Penetru Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 S-a animat de când cu cearta.. "În copilăria mea eram așa de săraci că dacă nu eram băiat nici nu aș fi avut cu ce să mă joc." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 19_1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Magia Digital 93.3_20200619_2.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Cu ce sete a dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Bai, ce oameni! Ati ramas blocati in contre si nimeni nu a fost in stare sa-i ureze bun venit lu' Petrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 4 ore, Sinner® a spus: Hai lăsați vrăjeala ca a expirat momentul demult. Vai de (cuvant urat) mea, aia cu vaslui e geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 2 ore, ilarionciobanu a spus: i nimeni nu a fost in stare sa-i ureze bun venit lu' Petrica ba da, era scris invers Acum 12 minute, john17 a spus: buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 14 minute, Flower-Power a spus: Am vrut sa fac un din asta personalizat cand am vazut poza de jos :)) dar nu mai am photoshop asa ca uite direct de pe net :))) Si una pt forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 VID-20200619-WA0008.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 4 politisti s-au uitat la mine, dar niciunul nu a observat ca nu port masca... (era prima varianta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Și ceva de plâns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Dacă or mai fi fost vreunele vă rog să mă scuzaț, am o vârstă. Persoanele ofuscate de unele așpecte e suficient să facă MMM MMM, voi înțelege despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Ce am iscat aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 @john17: ai primit dezlegare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Nu'sh ce vrei să spui. N-am primit, dar nici nevoie n-am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Și ceva de plâns.. Scos din context cum vad eu aici : Poate o fi zis ca un copil normal la cap care-si vede oarecum de treaba poate sa treaca fara probleme. Subiectele "de nota 5" erau penibile si pe vremea mea. Ma-ndoiesc ca au ridicat nivelul la partea de inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 agAYzxK_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 1 oră în urmă, john17 a spus: Nu'sh ce vrei să spui. N-am primit, dar nici nevoie n-am. Era o gluma cu subînțeles apropo de calupul de glume referitoare la sexul frumos. În fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Genială asta ultima. Eventual și înscris pă Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 (editat) 1. Dietă deosebită cu fructe de vară O femeie, la dietetician: – Aţi mâncat fructe? – Sigur, doctore! – Ce fel de fructe? – Cireşe. – Unde-ai găsit cireşe cucoană, pe vremea asta? – Cum unde doctore, în tort! 2. Iertarea la femei Dacă femeia te-a iertat foarte repede după o ceartă, înseamnă că ea deja a găsit o cale cum să se răzbune mai bine pe tine. 3. Femeile încep dieta în trei cazuri: 1. S-a despărţit de iubit. 2. Are un nou iubit. 3. Luni. 4. – De ce femeile mor mai târziu decât bărbaţii? – Pentru că femeia întotdeauna întârzie. 5. Femeile eroine Femeile, cât sunt soţii, mame, amante, sunt eroine în romane, ode, povestiri … cum au ajuns la stadiul de „soacre”, devin eroine numai în bancuri. 6. Dacă femeia este rece ca peştele, bărbatul trebuie să fie răbdător ca pescarul! 7. Fanteziile femeilor: Între două prietene: -Am adesea fantezii despre cum ar fi cu doi bărbaţi deodată: unul să îmi gătească, celălalt să îmi spele vasele! 8. Pisica şi femeia O pisică nu stă la tine în braţe pentru că aşa vrei tu, ci pentru că aşa vrea ea. La fel şi cu femeile. 9. Dacă o femeie vine dintr-odată punctual la întâlnire înseamnă că sigur a încurcat ziua. 10. Femeia profundă În fiecare femeie sălăşluieşte o tigroaică, o nebună, o vrăjitoare, un înger şi o prinţesă frumoasă. Şi pentru fiecare din ele este nevoie de câte o hăinuţă nouă. Cel mai fericit bărbat Cel mai fericit bărbat din lume este acela care îşi vede fiica pe coperta revistei Vogue, fiul pe coperta revistei Forbes, amanta pe coperta revistei Playboy şi nevasta la la televizor la emisiunea „Dispăruţi fără urmă”. . Bărbaţii fără femei – Cum ar fi bărbaţii fără femei? – În primul rând fericiţi, extrem de fericiţi. Apoi din ce în ce mai puţini… Cum poate un bărbat să-şi păstreze tinereţea? – Simplu, îi cumpără haine scumpe şi bijuterii! Deducţie logică la bărbaţi Cred că am început să chelesc… îmi ia din ce în ce mai mult timp să mă spăl pe faţă dimineaţa… Editat Iunie 19, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 28 minute, Baxxter a spus: Genială asta ultima. Eventual și înscris pă Bulgaria. Ahaha exact gandurile mele. TX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate