ENEOS Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 GÂNDURI OPTIMISTE Mersul pe jos poate prelungi viața ta. Asta te face ca la 85 ani să petreci în plus 5 luni într-un azil de bătrâni. Când a ajuns la 60 de ani Bunicu’ a început să meargă cam 5 km pe zi. Acum are 97 și nu știm unde este. Admir lungile reprize de mers pe jos, în special când sunt făcute de tipi care mă enervează. Trebuie să merg pe jos dimineața foarte devreme, înainte să-mi dau seama ce fac. M-am înscris la un jogging-club anul trecut și am cheltuit deja vreo 400 €. Nu am dat jos nici un kilogram. Se pare că trebuie să și merg acolo. Unul din avantajele mersului pe jos este că atunci când mori lumea zice: ”Nu-i așa că arată bine?” Suntem mai grei cu cât avansăm în etate. Asta deoarece se adună foarte multă informație în capul nostru. Cea mai mare minciună pe care o spun zilnic este că nu trebuie să notez pentru că țin minte. Sigur că vorbesc uneori cu mine însumi! Din când în când am nevoie de sfaturile unui expert. La vârsta mea “mulțumirea de sine” e totuna cu a intra într-o cameră și a-ți aminti pentru ce ai intrat. Mi-am schimbat claxonul de la mașină în ceva care imită focurile de armă. Lumea dispare din calea mea mult mai repede. Nu-mi place să fac planuri. La tribunal cuvântul “premeditat” atrage pedepse mult mai mari. Una peste alta, două ore de mers pe zi nu strică decât pantofii. Nu te îngrijora în legătură cu bătrânețea. Nu ține o vesnicie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Tipul asta nu are masina motocicleta si totusi e fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 18 Share Postat Februarie 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 19 Moderatori Share Postat Februarie 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 https://www.facebook.com/share/r/1JeCKayXi4/ Nu știu să-l dau jos de pe bucifeis a.î. să-l pot posta ca video și să-l vadă tot poporul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Acum 20 ore, Kristian a spus: zapada falsa! *tip si dau din maini* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 (editat) La 16.02.2025 la 20:12, The Flying Dutchman a spus: Tipul asta nu are masina motocicleta si totusi e fericit! de fapt putem deduce că este înstărit. iar bunăstarea nu este sinonimă cu fericirea. chiar dacă înspăimântător de multă lume crede lucrul ăsta Editat Februarie 20 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 "Este foarte important să vă ascultaţi părinţii, mai ales când vă spun să nu mâncaţi zăpadă galbenă!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Acum 2 ore, vintze a spus: de fapt putem deduce că este înstărit. iar bunăstarea nu este sinonimă cu fericirea. chiar dacă înspăimântător de multă lume crede lucrul ăsta corect, vad f multi oameni ai strazii care par fericiti. cel puti nu se duc la munca in fiecare zi. Acum 52 minute, Penetru a spus: "Este foarte important să vă ascultaţi părinţii, mai ales când vă spun să nu mâncaţi zăpadă galbenă!" regula nr. 1 in timpul sezonului rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 20 Moderatori Share Postat Februarie 20 Acum 3 ore, frigider a spus: zapada falsa! *tip si dau din maini* Nu e falsa,e ecologica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 Merge și varianta "Dilăul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 (editat) -9168275463117659040.mp4 6a55423b-e8e3-4c12-9d1b-abbe4e3ed118.mov 966d5d9b-970d-4723-811a-a906d5d10603.mov f329a327-1f97-44e9-9dc8-3dc0f192eddb.mov 2599590754447281536.mp4 Editat Februarie 22 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 de ce nu-mi plac mie nunțile. toți plătesc, dar fute numai unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 La nunțile de câini nu plătește nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate