pitesti2010 Postat Februarie 19, 2020 Share Postat Februarie 19, 2020 Trei oşence, foste prietene din copilărie, colege de şcoala mai târziu, se întâlnesc după mai mulţi ani, deja mature. După îmbrăţişările de rigoare şi întrebări ca „ce mai faci?” etc., ajung la subiectul următor: – D-apoi tu Marie, luatu-te-ai? – Luat dară! – Şi cum-ui? – Apoi, dragili meli, mi-am luat un ficior mândru, chipeş, puternic, numai că ari un beteşug! – Dusu-l-ai la doftor? – Dus. – Şi ce-o zis doftoru’? – O zis că-i surd de-o ureche! – No las că nu-i bai, doar nu trebuie şă audă toate cele! – D-apoi tu Anuţa, tu luatu-te-ai? – D-apoi cum? – Şi-al tău cum-ui? – Doamne că al meu îi ca o cătană, mere ţanţoş pe uliţă şi îi tare ca un taur, frumos ca soarele, da’ are un beteşug! – Dusu-l-ai la doftor? – Dus. – Şi ce-o zis doftor? – O zis că-i chior de un ochi, nu vedi bini! – No las’ că nu-i bai, doară nu trebuie să vadă chiar toate cele!? – D-apoi tu Minodora, tu luatu-te-ai? – Păi tu fetelor eu mi-am luat un ficior cum nu să mai există pe suprafaţa pământului! Păi al meu îi cat bradul, îi deştept, puternic ca un urs, frumos ca o icoană, da are şi al meu un beteşug! – Da’ ce beteşug are, bată-l norocu’ ? – Păi al meu dimineaţa mă f… , la amiaza mă f… , seara mă f… !!! – Si dusu-l-ai la doftor? – Dus. – Si ce-o zis doftoru’? – O zis că n-are ţinere de minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 I-am spus peștișorului de aur cele trei dorințe ale mele și mi-a zis ca mai bine sa îl prăjesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 Moșu după ce a primit lista cu dorințe mi a dat block Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 ...unde nu-i linie de tramvai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Ne prapadeam cu totii si pe asta nu o stiati... Am rezolvat eu. https://www.descopera.ro/mari-intrebari/15707994-de-ce-au-oamenii-fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 (editat) Darwin Awards https://www.mediafax.ro/externe/video-momentul-in-care-americanul-mike-hughes-incearca-sa-demonstreze-ca-pamantul-e-plat-si-moare-intr-un-accident-de-racheta-18878260 https://m.9gag.com/gag/a6N3RAA Scuze, mobrism.ro nu acceptă .webp Editat Februarie 23, 2020 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 La 23.02.2020 la 16:08, Penetru a spus: Darwin Awards https://www.mediafax.ro/externe/video-momentul-in-care-americanul-mike-hughes-incearca-sa-demonstreze-ca-pamantul-e-plat-si-moare-intr-un-accident-de-racheta-18878260 https://m.9gag.com/gag/a6N3RAA Scuze, mobrism.ro nu acceptă .webp Mmm si kawa lasa ulei.. Garnitura de chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Cand bate vantul ca azi, iti iei masuri suplimentare, sa nu ti le fluture, vanture, falfaie, rascoleasca, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Răspunsul din final e genial. a5RvxyN_460sv.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Flocica noastra iar a fugit... Pana se intoarce, sa zicem de ziua de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 A se asculta cu sunet! :)))) VID-20200222-WA0023.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 22 ore, pitesti2010 a spus: Flocica noastra iar a fugit... Pana se intoarce, sa zicem de ziua de azi: Floricica mai trăiește și ea, și de la o vreme periculos..nu e pentru secțiunea fun mai mult ar fi secțiunea pățanii în trafic și sfatul meu, verificați să aveți asigurare RCA făcută. Nu spun mai multe dar am decartat ceva.. In the meantime.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 (editat) Hotărâre de guvern HG 216, dat pe 25.02.2020 și publicat în Monitorul oficial. În vederea preîntâmpinării virusului chinezesc Guvernul României hotărăște: 1. Sărbătorirea zilelor de 1 și 8 martie este strict interzisă. 2. Adunarea femeilor în incinte de tip Mall, magazine de haine și parfumuri, baruri sau restaurante este interzisă. 3. Între 1 și 8 martie este interzisă manipularea bancnotelor de orice fel, știut fiind ce vectori purtători de viruși sunt aceste hârtii. 4. Se interzice achiziționarea de flori, bomboane, cadouri și alte elemente ce pot transmite viruși periculoși. Fac excepție adunările de la manifestațiile sportive de tip fotbal și întrunirile bărbătești la restaurante și terase populare. Editat Februarie 25, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Acum 14 ore, Flower-Power a spus: ... și sfatul meu, verificați să aveți asigurare RCA făcută. Nu spun mai multe dar am decartat ceva.. Pai daca nu folosesti aplicatia "Alerte Masina"... Citeste si imi spui daca vrei mai multe: Pana atunci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Acum 13 minute, Christian 1 a spus: Mno,si la Ovidiu,ce-i ramane? Pai lu' Ovidiu ii ramane garantia la sticla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 1 oră în urmă, ivan pedala a spus: fin subtil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Antreprenorul roman: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate