau vreodata de unu din aia care face southpark... ca southpark il fac... fara comentarii (de genul unor amici de ai mei) ca nu pricep o gluma etc... nu am fost niciodata mare fan dar dupa acel episod .... ma ... pe ei! iarasi te'ai luat aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa? Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant. Intrebare: Credeam ca aia e o femeie adultera. Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti. Intrebare: Credeam ca aia e o femeie usoara. Raspuns: Femeia usoara are doar amanti. Intrebare: Credeam ca aia e o femeie pierduta. Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant. Intrebare: Credeam ca aia e o femeie singura. Raspuns: Femeia singura e aia care are numai sot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) arab + motocicleta = ? Cate stele avea motocicleta Vs. cate stele a vazut 'pilotu' Sa revenim.. Într-o benzinărie, Bulă îl vede pe Trulă, care se plimba agitat. - Ce-ai pățit? întreabă Bulă. De ce te plimbi prin benzinărie? - Vreau să mă las de fumat. Editat Octombrie 25, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Ea: - Vai ce culori,ce priveliste,observa culorile frunzelor. Uite galbene,rosii. Ce varietate de culori, ce minunat!... El, la fel de romantic, tragand un fum din tigare: - Ce vrei fa, e toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 http://www.funny-videos.co.uk/videoFunnyPrankOnHisWife.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 foarte la zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 foarte la zi oare cati din aia de pe scena si cati din publicul care e asa de amuzat (la comanda, evident) sunt exact niste bizoni in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 GENIAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Trompetele Roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cand vezi trecand fetite care te baga in boala Cand vezi atatea tate si atatea pulpe goale Si cand constati ca p... ramane vesnic moale Ca doarme in izmene si nu vrea sa se scoale Cand o stiam pe vremuri atata de fudula Si chiar neobrazata si vesnic nesatula Ma-ntreb cu amaraciune de ce-i mai zice p...? Cand astazi nu serveste decat pt. pisare? Si chiar si-atunci cand pisa, te pisa pe picioare? In loc sa-i zica p..., sa-i zica pisatoare Sa-i zica gumilastic sau chiar Wolter-Closet Da pt. vechea-i faima si marelui renume Sa nu-i mai zica p... pt. nimic in lume Ca numele de p... legat e de frecus... De ce s-o cheme p..., atunci cand trec alai Pe strada mii de femei, sa faca pe niznai... Pe vremuri de vedea o fusta, se ridica pe burta Si-se scula de-un metru, pe cat era de scurta, Ca azi in loc de burta se trage inspre craci Ca ai ajuns acuma pe dansa sa te caci Cand inima si ochii-ti poftesc si-ai vrea sa strici Ba doarme, n-o atata nici sanii desfacuti Nici bucile ce salta sub fosnetul matasii Pai sa nu-i strici Cristosu si Adormirea ma-sii? De aceea-n maretele victorii Si preacinstind trecutul incununat de glorii Gasesc ca-i o insulta zadarnica, cumplita, Ca aceasta ramasita uscata, smochinita, Care-ajuns o biata ciosvarta inutila Aceasta starpitura careia-i plangi de mila, Aceasta cacareaza, acest ciot de canula Sa poarte inca titlul imperial de p...! Credeti-ma prieteni, e faima noastra-n joc Sa-i punem cruce pulii, sa ne-apucam de cioc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Cred ca tot pe aici a fost postat filmuletul urmator, nu mai stiu sigur, dar merge de minune dupa poezia de mai sus Asta da. Genial tipu , are memorie nu gluma Editat Octombrie 27, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Play Dead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 asa a aparut dansul ?!? tare de tot idea. imi place f mult. evolution of dance... si asta e misto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Capacitatea unui amarat de card nokia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Era Basescu beat la timona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Forumistii 'reacu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate