Contabil Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 (editat) La 06.02.2025 la 9:27, The Flying Dutchman a spus: Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. @apriliacluj, e intentionat, vreau sa detin eu recordul. Dar sper sa nu-l fi provocat pe @Flipper ca, cine stie de ce poate fi in stare... Dragilor, hai sa va explic! Eu nu am timp ca voi unii sa stau pe aici mereu, si sa vad cine si ce a mai postat (raspund mai ales tuturor celor vocali fara rost). Voi unii sunteti genul care nu vede padurea de copaci. Daca e vorba de fun, atunci zic sa ne bucuram de noile glume (ale oricui), clip-uri, etc, fiindca aceasta este ideea aici. Dar fiind mai tineri poate, voi cativa sunteti doar critici fara rost si ma intreb totusi extrapoland, cam ce ati creat in viata. Poate nu stiti, dar “UITAREA ESTE O CALITATE A MEMORIEI”. Da CALITATE! Daca nu pricepeti puteti intreba si va explic, cu mare placere. Am sa pun aici in continuare tot ce inseamna glume sau veselie in orice forma, indiferent daca voi mai repeta unele. Daca vreti sa concuram aici, hai s-o facem pe cat de multe postari su “glume” de calitate facem. Altfel e doar “mult zgomot pentru nimic”. E prima si singura data cand raspund pe aceasta tema, e sub demnitatea mea sa intru in polemici absurde si deci ma opresc aici. Dau o bere oricui acheseaza la intentie mea de a pastra un discurs pozitiv si aici! Acum 10 ore, FlipperCo a spus: -8036378765989436807.mp4 Oare trebuie curatat lantul?? :)) Na ca si aici sunt postari ce au sparut anapoda. Ma bucur daca starnesc doar ras, uneori inseamna inteligenta! Editat Februarie 10 de apriliacluj eliminat postare multipla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 (editat) .. Editat Februarie 10 de Penetru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Piețele au fost astăzi goale pentru că țăranii s-au alăturat și ei boicotului și nu s-au mai dus în hipermarket să se aprovizioneze cu legume. Pieţele bursiere sunt în fibrilaţie! Valoarea acţiunilor IKEA s-a prăbuşit cu 92% în doar câteva minute, după ce dulapul a ieşit într-o conferinţă de presă şi a anunţat că demisionează. „Dintre toate c*caturile de lemn inutile, tocmai dulapul să ne-o tragă în halul ăsta? Sincer, mă aşteptam la noptieră sau la suportul de ghivece, dar dulapul părea masiv, stabil, ştiai că unde îl laşi, acolo îl găseşti”, a declarat Rongeborg Krenvorst, CEO-ul companiei producătoare de mobilier indolent, leneş şi arogant. Timesnewroman.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Sirius și Diamant parcă erau cu integrate. On: Vă antrenaț? VID-20250210-WA0102.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 VID-20250211-WA0016.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 c58c21bc-c65c-4997-affd-0e69dcc53718.mov 769b9c05-0fda-480b-9c6f-e4f2838b460c.mov -1701159915981570509.mp4 e08a183b-21c3-41c2-9851-c631aee72b58.mov 701e9ac8-6264-491f-b2d5-92def7eea755.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Dupa retragerea Simonei Halep, astazi nenorocirea a lovit si golful romanesc! *"golful" se poate inlocui cu "schiul alpin". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea. Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă. Cum aşa? Păi în fiecare zi îl cântăreşte. La o şcoală din SUA, învăţătoarea le cere elevilor să povestească un film ce tratează o temă de dragoste. Dintre un bărbat şi-un bărbat? întreabă un elev. Nuuu!, răspunde grăbită învăţătoarea. Dintre o femeie şi-o femeie?, întreabă o elevă. Nuuu!, răspunde îngrijorată învăţătoarea. Dar atunci între cine?, întreabă nedumeriţi elevii. Între un bărbat şi-o femeie, răspunde învăţătoarea. Aaa, am înţeles!, zise un elev mai dezgheţat. Dumneavoastră vreţi să tratăm subiectul unui film istoric. *curand nu ne vom amuza citind asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 15 ore, The Flying Dutchman a spus: *curand nu ne vom amuza citind asta. acel curand, e deja..., din pacate de cativa ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Un vânător, urmărind un mistreţ rănit, s-a afundat în pădure şi, fără să-şi dea seama, l-a prins noaptea şi s-a rătăcit. Bătea vântul şi ningea, iar el, disperat, mergea ca să se încălzească, fără să mai ştie unde se afla. Într-un târziu vede undeva o lumină şi tot mergând către ea ajunge la o stână. Bate la uşă şi apare ciobanul – Te-ai rătăcit, spune omul şi îl pofteşte în casă. Este târziu, rămâi aici până dimineaţă, când îţi arăt drumul. Până atunci stai la masa cu mine şi cu nevastă-mea, dar avem numai mămăliga cu brânză. Vânătorul era obosit şi flămând, pentru ca a mers o zi întreagă fără să mănânce nimic. După ce mănâncă o vreme întreabă: – Ciobanule, pot să mai iau un pic de mămăligă? Uite, mi-a rămas un pic de brânză… Nu trece mult şi întreabă din nou: – Ciobanule, pot să mai iau un pic de brânză? Uite ca mi-a mai rămas mămăligă… După ce acestea se repeta de mai multe ori, adorm toţi în singură cameră unde era cald, ciobanul cu nevasta, o femeie arătoasă, în pat iar vânătorul pe o saltea întinsă pe jos. După miezul nopţii vuietul vântului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Ciobanul sare din pat ca ars, se îmbrăcă pe întuneric răsturnând câteva scaune şi cât ai clipi dispare în noapte. În urma lui a rămas linişte. După un timp vânătorul întreabă în întuneric: – Oare sta mult? – Sta mult, îi răspunde femeia în şoaptă. – Oare nu mă prinde dacă…? Întreabă din nou vânătorul. – Nu te prinde măi omule, ca până iese el în calea lupilor la capătul pârâului, poate să treacă toată noaptea. – Zici ca nu mă prinde dacă… – Nu te prinde fii sigur. Hai, curaj! – Atunci, spune vânătorul, mă duc să mai iau un pic de mămăligă cu brânză… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 GÂNDURI OPTIMISTE Mersul pe jos poate prelungi viața ta. Asta te face ca la 85 ani să petreci în plus 5 luni într-un azil de bătrâni. Când a ajuns la 60 de ani Bunicu’ a început să meargă cam 5 km pe zi. Acum are 97 și nu știm unde este. Admir lungile reprize de mers pe jos, în special când sunt făcute de tipi care mă enervează. Trebuie să merg pe jos dimineața foarte devreme, înainte să-mi dau seama ce fac. M-am înscris la un jogging-club anul trecut și am cheltuit deja vreo 400 €. Nu am dat jos nici un kilogram. Se pare că trebuie să și merg acolo. Unul din avantajele mersului pe jos este că atunci când mori lumea zice: ”Nu-i așa că arată bine?” Suntem mai grei cu cât avansăm în etate. Asta deoarece se adună foarte multă informație în capul nostru. Cea mai mare minciună pe care o spun zilnic este că nu trebuie să notez pentru că țin minte. Sigur că vorbesc uneori cu mine însumi! Din când în când am nevoie de sfaturile unui expert. La vârsta mea “mulțumirea de sine” e totuna cu a intra într-o cameră și a-ți aminti pentru ce ai intrat. Mi-am schimbat claxonul de la mașină în ceva care imită focurile de armă. Lumea dispare din calea mea mult mai repede. Nu-mi place să fac planuri. La tribunal cuvântul “premeditat” atrage pedepse mult mai mari. Una peste alta, două ore de mers pe zi nu strică decât pantofii. Nu te îngrijora în legătură cu bătrânețea. Nu ține o vesnicie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Tipul asta nu are masina motocicleta si totusi e fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate