george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 9 minute, Flower-Power a spus: Îmi exprim punctul de vedere, nu poți să îl duci nu e problema mea. Se vede treaba că nu poți să treci peste. Încă nu te-ai maturizat pe deplin deși te apropii de andropauză. Sad story. Dar tu poți duce punctele altora de vedere? Nu prea se vede asta. De restul nu comentez, e a doua oara când cobori nivelul discuției sub limita unui copil cu probleme psihice. Tu sa fii sănătoasă și împlinită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Am încercat să comunic cu tine, te-ai descris perfect. Măcar aici putem să cădem de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Pana cand o sa arunci cu DEX-ul in oameni? Te face sa te simti superioara? Functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Fetiță, nu că mă face să ma simt superioară, îți și demonstrez că sunt..asta dacă te duce capul. Altfel, care e scopul postarii tale? Se pare că te-a dus dar te-ai încurcat când a venit vorba să îmi dai dreptate. E o luptă cu toată ființă ta. Dacă o să ai maturitatea să recunoști în forul tău interior o să fie o bătălie câștigată de ambele părți. Be smart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Floricica, ai grija la gramatica. Pai ori suntem agramați ori ne facem doar?! Editat Iunie 18, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 2 minute, george05 a spus: Floricica, ai grija la gramatica. Pai ori suntem agramați ori ne facem doar?! Greseli gramaticale? A, nu ma, era ironica, do you anderstend? Editat Iunie 18, 2020 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Pai hai să facem analiză pe text, cât încă mai am baterie la telefon..9% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Pe bune, e cazul sa incetati. Deschideti un topic nou si continuati acolo (ca sa nu zic balacariti). Poate 2-3 replici au fost FUN, dar atat. Iar pentru domni, o recomandare. Incepeti sa pareti o gasca ce au prins o tipa singura pe strada, si pe ea ca putem, suntem mai multi si oricum cine ce sa ne faca. E jenant, sper ca puteti mai mult. Altfel sigur va laudati cu salutul in trafic intre motociclisti! Toate bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: Pai hai să facem analiză pe text, cât încă mai am baterie la telefon..9% Pai hai sa facem. Incepe tu, unde crezi ca ai gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Florico, lasa orgoliul de muiere ce vrea sa aiba ultimul cuvant si baga-te la somn, nu am vrea sa arati ofilita de dimineata. Hai, zii tu noapte buna ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Sadly but we need more duct tape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Noapte bună ultima Acum 1 minut, robert23mg a spus: Sadly but we need more duct tape Sad story! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 51 minute, FlipperCo a spus: Iar pentru domni, o recomandare. Incepeti sa pareti o gasca ce au prins o tipa singura pe strada, si pe ea ca putem, suntem mai multi si oricum cine ce sa ne faca. E jenant, sper ca puteti mai mult. Altfel sigur va laudati cu salutul in trafic intre motociclisti! Gresit. Nu e singura tipa de pe strada. E singură în general. Eu nu salut in trafic. Editat Iunie 18, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 14 minute, george05 a spus: Gresit. Nu e singura tipa de pe strada. E singură în general. Eu nu salut in trafic. Atunci iti inteleg frustrarile si chiar nu ma mira cat esti de virulent. Nu am de ce sa-i iau apararea lui Flower, e mare, dar chiar isi pierde timpul Incheiat subiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 17 minute, FlipperCo a spus: Atunci iti inteleg frustrarile si chiar nu ma mira cat esti de virulent. Nu am de ce sa-i iau apararea lui Flower, e mare, dar chiar isi pierde timpul Incheiat subiectul! Unii chiar nu înțelegeți alt tip de limbaj? Ești ca floricica, sensibil de "glume proaste". Nu-i stres. Acum 1 minut, cobi a spus: e clar ca ploua cam mult afara . In sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Nu va mai chinuiti cu replyuri, ca acusi le sterg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Acum 34 minute, george05 a spus: Unii chiar nu înțelegeți alt tip de limbaj? Ești ca floricica, sensibil de "glume proaste". Nu-i stres. In sfarsit Daca pui o eticheta pe baza a 2 postari la obiect si pertinente, iar asta fara sa ma cunosti, arata o data in plus cat esti de superficial. Dar nu-i bai, simte-te bine aici si probabil pe fb, unde nu te vede si nu te cunoaste nimeni. E comod sa-ti arati “muschii” asa Scuzele mele, incheiasem subiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 14 ore, apriliacluj a spus: deci, a fost demis ...la propriu... Ha, asta vroiam sa zic si eu, ce nume de inapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 9 ore, pitesti2010 a spus: Ok alalalt e smeker dar sa-i spunem astuia ca e analfabet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 5 ore, ertep a spus: Mai sunt și oameni pe topicul ăsta. Putini, dar sunt. Lume multa, oameni putini? Acum 5 minute, taong_mapagbiro a spus: Foarte practic tipul. Clar e un + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 *nu-ti place glumele? Nu intra aici. Chiar acum, taong_mapagbiro a spus: nu mai baga mah batu prin gard .... Buna expresia totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Hai lăsați vrăjeala ca a expirat momentul demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Sunt oameni care nu ar recunoaște niciodată că au defecte. Eu dacă aș avea aș recunoaște... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 @pitesti2010 genial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate